0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali mesajını değiştir butonunda değiştirebilirsin daha kolay olur Yahu ben bu konuy nasıl kaçırmışım Bi toplantıya çağırıp dövmediğiniz kalmış çocuğu Sorduğuna soracağına pişman olmuştur
Farkettim bro da bu sevdirme pek seve seve olmuyo gibi geldi bana
ama boyle mi anlaşılmış
sert çıkışanlarınızı anlayamadım elinize geçsem kurşuna diziceksiniz o derece ye gelmiş ben kendimi de yanlış ifade ettim heralde.toyota markasını değil corollayı sevmiyorum. gerçekten istedikleri para kadar ederi yok bence malzeme kalitesi donanım gibi şeyler olsun. çevremdekilerden soran olursa corolla nasıl alınırmı tam detaylı olarak anlatırım eger bozulmasın dersen al diyorum yok donanım olsun diyosan alma diyorum. şimdi eleştiri yaparken biraz daha yumuşak olursanız sevinirim .iyi forumlar. :(içimi dökmez olaydım dayak yicektik az daha
Buradaki olumsuz cevaplar, yazma isteğinizi etkilemesin. Uç tepkiler mutlaka olacaktır. Tepkilerin ortalamasını almanız gerek.
evet haklısınız bazı kişiler çok büyük tepki gösterdiler halbuki ben sadece içimi dökmek istemiştim ne markaya bi çamur attım nede bişey içimden gelen bişeyi söyledim neden böyle yaptıklarını dahi anlamadım
Evet ben biraz sert mesajlar yazdım kabul ediyorum fakat sizin sorunuzda mantıklı bir şekilde cevaplanacak cinsten dil .Bide ben mesajlarımı yazarken biraz sinirliydim ondan biraz sert oldu galiba eğer seni kırdıysam özür ama soruna halen gıcığım haberin olsun (Yanlış anlama soruna gıcığım sana dil)
ya ya zaten ben onu soru olarak sormak istememiştim ki sadece dert yanmak istemiştim farkettiğimde de zaten iş işten geçmişti
Nuri herkez toyotaya binemediği için dert yakınır senin altında diye dert yakınyon benim tüm arkadaşlarım bizim arabaya imreniyor sen aynı araç altında olduğu için dert yakınıyorsun . Millet bisiklete binemiyor senin altında son model corolla şükredeceğine dert yakınyorsun .Belki bu sözler senin arabayı sevmene yardımcı olur .
hocam merak etme bende binmeden önce istediğim bi arabaydı ama işte binmeye başladıktan sonra durum öyle olmadıgını farkettim. corollanın bence toyota daha fazla üstüne düşmesi lazım çıkardıgı her model de kronik bi sorun oluşuyor. yani düzgün yaptıgı şeyi öbür modelde bi bakıyosun bozmuş.bide anlamadıgım noktası dünya üzerinde ve Türkiye de bu kadar çok satan bi arabanın bu kadar alt sınıf malzemelerde donatılıp piyasaya sürülmemesi lazım.
Delikanlıların bazıları beğenmiyor. Kardeşimde pek beğenmiyordu. Sürekli performanslı araçlar aldı. 2000 3.16, clio rs, primera gt şimdide 306gti. Yine değiştirecek. Onu corolla kurtarmıyordu. Muhtemelen sen de performans arıyorsun.
ha unutmadan yağına suyuna bile kendi bakıyor.