0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar şu anda toplamda 3 kişiyiz nerde diğerleri adama yalancı duruma düşmiyelim en korktuğum şeydir salı günü gittiğimde ödemeyi nasıl yapacağınızıda konuşurum
arkadaşlar ödemelerin nasıl olacağı konusunda salı günü ALLAH nasip eder firmaya gidersem ferdi beyle yüz yüze görüşecem sizin isim soyisim lerinizi vericem tekrardan sizi bilgilendiririm
bahsettiğim siteden bize ilan açabilirse süper olur özellikle spoilere ek olarak xenon alacaklar için fiyat yükseleceğinden vade farksız taksit imkanı olur.üstelik nisan ayında satıcıdan gerekli şartları yerine getirdiği taktirde komisyonda kesmiyorlar,kendi sitelerinden ilan verirlerse vade farkı çok ekliyor.( http://www.sanalpazar.com/kampanya_nisan.php ) kampanya şartları linkte mevcut.firmaya teklif edilebilir.
ferdi beye mail attım isim listesini, ödemeler konusunda da ne şekilde ödeme yapılacağını sordum, cevaba göre değerlendirme yaparız ama ödemeyi bir şekilde hallederiz bu tarz konuları yüz yüze görüşürsem daha iyi olucağı kanaatindeyim
abdurrahman hani sözleşmiştik ne yaparsak,alırsak 3 tane yaptırıcaz diye.kare plakayı taktırmışsın.fiyat ne tuttu,mühür vurdurdunmu,ölçüler nedir tam plaka takılacak yere göre sanırım. beğendiysen link alalım.
Aykut hocam fazla bir meblağ olmadığı için forumda muhabbete katmadım, ama siparişi verdim adam bir saat sonra kargoya verdi ? yani çok hızlı ,özelden adresi yolladım bu arada beyaz arabayada çok süper yakıştı
Nerde yaptırdın abi? Mühür işini nasıl hallettin
teşekkür ederim.mühür olayını nasıl yapacaksın.benim araç 41 plaka ancak ben malatyadayım burada mühür vurdurabiliyormuyum.
aykut hocam mühürlü istiyorsan cemiyetten mühürlü orjinal kare plaka alacan sonrada yanılmıyorsam emniyete dilekçeyle birlikte plakanı götürüp ikinci mührü bastıracan
Mühürletmesek ne olur acaba :S