Hayir Taşkin Sislerde Sanirim Bir Kez Değiştirmiştik Kardeşim
Hayir Taşkin Sislerde Sanirim Bir Kez Değiştirmiştik Kardeşim 
Ferdi Bey, ilk harfleri büyük yazmanızın özel bir nedeni var mı acaba

Normal tümce düzeni içerisinde yazalım lütfen.
Serkan arkadaşımızdan çok özür diliyorum İstanbul'a geldi ama ilgilenemedim.ananem kalp ameliyatı oldu spoylerlede alakalı olamadım ama gelişmeler güzelmiş.Serkan'dan tekrar özür diliyorum.
önemli değil yağız kardeşim önce sağlık geçmiş olsun
1.Serkan Şimşek( kocaeli ) kendim gidip taktıracam
2.Aykut Yarbulan( malatya ) kargo ile teslim alıcam.kargo taşıma şartlarına göre boyalı yada boyasız isteyebilirim.
3.Abdurrahman Tanrıverdi ( ordu ) boyalı
4.Yağız Volkan ben gidip alacam sanırım boyasız alacam şuan için
5.Selçuk çamcı (İstanbul) Yağız ve Sekan arkadaşımızdan sonra bende kendim gidip taktıracağım (boyalı)
6.Serkan ŞAYLI (Ankara) Özel nedenlerden dolayı mümkünse en son ve boyalı taktırmayı düşünüyorum
7.Murat Erkin ( Adana ) kargo ile teslim alıcam.kargo taşıma şartlarına göre boyalı yada boyasız isteyebilirim
8.Fikri Esen (istanbul-bursa) Boyalı boyasız fiyat farkına göre karar vereceğim Serkan abiye P.M attım
sabırsızlıkla bekliyorum.
ferdi hocam yukarıda ki yazımda verdiğim linkte eski kasa montajı ama yenilerde fark olacağını sanmıyorum.montaj setinin içinde linkteki şemada olduğu gibi kare şeklinde ufak 3m çift taraflı bantları,vidaları,somunu,pulu,araya çekmek için ince yapışkanlı contası mevcutmu.
eski kasa yeni kasa farketmiyor ikiside aynı badyde bir değişiklik yapılmamış
SERKAN'IN SPOILERI YARIN TARAFINDA OLACAKTIR. GEREKLI RESIM VE GÖRÜŞLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞACAĞINI UMUYORUM.
ferdi kardeşim sabırsızlıkla bekliyorum iyicene sarıp sarmalasaydın
ferdi hocam yukarıda ki yazımda verdiğim linkte eski kasa montajı ama yenilerde fark olacağını sanmıyorum.montaj setinin içinde linkteki şemada olduğu gibi kare şeklinde ufak 3m çift taraflı bantları,vidaları,somunu,pulu,araya çekmek için ince yapışkanlı contası mevcutmu.
ferdi kargoda neler mevcut spoyler dışında
vay Serkan'ım ın spoyler yolda geliyor hadi hayırlısı Serkan inanıyorum ki beklemene değecek
umarım, hem kendim için hemde buradaki arkadaşlar için elimden geleni yaptım herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun.......
ferdi kargoda neler mevcut spoyler dışında
Kargo dişinda içinde Spoiler Mevcutta Bizde sevinelim Diyoruz kardeşim şu bizim meblayi göndersen diyorum :Pp
Ferdi Bey, ilk harfleri büyük yazmanızın özel bir nedeni var mı acaba
Normal tümce düzeni içerisinde yazalım lütfen.
Selamlar Hakkı Bey, Ben Lamerim Ondan

mebla gelir sıkıntı yok ürün bir gelsin bakalım hayırlısıyla sağ salim
Selamlar Hakkı Bey, Ben Lamerim Ondan 
Lamerliği en azından bu forumda askıya alabilirseniz memnun oluruz