0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzin şirketten mi umut güle güle kullan
abi ufacık vites çok garip göründü benimde gözüme
gülegüle kullan
Hayırlı olsun Umut abi. Kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın İnşallah.
benzin ve mazot yaklaşık aynı fiyat deyim çevireyimde kaz yanmasın hehehhee
banada c6 o zaman :p
Aminnn:))))))DS3 ve DS4 diye spor modelleri var, sana ondan yapalım, süper aletler...
abi kurcalamaya devam.Fransızlar gerçekten sorunlu mu.Diyorlar ya adam özellik yapmış ama bozuluyor.(Bİzim toyotalarda yok ya mundar diyoruz citroene).Bekliyoruz abi izlenimlerini güle güle kullan.
ABi bizim arabalarında sağından solunda çok tıkırtı geliyor fransızlara birşey demeye gerek yok.Valla bende isterdim 4 camın kumandadan kapatmasını yada kapıları belli bir hıza kitlemesini ne bileyim soğutmalı torpido falan.Bİrşey dediğin zaman fransızlar dökülüyor japon sağlam.Tersini dediğin zamanda toyota düşmanı gibi anlamsız şeyler yazılıyor.Ama forumda okudugumuz kadar sıfır araçlarında direksiyon kutusu arızası ve turbo arızası olan araç sayısıda az değil.Aynı donanımı aurise koysalar 60 dan aşagı satmazlar zaten Abi ankaraya gelirsem bir tur attırınmı
güle güle kullan Umut abi Allah cayıııır cayııııır mazot yakmak nasip etsin şimdi bunun kısa vites kolunu, polifonik zil seslerini, efendim 12 MP kamerasını bir kenara bırakalım da (acayip ayar oluyorum allah tan arabam eski) elinde ki klasik ne durumda?
Sağolasın Ramazan, C5 olanı sana inşallah:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))