0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
allah olmayanada nasip etsin...
Valla sanmam zart diye bozulacağını, elektronik malzeme ne kadar çoksa arıza da o kadar fazla ama artık her araba böyle ve zaten her arabayı Bosch yapıyor neredeyse...Bence arabanın full artı full artı full olması çok tatmin edici birşey, geçen yazmışlardı, Corollanın arka camı manuelmiş bir modelinde, saçma yani...İç uyarıları bile yok klasik yok urban yok senfoni seçebiliyorsunuz, detaylar önemli valla...Ha Fransızdır 100.000 e yaklaşınca çatırdar tıkırdar orası burası o Allahın emri ama forum Corolla göğüs tıkırdamasıyla dolu ....
senin C 4 ışıklarda falan durunca motoruda durduran modellerdenmi; hani Hybrit teknolojisi dedikleri...
aracınız hayırlı olsun bende çok istedim ama maddiyat beni 308 e yöneltti. donanım olarakta gayet zengin bir araç, Siz onu üzmez ihmal etmezseniz oda sizi üzmez diye düşünüyorum deneyimlerim sonucu,ama artık 0 araçların kaliteside tartışılır oldu tabi ki,tekrar kazasız belasız sürüşler.
Hayırlı olsun Patron, güle güle kullan
Eyvallah Reis)))) Senin megane III ile kapışak gel de)))))
ramazan kardeş hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin..Abi bak nasip olursa ya agustostan önce yada eylül gibi gelmeyi düşünüyorum ankaraya.Hem kardeşimi ziyaret edecem hemde sizleri tanımak isterim.Ali abimi gördüm beğendim sevdim orası ayrı
Hakkı, Umut, biryerlerde karışıklık olmuş sanırım. Alırım anahtarını Umut.
Hakan, Umut karıştırmış olabilir ama eğer öyleyse bile doğru tutturmuş Bizim şirkette de Megane Sport Tourer var, yeri geldiğinde ben de kullanıyorum. Asıl ben alırım anahtarınızı
O değil de performansın yanında ekonomide sunması gerçekten güzel.
Umut gösterge ışıkları kaç renk değişebiliyor, birde göstergeleri ön cama yansıtıyormu
hayırlı olsun umut abi donanım sağlam valla eksik yok