0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O yazan yag yerine.servisler yillardir 10/40 koydular. 2 senedir 5/30dolduruyorlar.Insallah dediginiz gibi olur talat bey.
Bir arkadaş demişti corolla 40 binde bir değişiyor hava filtre diye. Benimki 15 binde bu haldeydi. Neyseki hemen değiştirip attım. Şimdi gerçek manada bakımın meyvelerini almış olacağız insallah
Evet 40000 de değişiyor motor hava filtresi Toyota'da. Daha bu hafta değişti benim ondan biliyorum. Önceki bakımlarda değişmiyor. Bildiğiniz kömür karası olmuştu filtre. Aklıma gelmedi keşke fotoğrafını çekseydim. Polen filtresini 10000 km de bir zorunlu değistirip hava filtresini 40000 de değişmeleri ayrıca garip.
eğer ki siz isterseniz değiştirirler. talebinize bağlı
Tabi ama şimdiye kadar sormadilar. O hava filtresini daha önce o halde görseydim 40000 km beklemezdim. Teklif etmeleri gerekirdi.
tam olarak anlayamadığım nokta bu zaten. bana o filtreyi satacaksın.neden periyodu 40.000 diyorlar ki? yada usta kontrol edip değişsin yada değişmesin diyecekmiş diyorlargarip bir durum olarak geliyor bana
selamın aleykümburdaki arkadaşlar cam suyunu bile bakkaldan sertliğine bakıp alıyorlar ha bende dahilim..selametle
Maşallah Allah kaza bela vermesin,Geri kalan kısmı yağdan takviye yapmış olmasın hahaha kıllandırayım azcık. Yok yok nasipse bende alacağım bu yağdan
Geçmiş olsun Talat. O km.lerde 0-20 riskli diye çoğu kişi söylemişti. Üzüldüm.