0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam tamam sinirlenme güzellikle anlatalım
Yani, toyotadan üst sınıfa binmen gerekiyor ki beğenmiyesin
iki sorum var:-aracı almadan önce hiç mi kullanmadınız?-hiç mi donanım listesini incelemediniz?
O değil babası kendıne araba almış beğenmeyen bu.Elin takım elbisisinle gerdeğe girilmez
nuri bey merhaba, toyota güzel arabadır ben 2001 yılında corolla sol modeli ile tanıştığım toyota ile 2010 yılında yenilediğim yine toyota dizel ile devam ediyorum. mutluyum memnunum tabiki burada beklentileriniz ve buna karşılık memnuniyet algılama seviyeniz çok önemli. şimdi size tavsiyem önce aracınızı nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama forumumuzda servis memnuniyetlerini inceleyerek seçebileceğiniz (Üyelerimiz çok iyi analizlerle tavsiye verebiliyorlar) bir yetkili servise götürün kıyın paraya. adama gibi bakılsın başta amortisörlerine ve ön düzene bakılsın, değişmesi gereken parçalar orjinaller ile değişsin. ayarları yapılsın. klimanızın gaz kontrolü yapılsın, donanımına bakılsın ve klima hijyeni için evaparatör ve diğer aksamın temizliği standardına uygun yapılsın, ön göğüs sıkılsın. cam kaldırma sistemi kontrol edilsin yatakları yağlansın. tabiki siz bunlar ne kadar tutar diyebilirsiniz o kadara katlanacaksınız artık. amaaaa sonra binin bakalım işte o zaman toyota kullanmak neymiş bizler neden bu kadar çok seviyoruz anlayacaksınız. tabiki her aracın kusurları olabilir hatta ileride de çıkabilir. toyota periodik bakımları yapıldığı sürece sorunsuzluğu ile ünlüdür. bir zamanlar toyotanın yolda kalmaz içerikli bir reklamı vardı. aslında tam toyota yı anlatıyordu. neyse siz lütfen tavsiyelerime uyun bir daha bu yerde buluşalım. selam ve saygılarımla
dinyeperden inip karakaçana binmişsin ama olsun toyotadada turbo var ne demişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar turbon olsun sevmen için bir neden sana
19 yaşındayken bizde 92 model toros vardı ve o sene çıkan (2001) mali kriz sebebiyle satmak zorunda kalmıştık . ben onu çok sevmiştim. çünkü memur maaşıyla para biriktirilip alınan bir arabaydı ve zevk için değil ulaşım için biniyorduk ona. beklentiler farklı olunca duygularda farklı oluyor tabiiki. şimdiki arabamda yaris, onun eminim o corolla kadar da donanımı yok ama ben çok seviyorum. çünkü kendi paramla aldım
2007 Corolla d4-d comfort aracımız var ama ben bu arabayı bir türlü sevemedim.Sevememe nedenlerine gelince,araba çok donanımsız,sağı solu gıcırdıyor,yazın klima soğutmuyor,sanki biyeri herhangi ufak bir şeyde elinde kalıcakmış gibi korkutuyor insanı.Elimde olsa saniye düşünmem satarım.Satamadığıma göre sevebilmem için yardımlarınızı bekliyorum.
ınsanın corollayı begenmemesı ıcın jaguar mercedes dıye tek hecede agzınıza aldıgınız arabaya bınmesıne gerek yok bencede toyatanın en vasat arabası corrolla aurıs bıle daha ıyı tek yonlu toyatacı olmayın bence accent era dızel corolladan cok cok daha ıyı performans daha dusuk yakıt ve fren konusundan (abs olmamasına ragmen) daha ıyı ben ıkısını de en zor sartlarda bınmıs bı ınsanım ve ben konuyu acan arakdasa dıyorum haklısın 18- 25 veya hperaktıf suruculer ıcın ıdeal bı arac degıl ancak babanın alıp bınecegı araba bu yakınlarda babamın avensıs alıp bınmesı gıbı ama sen kafana takma yolda kalmaz dıyorlar dunyanın en saglam aracı toyota dıyorlar uzun vadede avensıs kulanıcısı olacagım bakacagız arkadasım ınsallah dedıklerı gıbı olur ınsallah 50000 tl aldıgım arac bı bmw 3 serısınden ne kadar ıyı cıkacak gorecegız