ferdi hocam yukarıda ki yazımda verdiğim linkte eski kasa montajı ama yenilerde fark olacağını sanmıyorum.montaj setinin içinde linkteki şemada olduğu gibi kare şeklinde ufak 3m çift taraflı bantları,vidaları,somunu,pulu,araya çekmek için ince yapışkanlı contası mevcutmu.
ferdi ekteki soruya cevap alamadım.
arkadaşlar ürün tarafıma bu sabah saat 10:00 da ulaştı şunu belirtmek istiyorum uğraşlarıma değdi tarafsız olarak söylemeliyimki ürün çok güzel olmuş üzerinde tek bir çizik bile yok,vida yerleri gayet sağlam,boya üzerinde tane falan yok,kargonun içinden sadece spoyler çıktı vida vs yok,ürün ilk olarak bildiğimiz naylona sarılmış daha sonrasında üzerine pat pat diye tabir edilen naylon sarılmış ve kolilenmiş söyliyeceklerim bunlar resimleri eklemeye çalışıyorum...
URL=http://img864.imageshack.us/i/fotoraf0416.jpg/]
[/URL]
Abi ilk izlenimlerini nasıl ve montajını nasıl yapacaksınıZ?
arkadaşlar resimleri cep tel çektim resimlere devam................
1.teslim aldı..............

2.Aykut Yarbulan( malatya ) kargo ile teslim alıcam.kargo taşıma şartlarına göre boyalı yada boyasız isteyebilirim.
3.Abdurrahman Tanrıverdi ( ordu ) boyalı
4.Yağız Volkan ben gidip alacam sanırım boyasız alacam şuan için
5.Selçuk çamcı (İstanbul) Yağız ve Sekan arkadaşımızdan sonra bende kendim gidip taktıracağım (boyalı)
6.Serkan ŞAYLI (Ankara) Özel nedenlerden dolayı mümkünse en son ve boyalı taktırmayı düşünüyorum
7.Murat Erkin ( Adana ) kargo ile teslim alıcam.kargo taşıma şartlarına göre boyalı yada boyasız isteyebilirim
8.Fikri Esen (istanbul-bursa) Boyalı boyasız fiyat farkına göre karar vereceğim Serkan abiye P.M attım
listedeki arkaddaşlar ferdi beyin direk cep numarası:0531-980-25-22 bu numaradan ona ulaşıp benim adımı soyadımı verin isminizi soyisminizi ve kargo yaptıracaklar adreslerini yazdırsınlar liste tamamlandığında bys kendi sayfasında ilan açacaktır siparişlerinizi oradan vereceksiniz .......
Abi montajını nasıl yapcaksınız?
kendim yapacam inşallah
Yapınca bizede fikir verirsiniz artık

Hangi vidaların kullanılacağı nasıl söküleceği nasıl takılacağı.
Serkan Hocam Hayırlı olsun... Kazasız belasız kullanın:)
bende şimdi Ferdi Bey ile telefonda görüştüm. Telde boya kodunu ileterek ürünün siparişini vermiş oldum. Salı-çarşamba gidip montajını yaptırıcam.
Ferdi Arkadaşımız listedeki arkadaşlardan gelecek bilgiye göre kimseyi bekletmeden hızlıca üretimi yapacağını söyledi.
hayırlı uğurlu olsun hepimize
Aykut bey'in Gönderdiği Şemadaki gibi Söküyorsunuz Spoilere bakarak vidalarin yerlerini öğrenebilirsiniz ve Söke bilirsiniz ona göre, Ekabininde bu spoileri takip araçtan söktüğümüz somunlari kullanarak takma eylemini gerçekleştirebilirsiniz. Somunlari 10 TORS ile Sökebilirsiniz.
Hayir Sadece Spoilerde vida yerleri mevcuttur ve araçtaki somunlari Sökerek bu spoilere takabilirsiniz.
Hayırlı olsun serkan kardeş
sizlerde kısa zamanda kavuşun artık inşaalah
Serkan montaj sonra resim eklersen iyi olur hatta outlette çaya davet ediyorum fırsatın olursa
serkan hayırlı uğurlu olsun.montajdan sonra fotoları ve montaj inceliklerini,ayrıntılarını bekliyoruz.
mehmet abi teşekkür ederim en kısa zamanda çayını içmeye geliyorum .........
arkadaşlar montajı kendim yaptım en kısa zamandada fotoları koyuyorum şimdi gelelim montaj adımlarına .....
1....bagajı açın ve tam su fıskiyesinin oraya denk gelen pilastik parçayı çekerek çıkartın korkmayın kırılmaz ....
2....açtığınız yerde firen lambasının sağında ve solunda olmak üzere 2 tane delik bulunmakta o deliklerin içinde somunlar var 3-4 delikler ise aynı hizada en sağ tarafta ve sol tarfta yuvarlak delikler var bunlar plastik bir parçayla kapalı tıpa gibi onları sökün göreceksiniz
3...tüm somunları sökün ve bagajı kapayıp spoyleri çıkartın
4...cıkardığınız spoylerin vida yerlerinde plastik somunlar var onları alın ve yeni spoylerin vidalarına geçirin
5...şimdi yeni spoyleri takmadan önce beyaz slikon alın ( beyaz arabası olanlar için tabi ) yeni spoylerin vidalarının denk geldiği delikler hariç diğer delikleri beyaz silikonla kapatın ve spylerin altına denk gelen yerede boydan boya silikon sıkın
6...yeni spoyleri yerleştirin ve somunları aşırı olmamak kaydıyla sıkın söktüğünüz güç kadar kuvvet uygulayın ve silikon eğer bazı yerlerden taşma yaptıysa hemen kurmadan silin
7...söktüğünüz parçaları yerine takın
8...güle güle kullanın.....
mehmet abi teşekkür ederim en kısa zamanda çayını içmeye geliyorum .........
arkadaşlar montajı kendim yaptım en kısa zamandada fotoları koyuyorum şimdi gelelim montaj adımlarına .....
1....bagajı açın ve tam su fıskiyesinin oraya denk gelen pilastik parçayı çekerek çıkartın korkmayın kırılmaz ....
2....açtığınız yerde firen lambasının sağında ve solunda olmak üzere 2 tane delik bulunmakta o deliklerin içinde somunlar var 3-4 delikler ise aynı hizada en sağ tarafta ve sol tarfta yuvarlak delikler var bunlar plastik bir parçayla kapalı tıpa gibi onları sökün göreceksiniz
3...tüm somunları sökün ve bagajı kapayıp spoyleri çıkartın
4...cıkardığınız spoylerin vida yerlerinde plastik somunlar var onları alın ve yeni spoylerin vidalarına geçirin
5...şimdi yeni spoyleri takmadan önce beyaz slikon alın ( beyaz arabası olanlar için tabi ) yeni spoylerin vidalarının denk geldiği delikler hariç diğer delikleri beyaz silikonla kapatın ve spylerin altına denk gelen yerede boydan boya silikon sıkın
6...yeni spoyleri yerleştirin ve somunları aşırı olmamak kaydıyla sıkın söktüğünüz güç kadar kuvvet uygulayın ve silikon eğer bazı yerlerden taşma yaptıysa hemen kurmadan silin
7...söktüğünüz parçaları yerine takın
8...güle güle kullanın.....
eline sağlık serkan fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz.mümkünse en kısa zamanda.daha da mümkünse hemennnnn

çok heyecan yaptım.