0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
h.b Burdayım burdayım servisten 480 I duyduktan sonra yatıya geldım )))))))))
Sonuca az kaldı
hadi hayırlısı sabırsızlıkla bekliyorum.abdurrahman bu arada yeni bir konu açtım çocuğu olanlar için kaçırılmayacak fırsat,bir gözat istersen.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=33545.new#new
teşekkürler çokta yakışmış bende yapacam . arkayı orjinal bırakacam önü ise kare umarım polislere takılmam ,başka türlü uzun plaka çok çirkin duruyor
arkadaslar ben plaka icin ilce emniyete gittim, dilekce yazip 20 lira verip kare plaka alabilirsin dediler. simdi duyunca sasirdim, disarda yapiliyormu ki. disarda yapilanlar yasal olmuyormu anlamadim simdi
BYS Tuning sahibi Ferdi bey. arkadaşımdır. yardımcı olmaya çalışırım dicem ama sanırım siparişler bile verilmiş herhalde...
arkadaşlar bys le biraz önce görüştüm son durum şudur yapıcağı spoyler birebir orjinali ile aynıymış yapıştırma değil orj.gibi vidalıymış normal fiyatı 250 tl imiş bize boyalı hazır bir şekilde montaj dahil 150 tl kargo işinide konuştum kargoyla boyalı hzır gönderdiği ürüne garanti veriyor bir sıkıntı olmıyacağını söyledi hatta kargo başına 5 tl de para veriyormuş durum budur benim siparişi verdim salıya yetiştirip yetiştiremeyecekleri konusunda bana dönüş yapıcaklar birazdan onları bekliyorum
mehmet bys ile görüşebildinmi bizler için yapabileceği başka bişeyler varmı.ayrıca orjinal mtec silver h11 6000k xenon kit için bize yapabileceği bişeyler varmı.
üretilmiş halini görmeniz için linki ekliyorum.yan sanayinin takılmamış halde resimleri mevcut.2'nci resimde montaj yapılacak yerler görünüyor ancak bunda delikler mevcut değil.bizim bys den alacağımızda yanlış anlamadıysam vida yerleri hazır vaziyette ve spoilerin yanında montaj vida ve somunlarıda geliyor.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-auris-spoiler-46706567/detay/?
tamamdır.salı günü uğradığında kargolama için nasıl emniyetli bir yöntem uyguladıklarını sorarsan sevinirim.çok iyi paketlemeleri ve yumuşak malzemeye sarmları lazım ki çizilmesin.ayrıca konu hakkında kargo şirketinide uyarmaları gerekiyor.serkan sende telim vardı zaten ama yine özelden yollucam.nerede ve nasıl taktıracaksın.eğer güvenilir bir yerin varsa siparişi verir ancak bende oraya geldiğimde taktırırım.aslında hazır durumda gelecekse kendimiz bile takarız ama yinede bir usta elin değimesi güzel olur.
ben kendim takmayı düşünüyorum çok basit sende burada olursan beraber montajını yaparız