Gönderen Konu: 2011 aurisine spoyler taktıracaklar buraya  (Okunma sayısı 17053 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 aurisine spoyler taktıracaklar buraya
« Yanıtla #40 : Nisan 22, 2011, 00:39:57 »
1.Serkan Şimşek( kocaeli ) kendim gidip taktıracam
2.Aykut Yarbulan( malatya ) kargo ile teslim alıcam.kargo taşıma şartlarına göre boyalı yada boyasız isteyebilirim.
3.Abdurrahman Tanrıverdi  ( ordu ) boyalı
4.Yağız Volkan ben gidip alacam sanırım boyasız alacam şuan için
5.Selçuk çamcı (İstanbul) Yağız ve Sekan arkadaşımızdan sonra bende kendim gidip taktıracağım (boyalı)
6.Serkan ŞAYLI (Ankara) Özel nedenlerden dolayı mümkünse en son ve boyalı taktırmayı düşünüyorum
7.Murat Erkin ( Adana ) kargo ile teslim alıcam.kargo taşıma şartlarına göre boyalı yada boyasız isteyebilirim.

Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 22, 2011, 00:39:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #41 : Nisan 22, 2011, 02:04:50 »
h.b  Burdayım burdayım servisten  480 I duyduktan sonra  yatıya geldım  :))))))))))
2011 Kar Beyaz Confort Extra Toyota AuriS (:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 22, 2011, 20:33:40 »
h.b  Burdayım burdayım servisten  480 I duyduktan sonra  yatıya geldım  :))))))))))
murat sen yine iyi fiyat almışsın.ben gaziantep servisi aradım 600 tl spoiler 150 boya+100 işçilik.nasıl fiyat?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 22, 2011, 20:37:07 »
Sonuca az kaldı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 22, 2011, 20:46:50 »
Sonuca az kaldı
hadi hayırlısı sabırsızlıkla bekliyorum.abdurrahman bu arada yeni bir konu açtım çocuğu olanlar için kaçırılmayacak fırsat,bir gözat istersen.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=33545.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 22, 2011, 21:02:49 »
hadi hayırlısı sabırsızlıkla bekliyorum.abdurrahman bu arada yeni bir konu açtım çocuğu olanlar için kaçırılmayacak fırsat,bir gözat istersen.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=33545.new#new

eyvallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 22, 2011, 23:45:45 »
teşekkürler çokta yakışmış bende yapacam . arkayı orjinal bırakacam  önü ise kare umarım polislere takılmam ,başka türlü uzun plaka  çok çirkin duruyor

arkadaslar ben plaka icin ilce emniyete gittim, dilekce yazip 20 lira verip kare plaka alabilirsin dediler. simdi duyunca sasirdim, disarda yapiliyormu ki. disarda yapilanlar yasal olmuyormu anlamadim simdi :)
2009 Toyota Auris 1.4 D-D4 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Nisan 22, 2011, 23:48:58 »
arkadaslar ben plaka icin ilce emniyete gittim, dilekce yazip 20 lira verip kare plaka alabilirsin dediler. simdi duyunca sasirdim, disarda yapiliyormu ki. disarda yapilanlar yasal olmuyormu anlamadim simdi :)

okadar basit olduğunu sanmıyorum dışarıda istemediğin kadar bu işi yapan var ama mühürsüz yani yasal değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 22, 2011, 23:52:31 »
arkadaşlar plakalarınızı zaten trafik yapmıyor siz yada takipçiniz dışarıda yaptırıyor ve mühür için trafiğe götürüyor.yani belirli özelliklere sahip bir plaka (hologram,şerit) bastırıp dilekçeyle gitmeniz yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #49 : Nisan 23, 2011, 00:55:27 »
BYS Tuning sahibi Ferdi bey. arkadaşımdır. yardımcı olmaya çalışırım dicem ama sanırım siparişler bile verilmiş herhalde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Nisan 23, 2011, 10:36:33 »
BYS Tuning sahibi Ferdi bey. arkadaşımdır. yardımcı olmaya çalışırım dicem ama sanırım siparişler bile verilmiş herhalde...

yok hocam daha vermedik sen yardımcı olursan çok daha iyi olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Nisan 23, 2011, 13:46:36 »
arkadaşlar bys le biraz önce görüştüm son durum şudur yapıcağı spoyler birebir orjinali ile aynıymış yapıştırma değil orj.gibi vidalıymış normal fiyatı 250 tl imiş bize boyalı hazır bir şekilde montaj dahil 150 tl kargo işinide konuştum kargoyla boyalı hzır gönderdiği ürüne garanti veriyor bir sıkıntı olmıyacağını söyledi hatta kargo başına 5 tl de para veriyormuş durum budur benim siparişi verdim salıya yetiştirip  yetiştiremeyecekleri konusunda bana dönüş yapıcaklar birazdan onları bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Nisan 23, 2011, 14:04:01 »
arkadaşlar bys le biraz önce görüştüm son durum şudur yapıcağı spoyler birebir orjinali ile aynıymış yapıştırma değil orj.gibi vidalıymış normal fiyatı 250 tl imiş bize boyalı hazır bir şekilde montaj dahil 150 tl kargo işinide konuştum kargoyla boyalı hzır gönderdiği ürüne garanti veriyor bir sıkıntı olmıyacağını söyledi hatta kargo başına 5 tl de para veriyormuş durum budur benim siparişi verdim salıya yetiştirip  yetiştiremeyecekleri konusunda bana dönüş yapıcaklar birazdan onları bekliyorum
hayırlı uğurlu olsun.kargo parasını bizden almıyacak sanırım.boyasız için bişey dedilermi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Nisan 23, 2011, 14:36:35 »
arkadaşlar siparişi verdim salı gününe yetişmiyormuş çarşamba günü yetişiyormuş benimkinide kargoyla göndericek ama salı günü ben yine bir bys ye gidecem böyle daha iyi oldu kargoyla isteyecekler için en azından benimkide kargoyla gelicek bys nın sahıbi ferdi bey hiç bir sıkıntı olmaz başımın üstünde yeriniz var dedi şimdi ben sizden net olarak kimler alıcaksa isim soyisim ve tel gönderirseniz özelden ben gittiğimde adama liste vericem karışıklık olmasın diye ferdi beyin telinide veririm ben taktıktan sonra tek tek sizi arar sipariş onaylarını alır adresleri alır iş biter

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Nisan 23, 2011, 14:53:46 »
tamamdır.salı günü uğradığında kargolama için nasıl emniyetli bir yöntem uyguladıklarını sorarsan sevinirim.çok iyi paketlemeleri ve yumuşak malzemeye sarmları lazım ki çizilmesin.ayrıca konu hakkında kargo şirketinide uyarmaları gerekiyor.serkan sende telim vardı zaten ama yine özelden yollucam.nerede ve nasıl taktıracaksın.eğer güvenilir bir yerin varsa siparişi verir ancak bende oraya geldiğimde taktırırım.aslında hazır durumda gelecekse kendimiz bile takarız ama yinede bir usta elin değimesi güzel olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Nisan 23, 2011, 15:15:14 »
üretilmiş halini görmeniz için linki ekliyorum.yan sanayinin takılmamış halde resimleri mevcut.2'nci resimde montaj yapılacak yerler görünüyor ancak bunda delikler mevcut değil.bizim bys den alacağımızda yanlış anlamadıysam vida yerleri hazır vaziyette ve spoilerin yanında montaj vida ve somunlarıda geliyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-auris-spoiler-46706567/detay/?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Nisan 23, 2011, 15:19:57 »
mehmet  bys ile görüşebildinmi bizler için yapabileceği başka bişeyler varmı.ayrıca orjinal mtec silver h11 6000k xenon kit için bize yapabileceği bişeyler varmı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Nisan 23, 2011, 15:25:54 »
mehmet  bys ile görüşebildinmi bizler için yapabileceği başka bişeyler varmı.ayrıca orjinal mtec silver h11 6000k xenon kit için bize yapabileceği bişeyler varmı.

salı günü gittiğmde bu konuyuda görüşecem...
üretilmiş halini görmeniz için linki ekliyorum.yan sanayinin takılmamış halde resimleri mevcut.2'nci resimde montaj yapılacak yerler görünüyor ancak bunda delikler mevcut değil.bizim bys den alacağımızda yanlış anlamadıysam vida yerleri hazır vaziyette ve spoilerin yanında montaj vida ve somunlarıda geliyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-auris-spoiler-46706567/detay/?

evet aynen anladığınız gibi vida yerleri ve somunları aynı orjinali gibi olacak mış
tamamdır.salı günü uğradığında kargolama için nasıl emniyetli bir yöntem uyguladıklarını sorarsan sevinirim.çok iyi paketlemeleri ve yumuşak malzemeye sarmları lazım ki çizilmesin.ayrıca konu hakkında kargo şirketinide uyarmaları gerekiyor.serkan sende telim vardı zaten ama yine özelden yollucam.nerede ve nasıl taktıracaksın.eğer güvenilir bir yerin varsa siparişi verir ancak bende oraya geldiğimde taktırırım.aslında hazır durumda gelecekse kendimiz bile takarız ama yinede bir usta elin değimesi güzel olur.

ben kendim takmayı düşünüyorum çok basit sende burada olursan beraber montajını yaparız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Nisan 23, 2011, 15:39:36 »

ben kendim takmayı düşünüyorum çok basit sende burada olursan beraber montajını yaparız
benim oraya gelmem temmuz başı gibi olacak beklerim diyorsan ki bu kadar uğraştan sonra o kadar sabredebileceğimizi sanmıyorum beraber takarız.bu arada parayı nakitmi vericez,sitesinde veya bizim vereceğimiz bir sitede ilan verip oradan kredi kartıyla alım yapabilecekmiyiz.xenon kitte olursa fiyat yükseliyor.bizim vereceğimiz siteden ( http://www.sanalpazar.com/ ) ilan verebilirse hem vade farksız taksitte yaptırabiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Nisan 23, 2011, 17:48:03 »
serkan özelden tel bilgilerimi gönderdim