0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar,ben 30Bin-40Bin km aralığında Mobil 0-20 yağ kullandım,arabanın çalışması sessizleşti,kavraması arttı ,gaz tepkisi arttı ve yakıt düştü , hızlamalara özellikle ani hızlanmalara tepkisi arttı , dün 40Bin bakımında Motul 8100 Eco-lite 0-20 aldım ve yetkili servise koydurdum, sanki mobilden daha tepkili ve sessiz gibi geldi,bu arada araç LPG'li,0-20'yi tavsiye ederim.
Dediğiniz yağı nerden kaça aldınız hocam?
Murat Bey ben Motul 8100 Eco-Lite SN 0-20 yağı 4.4 LT olarak 100 TL'ye aldım ama tanıdık sayesinde. 4 LT bidon , 0.4 LT'sine gelince aldığım yer özel Honda -Mazda-Toyota servisi olduğu için benden önceki araç için bir bidon açtı ordan 400 gr verdi sağolsun.sanırım 4LT'sini tanıdık olmasa 110-120 TL gibi bir fiyata verecekti.Yağı tekrar açıklamalı yazdım reklam gibi anlaşılmasın sakın, Mobil'de kullandığım için karışıklık olmasın diye yazdım.
Hocam bildiğim kadarıyla bu Motul 5 lt lik değil miydi?
Allahın izniyle 108 tl ye 5 lt eneos 0w20 yağ aldım. N11 anında indirim ve 5 tl mobil uygulama indirimi ile. 2015 tarihli dedi satıcı. Bakalım kullanıp göreceğiz bakıma göturmeme daha var. Kullandıkça yorum yaparım insallah[emoji4]
Güle güle kullan @fatih ayran , Allah c.c kaza bela vermez inşallah.Debriyaj setini al kenara koy
Kazasız belasız kullanman dileğimle abi. Benim araçtada debyraj en tepesinde kavrıyor. Vw yukarıda kavrıyor diyorlar bende baskıdan şüpheleniyorum. Yedek alıp bagaja atacağım bu gidişle
aslında bi lift olsa kendim girişicem de esnafta hiç mi kazanmasın yav
lifte gerek var mı? altı tünel boşluğu olan yıkamacılar var yada kriko
Ben bugün 110.000 bakımını bir arkadaşın servisinde kendim yaptım. 120 liraya 0-20 4+1Eneos yağ aldım, 35 filtreler, toplam 155 liraya mal oldu ama canım çıktı. Yarım saatlik işi 2 saatte yaptım. Bir daha böyle bir maceraya girmem herhalde.
110bin km.deki bir araç için 0-20 çok ince gibime geliyor. Yağ seviye kontrolünü sakın ihmal etmeyin. Hayılrı olsun.
Güle güle kullan Mehmet, maşallah hem sana hem arabana.0W-20 yi bende merak ediyorum bakalım nasıl olacak, var mı sesinde gidişinde her hangi bir yerinde bir fark?