Gönderen Konu: Toyota Corolla1.4 D-4D Class mı? Renault Megane1.5 DCi Privilege mi?  (Okunma sayısı 24957 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat paylaşınca güzel
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
bir megane sahibi olarak uyarmak isterim..sakın megane alma...7 yıldır megane hb kullanıyorum ve sıfır almıştım..malzemeleri çok dandik..direksiyon yakında eriye eriye bitecek heralde,kapı tutma kolları soyuldu,otomatik cam 3-4 kere bzuldu,geçenlerde gene boızuldu adam artık tamamen değiştir diyor..aydınlatmadan bahsetmiyorum bile çünkü nerdeyse her ay bir lambası bozuluyor..ya japon ya da alman alman..diğerlerine bakma bile..benden söylemesi
lTamemen katılıyorum 2005 haziran ayında sıfır km. 1.5 DCI sportway megane 2 satın aıp kullanmaya başladım , eksileri ; virajlara girdiğinizde acaba çıkabilecekmiyim düşüncesi oldu hep bende ön tekerlek sekerek kayıyordu hep , bu nedenle virajlara hep temkinli girdim.  45.000 Km de rotil bozdu , 60.000 km de tekrar rotil değiştirdim, 40.000 kmden sonra gıcırtılar ön konsoldan tıkırtılar geliyordu ve söktürüp baktırdım  gevşeyen yerleri olmuş sıkıştırmışlar ama belli bir süre sonra tekrar aynı sesler olmaya başladı....yukarıda sayılan plastik aksamların çok hızlı deforme olması vb vb ,   2009 ekim ayında sattım 91.000 KM de idi ve beni hiç yolda bırakmadı , yakıt olarak süperdi sakin kullanımla 4,6 ları gördüm şehiriçinde, depoyu doldurup yakıt almayı unutuyordum resmen. Bakımları toyotadan  ekonomiktir.ikinci el olarak hemen satılabilecek araçtır aynı toyota gibi , anadolu insanı önce tofaş ve reno(renault) yu tanıdığı için daha çok talep görür

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Alfa Romeo 156 2.0 TS
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
Çok geç cevap veriyorum bu konuya ama ilgimi çekti. Hani böyle bi ikilemde kalsam ben toyotaya olan sempatimden ötürü corolla derdim ama iki araç arasında aslında çok büyük fark yok tamamiyle tercih meselesi. Zaten yeni nesil otomobillerin çoğu iyi durumda hem güvenli hemde sorunsuz tabi arada muhakkak istisnalar var.
Araba markalarından bir insan yaratmak istesek toyota beyni, aston martin yüzü, cadillac karnı ve alfa romeo bu insanın kalbi ve ruhu olur...
jeremy clarkson

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
donanım yönünden bakarsan toyota en altta kalır astra ve megane full'leri toyotadan daha çok donanımlı. donanım olarak. 1.megane II 2.astra 3. Corolla
 konfor bakımından bakarsanız astra en altta kalır. 1.corolla 2.megane II 3.astra
 yol tutuşu yönünden bakarsak megane II en altta kalır. 1.astra 2.corolla 3.megane II
performans yönünden bakarsak .1 megane II 2. corolla 3.astra
2.el satışında hepsi aşağı yukarı aynı temiz olduktan sonra satılmayacak araba yok gerçi piyasada

bana şimdi yine diyeceksiniz opel fanatiği ama ben olsam 1.3 cdti astra alırım hem mtv alt vergi diliminden vergilendirilirim. hemde az yakan bir aracım olmuş olur. forumlarda herkes yok 1.3 cdti gitmiyor falan yazsalarda bal gibi gidiyor alanlarne yapıyor kapıda süs niyetine bekletmiyor ya :D yol tutuşu harika donanımı c segmentinde çok güzel donanımlar sunuyor.
corollada olabilir ama corollanın daha doğrusu toyotanın donanım fakirliği yüzünden almazdım .megane II hiç binmeyi düşünmediğim bir araba daha doğrusu fransız parlementosunun son hareketinden sonra...
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...