0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011 avensis 1.6 benzin lpg li aracima Mayıs Ayında 60 bin km periyodik bakımını yaptırdım. Yağ - yağ filtresi- hava filtresi - polen filtresi. Yaz tatilinde 10 bin km yol yaptım ve iki gün önce sadece yağ ve yağ filtresini değiştirdim. Bulunduğum yerde mobil esp 5 30 bulamadım ben dr mobil 5000 5 30 yağ kullandım. Biraz tedirginim bu yağ aracım için uygun muydu? Resim ekleyemedim. Yağ bu linkteki yağ : http://www.walmart.com/ip/Mobil-Super-5W-30-Conventional-Motor-Oil-5-qt./17034383
4+1litre almak lazım ama Bu arada insan ucuzlamış olunca hafiften tırsıyor, acaba bir hinlik var mı diye. Firma 2014 tarihli demiş ama yorum yazan birisi 2015 tarihli demiş.
yağ vizkositesi tuttuğu sürece markanın pek bi önemi yok. ben de yakın zamanda özel serviste bakıma gidicem. mobil esp 5-30 yağ vardı elimde onu götürücem yanımda. elimde yağ olmasaydı da bunu kaçırmazdım.http://urun.n11.com/motor-yagi/japonyanin-1-numarasi-eneos-premium-ultra-0w20-4-lt-motor-yagi-P29349088?cid=800101&utm_source=rtg_criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo_genel&utm_content=110_281_3537&utm_term=web_product
keşke bor katmasaydiniz
Basgan 0w 20 mi kullanıyorsun sen
Yetmez, yağ filtresi değişince 4.2 lt alıyor Bu arada yetkili servis belki kabul etmeyebilir.
Teşekkür ederim. Az önce aradım kabul ettiler kendi yagımızı getirmemizi ve evet 5 litre tam sentetik 5w 30 yağ alıp gelebilirsiniz dediler. Ama benim hala anlamadığım konu aracın kitapçığinda 0w 20 yağ tavsiye edilmesi. 0w 20 yoksa 5w 30 koyun diyor ama yetkili servisler ısrarla 5w 30 kullanıyor. Umarım vardır bir hikmeti.
0W-20 yi kullanıpta memnun kalan LPG li Avensis sahipleri aranıyor Talat Hocam alırsın sen bu yağı ve bi güzelde inceleme yaparsın hadi bekliyoruz
Allahın izniyle 108 tl ye 5 lt eneos 0w20 yağ aldım. N11 anında indirim ve 5 tl mobil uygulama indirimi ile. 2015 tarihli dedi satıcı. Bakalım kullanıp göreceğiz bakıma göturmeme daha var. Kullandıkça yorum yaparım insallah[emoji4]
hayırlı olun talat. bu arada arka kapıların oraya kanat taktırayım diyorum. sen bi denesen, nasıl oluyomuş
nası yani aynalara mı
bence Eneos 5 litre 0w20 alın farkı fark edersiniz tavsiye edilir
Valla hocam araç lpg'li o yüzden korkuyorum bir sıkıntı çıkarir diye. Hani hep söyleniyor ya lpg'li motor fazla ısınır yağ yakar çok ince yağ koyulmaz diye. Yoksa gerçekten eneos 0w 20 var aklımda öncelikli olarak. Sizin aracınızda durum nasıl, memnun musunuz 0w 20 den. Yağ eksiltme gibi bir sıkıntı var mı?