Ben zaten sadece önlere düşünüyorum. Herhalde sıkıntı olmaz o zaman.
serkan inş olmaz bende öyle yaptım arkayıda kalınlaştırdım ve yapıştırdım,ama rakam karekterlerini fazla abartma da orjinal gibi olsun .
resmi değiştiriyorum bak
Gördüm abi, arka tarafa hiç dokunmayacağım.
Sekan Bey;
Siz spoiler için ödemeyi sipariş verdiğinizde yaptınız mı? Yoksa Salı gittiğinizde mi ödeyeceksiniz. Şuan ödeyeceğimiz tutar belli mi.
Teşekkürler
Sekan Bey;
Siz spoiler için ödemeyi sipariş verdiğinizde yaptınız mı? Yoksa Salı gittiğinizde mi ödeyeceksiniz. Şuan ödeyeceğimiz tutar belli mi.
Teşekkürler
ilk alımı serkan şimşek arkadaşımız yapacak.salı günü gittiğinde ödeme işinide detaylı konuşacak.bir site tavsiye ettim eğer satıcı oradan ilan vermeyi kabul ederse vade farksız taksitli de alabilicez.xenon işinide konuşacak oda dahil olursa fiyat kabarıyor haliyle taksit şart oluyor.
1.Serkan Şimşek( kocaeli ) kendim gidip taktıracam
2.Aykut Yarbulan( malatya ) kargo ile teslim alıcam.kargo taşıma şartlarına göre boyalı yada boyasız isteyebilirim.
3.Abdurrahman Tanrıverdi ( ordu ) boyalı
4.Yağız Volkan ben gidip alacam sanırım boyasız alacam şuan için
5.Selçuk çamcı (İstanbul) Yağız ve Sekan arkadaşımızdan sonra bende kendim gidip taktıracağım (boyalı)
6.Serkan ŞAYLI (Ankara) Özel nedenlerden dolayı mümkünse en son ve boyalı taktırmayı düşünüyorum
7.Murat Erkin ( Adana ) kargo ile teslim alıcam.kargo taşıma şartlarına göre boyalı yada boyasız isteyebilirim.
Artık sabırsızlıkla salıyı bekliyoruz. Hayırlısıyla:)
Artık sabırsızlıkla salıyı bekliyoruz. Hayırlısıyla:)
hepimiz aynı durumdayız.eğer uygun fiyat verirse ve verdiğimiz siteden satış yaparsa ben birde xenon beklicem.heyecan x 2
Ben haftasonu araca tavan folyo ve cam filmi yaptırdım. Aynı yer xenon uygulaması da yapıyor. 6000k için kısalar+sisler: 140+140 TL fiyat dedi. Discovery marka. 2 yıldır bayisiymiş ampul dahi kesen olupta değişime gelen olmamış. Bizim spoiler işinden sonra ordan gelecek xenon fiyatına bağlı olarak ben buraya yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. Bide sağlam yer, adamlar ürünün arkasında duruyor. Bakalım...
selçuk tavan folyo fotolarını eklesene bakalım birde fiyat ne oldu
Arkadaşlar bys yi aradım mtec silver h11 xenon 140 tl bize almak isteyenler özelden msj atsın adet açısından ödemeler konusunda ilan acarız sıkıntı olmaz dedi ferdi bey gidince daha detaylı konuşacaz
Arkadaşlar bys yi aradım mtec silver h11 xenon 140 tl bize almak isteyenler özelden msj atsın adet açısından ödemeler konusunda ilan acarız sıkıntı olmaz dedi ferdi bey gidince daha detaylı konuşacaz
serkan xenon fiyatını uygun olduğunu düşünmüyorum ,başka sitelerde 5 aşağı 10 yukarı o fiyat ,biraz daha pazarlıkla aşağı inmesini sağlayabiliriz bizi kaybetmek istemeyecektir . ben ve diğer arkadaşlarım ürünü aldığımızda bulunduğumuz ilde birde taktırma ücreti ödeyeceğimizi söylemende fayda var
ben xenon istiyorum ancak daha evvel dediğim gibi bahsettiğim siteden satış yapar ve vade farksız alım yaparsak.
Fotoları yüklemede problem yaşıyorum. Bi aksilik olmazsa bugün yüklerim. Hafta sonu yapılan işlemlerin maliyetleri;
1 numara cam filmi 5 cam için: 90 TL ( Çok kaliteli işçilik)
Tavan folyo kaplama: 150 TL ( 1.sınıf malzeme)
Aynaları da folyo kapladık.
Birde bizim arka stoplardaki şeffaf renk olan kısımı da hafif kırmızı folyo ile kaplattım bütünlük sağladı ve bence güzel oldu.
Auris yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Bakalım şu spoiler ve xenondan sonra yayı da halledersek bu iş olacak:)
Fotoları yüklemede problem yaşıyorum. Bi aksilik olmazsa bugün yüklerim. Hafta sonu yapılan işlemlerin maliyetleri;
1 numara cam filmi 5 cam için: 90 TL ( Çok kaliteli işçilik)
Tavan folyo kaplama: 150 TL ( 1.sınıf malzeme)
Aynaları da folyo kapladık.
Birde bizim arka stoplardaki şeffaf renk olan kısımı da hafif kırmızı folyo ile kaplattım bütünlük sağladı ve bence güzel oldu.
Auris yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Bakalım şu spoiler ve xenondan sonra yayı da halledersek bu iş olacak:)
selçuk camlarımız zaten renkliydi 1 nr için değermiydi ? neyse fotoları bir görelim sonra yorum yaparız
Fikri ESEN spoiler istiyorum istanbuldayım bende anadolu yakasındaysa elden teslim alıp montaj yaptırıcam değilse kargo istiycem Gri renk olarak foruma pek giremiyorum konudan uzakta kalıyorum gelişme olurda bilgi verirseniz sevinirim...
fikri kardeşim sana zahmet ismini listenin altına kendin eklersen seviniriz.ayrıca isim soyisim,şehir ve telefon numaranı özelden serkan şimşek arkadaşımıza gönderiver.alttaki isim listesinin sonuna diğer isimler gibi eklersin.
1.Serkan Şimşek( kocaeli ) kendim gidip taktıracam
2.Aykut Yarbulan( malatya ) kargo ile teslim alıcam.kargo taşıma şartlarına göre boyalı yada boyasız isteyebilirim.
3.Abdurrahman Tanrıverdi ( ordu ) boyalı
4.Yağız Volkan ben gidip alacam sanırım boyasız alacam şuan için
5.Selçuk çamcı (İstanbul) Yağız ve Sekan arkadaşımızdan sonra bende kendim gidip taktıracağım (boyalı)
6.Serkan ŞAYLI (Ankara) Özel nedenlerden dolayı mümkünse en son ve boyalı taktırmayı düşünüyorum
7.Murat Erkin ( Adana ) kargo ile teslim alıcam.kargo taşıma şartlarına göre boyalı yada boyasız isteyebilirim.
yok yok heyecenlanın biraz
aykut abi listeden çıkmama rağmen meraklandım

para bulursam ekleyeceğim kendimi tekrar listeye

ama sıkışığım biraz . son havadisleri merakla bekliyoruz