0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok daha ağır bir eleştiri yapardım ama yönetimin beni süresiz uzaklaştıracağını tahmin ettiğim için bu kadarıyla yetineceğim.milletin yemeğe ekmeği yok.askeri ücret 600 tl civarında siz corollayı beğenmiyorsunuz.o yaşta baba parasıyla arabaya binersen tabi beğenmezsin.satın , hiç olmazsa arabaya bileğinin hakkıyla emeğiyle sahip olan biri, kıymetini bilerek büyük bir memnuniyetle sürsün.lüksün tavanı yok...gidin bir ferari jaguar masserati falan alın.
ınsanın corollayı begenmemesı ıcın jaguar mercedes dıye tek hecede agzınıza aldıgınız arabaya bınmesıne gerek yok bencede toyatanın en vasat arabası corrolla aurıs bıle daha ıyı tek yonlu toyatacı olmayın bence accent era dızel corolladan cok cok daha ıyı performans daha dusuk yakıt ve fren konusundan (abs olmamasına ragmen) daha ıyı ben ıkısını de en zor sartlarda bınmıs bı ınsanım ve ben konuyu acan arakdasa dıyorum haklısın 18- 25 veya hperaktıf suruculer ıcın ıdeal bı arac degıl ancak babanın alıp bınecegı araba bu yakınlarda babamın avensıs alıp bınmesı gıbı ama sen kafana takma yolda kalmaz dıyorlar dunyanın en saglam aracı toyota dıyorlar uzun vadede avensıs kulanıcısı olacagım bakacagız arkadasım ınsallah dedıklerı gıbı olur ınsallah 50000 tl aldıgım arac bı bmw 3 serısınden ne kadar ıyı cıkacak gorecegız
2007 Corolla d4-d comfort aracımız var ama ben bu arabayı bir türlü sevemedim.Sevememe nedenlerine gelince,araba çok donanımsız,sağı solu gıcırdıyor,yazın klima soğutmuyor,sanki biyeri herhangi ufak bir şeyde elinde kalıcakmış gibi korkutuyor insanı.Elimde olsa saniye düşünmem satarım.Satamadığıma göre sevebilmem için yardımlarınızı bekliyorum.
Ya bu kadar ağır eleştiri yapmayın ya bu nedir? İnsandır bu sevmeyebilir. Bunu hemen şimarıklığa filan dayandırmayın. Arkadaş bu arabadan nefret ediyorum bi bidon benzini alıp ustune boca edip yakıcam dememiş. Arabamı sevemedim bi türlü demiş. Olabilir. Mesela bende 0 aldığım peugeot umda yolda kalınca soğudum arabadan ve binmek istemedim. Bizimkilerde sağolsunlar Allah' a çok şükür durumumuz elverdi ve onu satıp yaris aldık. He eğer imkan elvermeyip değiştiremeseydim yine binicektim peugeot ya ama biraz buruk binicektim. Binmek istemeyecektim ama binicektim. Benimde kendi durumumla aldığım bi araç değil şu anda kullandığım araç. Allah a çok şükür ailem sağolsun aldı ve biniyorum. ilk kullandığım araç 10 senelik clio idi. yaklaşık 7-8 kere yolda kaldım. Bi kere of demedim bindim ama 2011 model peugeot dan nefret ettim. Yani diyeceğim odur ki fanatiklik namına boş yere insanları kırmayalım, gücendirmeyelim. Yıkıcı değil yapıcı olalım. Bence bu forum çok güzel bi forum. Bu forumdan gördüğüm odur ki toyota kullananlar gerçekten toyota gibi seviyeli insanlarmış. Bunu bozmayalım.Herkese saygılar...
Arkadaşlar, lütfen birbirimizi kıracak ifadelerden kaçınmaya çalışalım. Biz beğensek de, beğenmesek de günümüzde pazarlama anlayışı tüketim/tüketici odaklı hale gelmiş durumda. Ve bugün tüketicilerin davranışlarını ve satın alma kararlarını etkileyen süreçleri anlayabilmek için iktisat, pazarlama, sosyoloji, psikoloji, ergonomi gibi bir çok disiplini anlayabilmek gerekiyor. Bu kadar karmaşık bir süreç sonucunda verilen kararları yadırgamaya gerek olmadığını düşünüyorum. Tabi bu tüketicilerin aldığı kararların bilinçli veya rasyonel olacağı anlamına gelmiyor ve bu kararlar tabi ki eleştirilebilir ama bunun somut ve objektif ifadelerle yapılmasında fayda var. Aksi takdirde hiç bir zaman netice alınamayacak, sadece içimizi dökmemize yarayacak bir kısırdöngü içerisine girmemiz kaçınılmaz olur.
Satış rakamları öyle söylemiyor ama Bu benim 2. corollam ve 1. corollamda aynı bu kasanın makyajsız olan 2009 d-4d elegant modeliydi herhangi bir vasatlık olsaydı gidip tekrardan aynı kasa corolla almazdım .1. corollamı aldığımda çevremdekilerde şunu niye almadı bunu niye almadın dediler sırf o yüzden 2. corollamı almadan önce küçük hacimli dizel motora sahip tüm araçlara baktım ve test etme imkanı varsa testte ettim bunların içinde peugetot 407 renault laguna gibi D segmenti araçlarda vardı ama ben yine gidip corollayı aldım ve sırf bu çevremdekiler yüzünden neredeyse 1 haftamı boşuna harcadım şimdi düşünüyorumda harcadığım zamana yazık olmuş.Size göre vasat olabilir ben size bu aracın vasat olmadığını veya vasat olduğunu anlatmaya çalışmıyorum ama herkezin bir araçtan beklentisi farklıdır ve kendi beklentilerini karşılayamacak araç alanlar doğal olarak araçlarından memnun kalmazlar ondan bu gibi kişilere tavsiyem araç seçerken kendi beklentilerini karşılayacak modellere bakmaları .Ayrıyetten 1. corollamı satışa kattığımda telefonum susmadı desem yeridir ve 3 günde satmıştık aracı heralde ülkemizde vasat araçlara talep çok .
ben bence dedım bugun sahını koy ıkı gunde satarsın arabadan ve ya pıyasasından anlamayan bır ınsan degılım sadece kendıme has olan yorumu yapıyorum sız ısınıze gelen yerden alıyorsunuz sozu ve bugun yıne ıdda edıyorum toyotanın ev vasat arabası araba pıyasasının demıyorum sen genel bakıyorsun olaya bende genel yaklasaytım bugun 50 000 lıraya alacagın bmw nın veya mercedesın yasatacagı konforu toyotanın aynı fıyattakı avensısınde bulamazsın o yuzden bence anlayarak okuyun dedıklerımı
Mahmut sen uyma resula o BMW ci
aynen usta zaten arkadas sıfır bmw 3 dıyo ben sıfırı ıle avensısın avrupadakı en full modelını karsılastırmam ben sıfır avensısle 2002-2005 arasıdan bahsedıyorum baksın konforuna dıyorum arkadas yıne farklı anlıyor neyse sıkıntı yok avensısden de cok mutluyum ayrıca kotuledıgım bı yanı yok d segmentının en ıdael en dayanıklı arabası oldugu ıcı aldım zaten anlıyacan arabadan anlamayan bırı degılım sadece tek taraflı toyotacı olmayınımkanım olsada kaldırabılecegımı bılsem ıdealım full gırtlaga kadar yuklu SUPRA ya bınmek
Düzenleme: Lütfen cinsiyet ayrımcılığı yapmayalım.