0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynı kalite ve konforu megane privilege de de bulabiliriz Serkan ...
Renault Megane1.5 DCi Privilege diesel 'inde yakıt tasarrufu D4-D' ye oranda daha iyi ...
Tunc megane ile corolla kalite olarak kıyaslanamaz bile.. En basitinden ikisininde kapısını kapat birinden teneke sesi diğerinde tok bir ses duyarsın.
aralık ayında 2008 corolla d4-d class aldım, daha önce de çok arabaya baktım, focus, astra, megane, genelde dizel ve sedanlarına baktım, arkadaşlar arabama biniyor 30 milyarlık arka camı otomatik olmaz mı diyorlar, haklılar, yakıt olarak megane daha iyi diye duydum, benim araç km de 0,22 TL yakıyor şehir içinde, aynalar siyah renkte, benim eksikliğini duyduğum şeyler, arka park sensörü, arka cam otomatikleri, sürücü yanında bulunan otomatik açma düğmelerinde gece görünmeyi sağlayan ışık olmaması, soracağın şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırım, zevk senin sonuçta, biri en üst donanım biri en alt donanım...
Katılıyorum.. Ve ayrıca diyorumrumki elegant olsa corolla derdim ama class en düşük donanım corolla yerine prıvilege megane alırdım.Zamanında arkadaşımda vardı. İçi dar ve kaporta olarak,kalıtesiz bır araç olmasına ragmen. yaptıgı,hız,yarım deri koltuklar, türkçe yol bilgisayarı ve bir sürü donanım bayagı etkilemişti beni.Ama gerçekten takır,tukur bir araç yol sesi,motor sesi çok alıyor içeriye ve konsolu tasarım özürlü.Ama class donanım yerıne comfort donanımlı corolla tavsıye ederim....
ön planda değil genel anlamda bilgi istemiş Sinan bey, bizde yakıt, kalite, donanım vs. olsun herşeye değinmeye çalışıyoruz.her 2 firmanında kendilerine göre + ve - leri var ...ben 30000TL veripte donanım özürlü bir araç almazdım... kalite ve yakıt tabiki önemlı ama ayakkabı almıyorsunuz.30000 TL ye donanım olmalı biraz araçta bence 2006 sonrası toyota donanımı sabit tutup , fiyatlarda ciddi artış yaptı ...