Gönderen Konu: Nedir bendeki bu Toyota sevgisizliği?  (Okunma sayısı 8134 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: Nedir bendeki bu Toyota sevgisizliği?
« Yanıtla #60 : Nisan 27, 2011, 20:54:33 »
Ali mesajını değiştir butonunda değiştirebilirsin daha kolay olur ;)

Yahu ben bu konuy nasıl kaçırmışım :lol:

Bi toplantıya çağırıp dövmediğiniz kalmış çocuğu :lol: Sorduğuna soracağına pişman olmuştur :D

Bişey yapmadık yahu sevdirmeye çalısıyoruz :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Nisan 27, 2011, 20:54:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Nisan 27, 2011, 20:56:51 »
Farkettim bro da bu sevdirme pek seve seve olmuyo gibi geldi bana :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #62 : Nisan 27, 2011, 20:59:58 »
Farkettim bro da bu sevdirme pek seve seve olmuyo gibi geldi bana :rofl: :rofl:

Toyotayı sevemiyorsa zevk almasını bilecek o zaman hacı :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #63 : Nisan 27, 2011, 22:43:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Nisan 27, 2011, 23:24:55 »
:alkis: :alkis:

ama boyle mi anlaşılmış  :olu:

Başka nasıl anlaşılmasını bekliyordun ki .  :islik: :islik: :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 160000
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Nisan 28, 2011, 18:13:21 »
sert çıkışanlarınızı anlayamadım elinize geçsem kurşuna diziceksiniz o derece ye gelmiş :D ben kendimi de yanlış ifade ettim heralde.toyota markasını değil corollayı sevmiyorum. gerçekten istedikleri para kadar ederi yok bence malzeme kalitesi donanım gibi şeyler olsun. çevremdekilerden soran olursa corolla nasıl alınırmı tam detaylı olarak anlatırım eger bozulmasın dersen al diyorum yok donanım olsun diyosan alma diyorum. şimdi eleştiri yaparken biraz daha yumuşak olursanız sevinirim .iyi forumlar. :( :( :( :( :(içimi dökmez olaydım dayak yicektik az daha
Toyota Corolla D-4D 2007 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #66 : Nisan 28, 2011, 21:35:17 »
sert çıkışanlarınızı anlayamadım elinize geçsem kurşuna diziceksiniz o derece ye gelmiş :D ben kendimi de yanlış ifade ettim heralde.toyota markasını değil corollayı sevmiyorum. gerçekten istedikleri para kadar ederi yok bence malzeme kalitesi donanım gibi şeyler olsun. çevremdekilerden soran olursa corolla nasıl alınırmı tam detaylı olarak anlatırım eger bozulmasın dersen al diyorum yok donanım olsun diyosan alma diyorum. şimdi eleştiri yaparken biraz daha yumuşak olursanız sevinirim .iyi forumlar. :( :( :( :( :(içimi dökmez olaydım dayak yicektik az daha

Buradaki olumsuz cevaplar, yazma isteğinizi etkilemesin.
Uç tepkiler mutlaka olacaktır. Tepkilerin ortalamasını almanız gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Nisan 28, 2011, 22:23:55 »
Sıkıntı yok Nuri arkadaşların tepkileri sadece ilk an duygusallığı :D  Birde dediğin gibi yanlış ifade etmişsin son mesajında ki gibi düşünmeyen insan yok denecek kadar azdır zaten ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Nisan 28, 2011, 22:25:35 »
Buradaki olumsuz cevaplar, yazma isteğinizi etkilemesin.
Uç tepkiler mutlaka olacaktır. Tepkilerin ortalamasını almanız gerek.

evet haklısınız bazı kişiler çok büyük tepki gösterdiler halbuki ben sadece içimi dökmek istemiştim ne markaya bi çamur attım nede bişey içimden gelen bişeyi söyledim neden böyle yaptıklarını dahi anlamadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #69 : Nisan 28, 2011, 22:45:29 »
evet haklısınız bazı kişiler çok büyük tepki gösterdiler halbuki ben sadece içimi dökmek istemiştim ne markaya bi çamur attım nede bişey içimden gelen bişeyi söyledim neden böyle yaptıklarını dahi anlamadım
Evet ben biraz sert mesajlar yazdım kabul ediyorum fakat sizin sorunuzda mantıklı bir şekilde cevaplanacak cinsten dil .

Bide ben mesajlarımı yazarken biraz sinirliydim ondan biraz sert oldu galiba eğer seni kırdıysam özür ama soruna halen gıcığım haberin olsun :) (Yanlış anlama soruna gıcığım sana dil)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Nisan 28, 2011, 22:55:20 »
ya
Evet ben biraz sert mesajlar yazdım kabul ediyorum fakat sizin sorunuzda mantıklı bir şekilde cevaplanacak cinsten dil .

Bide ben mesajlarımı yazarken biraz sinirliydim ondan biraz sert oldu galiba eğer seni kırdıysam özür ama soruna halen gıcığım haberin olsun :) (Yanlış anlama soruna gıcığım sana dil)

ya zaten ben onu soru olarak sormak istememiştim ki sadece dert yanmak istemiştim farkettiğimde de zaten iş işten geçmişti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #71 : Nisan 28, 2011, 23:01:18 »
ya ya zaten ben onu soru olarak sormak istememiştim ki sadece dert yanmak istemiştim farkettiğimde de zaten iş işten geçmişti
Nuri herkez toyotaya binemediği için dert yakınır senin altında diye dert yakınyon benim tüm arkadaşlarım bizim arabaya imreniyor sen aynı araç altında olduğu için dert yakınıyorsun .

Millet bisiklete binemiyor senin altında son model corolla şükredeceğine dert yakınyorsun .

Belki bu sözler senin arabayı sevmene yardımcı olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Nisan 28, 2011, 23:23:56 »
Nuri herkez toyotaya binemediği için dert yakınır senin altında diye dert yakınyon benim tüm arkadaşlarım bizim arabaya imreniyor sen aynı araç altında olduğu için dert yakınıyorsun .

Millet bisiklete binemiyor senin altında son model corolla şükredeceğine dert yakınyorsun .

Belki bu sözler senin arabayı sevmene yardımcı olur .
hocam merak etme bende binmeden önce istediğim bi arabaydı ama işte binmeye başladıktan sonra durum öyle olmadıgını farkettim. corollanın bence toyota daha fazla üstüne düşmesi lazım çıkardıgı her model de kronik bi sorun oluşuyor. yani düzgün yaptıgı şeyi öbür modelde bi bakıyosun bozmuş.bide anlamadıgım noktası dünya üzerinde ve Türkiye de bu kadar çok satan bi arabanın bu kadar alt sınıf malzemelerde donatılıp piyasaya sürülmemesi lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #73 : Nisan 29, 2011, 08:39:37 »
hocam merak etme bende binmeden önce istediğim bi arabaydı ama işte binmeye başladıktan sonra durum öyle olmadıgını farkettim. corollanın bence toyota daha fazla üstüne düşmesi lazım çıkardıgı her model de kronik bi sorun oluşuyor. yani düzgün yaptıgı şeyi öbür modelde bi bakıyosun bozmuş.bide anlamadıgım noktası dünya üzerinde ve Türkiye de bu kadar çok satan bi arabanın bu kadar alt sınıf malzemelerde donatılıp piyasaya sürülmemesi lazım.
Nuri bence corollada kullanılan malzeme C sınıfı araçlar içinde çok düşük kalitede dil aksine sınıfına göre bence diğer bir çok araçtan kaliiteli.

Düzgün yaptığı şeyi diğer modelde bozuyor kronik arızaları var demişssin bunada katılıyorum fakat bu bir çok araçta var mercedes - audi bile artık araçlarını geri çağırıyor bunu ben teknolojinin bukadar gelişmesine ve araçtaki donanaımların artmasına bağlıyorum sonra toyota kronik arızalarının bir çoğunu garantiden yapıyor örnek 2010 model dizel corolla daki turbo sorununu sonra ilk çıkan vvtti motorların yağ yakma problemindede servise giden araçların sorunları giderilmiş diye duydum gitmeyenler ise zaten öyle kaldı (bunu birisinden duydum doğruluğundan emin değilim) daha sonra 2009 daki gaz pedalı sorununu hallettiler.
Sonuç artık sorunsuz araba kalmadı donanımlar arttıkça doğal olarak sorunların çıkma ihtimalide yükseliyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Nisan 29, 2011, 10:24:35 »
Delikanlıların bazıları beğenmiyor. Kardeşimde pek beğenmiyordu. Sürekli performanslı araçlar aldı. 2000 3.16, clio rs, primera gt şimdide 306gti. Yine değiştirecek. Onu corolla kurtarmıyordu. Muhtemelen sen de performans arıyorsun.
  Vedat fiat coupe 2.0 turbo alsın, performansın ne demek olduğunu görsün. BMw 8.50 V12 5000 de bile o performans yok.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Nisan 29, 2011, 10:50:34 »
   Nuri evlat sen daha çok gençsin, iyi arabanın parlak düğmelerden, deri koltuklardan, gösterişli kokpitten oluşmadığını, uzun yıllar kullanılabilecek,marşa basıp 2 bin km yola çıkılacak sorunsuz dönülecek, tamirciyle akraba olunmayacak  otomobillerden oluştuğunu öğreneceksin. Fiat coupe,BMW 8.50 gösterişle, performansla iyi araba olunmadığını bana çok büyük masraflarla öğretti merak etme sende öğrenirsin , birde kendi imkanlarınla sahip olacağın Toyotayı daha fazla seveceksin. benim oğlum her arabaya binmezdi bile, 8.50 ve coupe onun bu lüks merakının neticesi oldu. fakat şu anda o artık bir aile sahibi ve fiorinosundan büyük bir keyif alarak kullanıyor. ha unutmadan yağına suyuna bile kendi bakıyor.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Nisan 29, 2011, 12:05:39 »
  ha unutmadan yağına suyuna bile kendi bakıyor.
:)
Rahmetli babamın 1963 impalası vardı Babam arabasına bir çiçeğe dokunur gibi kibar ve hasas dokunurken ben bu bostan gibi arabanın nesini seviyor diye şaşardım...Atilla abi aynen böyle oluyor.Ben kendi arabamda arkadaşı sigara içmeye kalktı diye dövmediğim kaldı :)

Nuri kendi paranla alacağın arabana şimdiden hayırlı olsun diyorum.Bunun tadı bir başka oluyor o mana da yani
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Nisan 29, 2011, 12:50:19 »
şimdi öyle çok tutkun değilim arabama ama ilk arabama bi otobüs sürtmüştü sinirden o gece apandist ameliyatı oldum :) (aracı alırken paranın üçte birini ailem verdi kalanını kendim ödedim) bence ilk araç ap ayrı oluyor.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Nisan 30, 2011, 13:35:14 »
sevip sevmememin baba parasıyla bi alakası yok arabasını seven yine sever ayrıyetten ben bu arabanın parasının iki katı olarak babama dönüş yaptıgna inanıyorum bu yüzden içim ve vicdanım rahat. bugun en basit olay arkadaşın arabası bozulmuştu onu 200-250 metre çekicektik benim çekme halatını kullandık.sonuç olarak 15-20 m gitmeden halat koptu vede okadar agır kaldırmama ragmen tampondan dogru çatur çutur sesler geliyodu bunları duyunca insanın içi gidiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Nisan 30, 2011, 15:33:40 »
Olmadı şimdi Nuri, o narin, hassas, ince ruhlu arabayla  hiç araç çekilirmi ya