0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hele biraz daha ayrıntılı bak belki sevecek bir yanını bulursun.Çamurlukların bagajın içine iyice bir bak.
İlerde inşallah kendi araban olunca onu seversin kardeş. Bak bende 1993 Model Toyota var kendi aracım ve ben ona aşığım......
2007 Corolla d4-d comfort aracımız var ama ben bu arabayı bir türlü sevemedim.Sevememe nedenlerine gelince,araba çok donanımsız,sağı solu gıcırdıyor,yazın klima soğutmuyor,sanki biyeri herhangi ufak bir şeyde elinde kalıcakmış gibi korkutuyor insanı.Elimde olsa saniye düşünmem satarım.Satamadığıma göre sevebilmem için yardımlarınızı bekliyorum.
bundan önce jaguaramı biniyordunuz mercedesemi???
Yani, toyotadan üst sınıfa binmen gerekiyor ki beğenmiyesin
Vites topuzundan başlayabilirsiniz sevmeye .Emin olun oda sizi sevecektir .
Mahmut ne adamsın ,ha ha ha
Abi başka ne yazılır ki adam arabayı sevmiyormuş yardım etmemizi istemiş nasıl yardım edeceğiz arabasını altınla kaplatacak halimiz olmadığına göre deri kaplı vites topuzundan başlayabilir .Fitil oluyorum böyle sorulara sen bu arabayı test etmeden mi aldın hadi test etmedin kataloğunu alıpta donanımına bakmak aklına gelmedi mi hadi kataloğa bakma zahmetindede bulunmadın senin için olmassa olmaz donanımların olup olmadığını satış elemanına sormadın mı 30000-50000 tl para verecem ve gözü kapalı araç alacağım vallahi kusura bakmasın ama 30000-50000 vereceğim arabada almadan önce incelemediğim delik kalmaz .Arkadaş arabayı 1 paket sigarayı aldığı gibi almış galiba veya arkadaşların dediği gibi daha önce mercedes veya jaguara binyordu .
O değil babası kendıne araba almış beğenmeyen bu.Elin takım elbisisinle gerdeğe girilmez