0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok yok heyecenlanın biraz
aykut abi listeden çıkmama rağmen meraklandım para bulursam ekleyeceğim kendimi tekrar listeye ama sıkışığım biraz . son havadisleri merakla bekliyoruz
Vidalı değilmi ? hadi hayırlısı serkan bir taksın fotoları bir görelim
vidalı vidalı merak etme.özelden msn atıyorum eklersen konuşuruz.
...Spoileri üreten arkadaşlar vaşka bir konuya böyle bir cevap yazmışlar. Paylaşıyorum......Arkadaşlar Akla Dayanan Bilgi Doğru Bilgidir. 2008 ve 2011 Auris Spoyler için Serkan Şimşek Tuningci Ferdi 'den temin edeceğini belirtmişti.Sizin için Çok Güzel Süprizimiz var. Şimdi Serkan Şimşek isimli arkadaşimiz için bu spoyleri göndereceğiz kargo ile üstelik boyali bakalim üzerinde tek bir çizik çıkacak mi. Boyali ürünün Paketlenmesi Ehemniyet ister, Herkez Paketleme yapamaz paketleme malzemesinin fiyati 3.25 TL'dir Arkadaşlar Sadece Toyota Clup Üyeleri için paketleme malzemesi satin aldim. Ücretsiz Kargo Seçeneği ile tarafınıza Göndereceğim. Bu Ürünü Boyasiz isteyen Kullanicilar 90 TL 'e Temin Edebilirler.
arkadaşlar ferdi arkadaşımız bana yüz yüze görüştüğümde paketleme konusunda garanti verdi kendiside bunu yazmış gelince görücez sonuçta elinden geleni yapıcağını düşünüyorum 7-8 kişi spoyler alıcak benden haberleri bekleyi kargo gelince detaylı fotoları çeker koyarım