0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
285nm tork ve 112beygir beni ciddi anlamda şaşırtıyor. Kolay kolay bu motorun eline kimse su dökemez.
Kesinlikle katılıyorum. Arvento takip sistemi olduğu için 120 kmyi çok geçmemeye çalışıyorum, ancak kalkışlar manyak aletin...
Öncelikle Hybrit motor dediğimiz olayı anlayalım:Hibrid - Günümüzde, elektrik motoru desteği ile çalışan otomobili de temsil eder.Günümüzde birçok araçta artık motor seçeneklerinin arasına girmiştir. Mercedes S450 Hybrit, Honda Civic Hybrit ve Toyota Pirus gibi sayabiliriz. Bu araçların özelliği aynı zamanda bünyelerinde elektrikli bir motorunda olmasıdır. Google da araştırarak rahatlıkla bulunabilir.Start-Stop özelliğinin ise hybrit teknoloji ile alakası yoktur. Son zamanlar güncel kasa çoğu aracın bu özelliği artık var. Yeni doblo'da bile bu özellik sunulmuş. Çok yararlı ve faydalı bir teknoloji, tüm amacı şehir içinde az yakıt tüketimini sağlamak. Hybrit teknolojisiyle bağdaştırılamaz.Bizim aldığımız araç yeni yani güncel kasa c4 tür. Bir önceki kasa c4 değildir. Her iki aracı görmem için bir citroen bayisine ugramama gerek yok. 2006 dan beri C4 kullanıyorum. Hatta şuanda eski ve yeni kasa c4 garajda yanyana duruyor. Hatta citroen bayisindeki elemanlardan önce görmüştüm ben yeni c4 ü. Neyse biz konumuza dönelim en iyisi...
285nm tork ve 112beygir beni ciddi anlamda şaşırtıyor. Kolay kolay bu motorun eline kimse su dökemez
Herkese selamlar...Son raporlarımı sunayım.Full şehir içi 440 km yaptım, daha gidecek 680 km gösteriyor yol bilgisayarı 112 hp dizel ve 1400 kg bir araç 1100 km yapabilir mi full şehir içi göreceğiz Eğer yaparsa kusura bakmayın tüm bu tartışmalar gereksiz olacak...Kemal Abi sensörlere neden gereksiz dedin anlamadım:))))) Yoksa yok diye sızlanıyorsunuz, Fransız koyunca da gereksiz demişsiniz Arabada tek dokunuşla 3 sinyal verme özelliğinden tut, tavandan alacakaranlıkta arabanın içine 2 delikten çok loş ışık verip görüşü arttırma özelliği bile var, neden gösterge ışığı değişimine taktın onu da anlamadım :DCart kırmızı gösterge ışıkları gücü tabi ki ayarlanabiliyor, söylemeye gerek yok.Müzik sistemi çok çok iyi geldi bana, yeni nesil 6 hoparlörlü ayrı tiz hoparlörlü her araç muhtemel böyledir. Plus paket dahilindeki bluetooth hayatımı resmen kolaylaştırdı. Ayrıca streaming özelliği ile ipoddan bluetooth vasıtası ile müzik bile dinlenebiliyor.Şu ana kadar gördüğüm tek eksi aşırı sert (özellikle arka) süspansiyon. Eski kasada zaten arka amortisör kırma problemi varmış, bu da benzer olabilir...Ancak yol tutuşu buna karşılık çok üstün. Focustan bariz iyidir.Dediğim gibi eğer bu araba start stop ve genel teknolojisi sayesinde full şehir içi 1100 km yapacak ise, uzun yolda kaç yapar Allah bilir. Ve üst sınıf benzinli Avensis ancak yılda 10-15.000 km yapıyorsan alınabilir, onun dışında cesaret ister. Üstelik o hayvan gibi Avensis kasası 1.6 benzinle herhalde benim 73 AMC Javeline yakın yakar
konfor, yol sesi, motor sesi ve viraj kabiliyeti alanlarında da değerlendirmeler bekliyoruz
..............Ancak torkundan ötürü baskı balatayı ve volantı çabuk bozuyor.Ayrıca 80-90.000 km civarında enjeksiyonları bozuluyor ve üst kapağa kaynıyor.Şirket arabası olarak bedavaya biniliyorsa tadindan yenmez Hayırlı olsun
eskiyi satıyormusunuz Honda VTEC denedinmi hiç