0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ferdi hocam yukarıda ki yazımda verdiğim linkte eski kasa montajı ama yenilerde fark olacağını sanmıyorum.montaj setinin içinde linkteki şemada olduğu gibi kare şeklinde ufak 3m çift taraflı bantları,vidaları,somunu,pulu,araya çekmek için ince yapışkanlı contası mevcutmu.
URL=http://img864.imageshack.us/i/fotoraf0416.jpg/][/URL]
kendim yapacam inşallah
ferdi ekteki soruya cevap alamadım.
mehmet abi teşekkür ederim en kısa zamanda çayını içmeye geliyorum .........arkadaşlar montajı kendim yaptım en kısa zamandada fotoları koyuyorum şimdi gelelim montaj adımlarına .....1....bagajı açın ve tam su fıskiyesinin oraya denk gelen pilastik parçayı çekerek çıkartın korkmayın kırılmaz ....2....açtığınız yerde firen lambasının sağında ve solunda olmak üzere 2 tane delik bulunmakta o deliklerin içinde somunlar var 3-4 delikler ise aynı hizada en sağ tarafta ve sol tarfta yuvarlak delikler var bunlar plastik bir parçayla kapalı tıpa gibi onları sökün göreceksiniz 3...tüm somunları sökün ve bagajı kapayıp spoyleri çıkartın 4...cıkardığınız spoylerin vida yerlerinde plastik somunlar var onları alın ve yeni spoylerin vidalarına geçirin5...şimdi yeni spoyleri takmadan önce beyaz slikon alın ( beyaz arabası olanlar için tabi ) yeni spoylerin vidalarının denk geldiği delikler hariç diğer delikleri beyaz silikonla kapatın ve spylerin altına denk gelen yerede boydan boya silikon sıkın 6...yeni spoyleri yerleştirin ve somunları aşırı olmamak kaydıyla sıkın söktüğünüz güç kadar kuvvet uygulayın ve silikon eğer bazı yerlerden taşma yaptıysa hemen kurmadan silin 7...söktüğünüz parçaları yerine takın 8...güle güle kullanın.....