0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
20.000 bakımında benimde arka balatalar değişmişti. Değişim için onay istiyorlar. Gittiğinizde süprizle karşılaşmazsınız. Fakat şöyle bir durum var. Yine bu konunun geçmiş satırlarında dönen bir muhabbet; balata olarak Toyota'nın ikinci kalite ürününü kullanıyorlar. Ufuk Bey açıklamasını yapmıştı, bir göz atabilirsiniz. Yine benim de park sensörü arızalıydı, garanti kapsamında değiştirdiler, o konuda da sıkıntı çıkarmıyorlar. Yağ olarak 5-30 Mobil1 kullanıyorlar.
Arkadaşlar 20 binde balatalar nasıl gidiyor ki? Benim corollanın arka balataları 70binde on balataları ise 80bin de değişmişti. Avensisteki balatalar bu kadar çabuk biter mi?
Kısmetse yılbaşına kadar aracımın 20.000 km bakımını yaptırmayı düşünüyorum. Her ne kadar ekonomik sebeplerden 2.000 km geçtiyse de ancak ayarlayabildim. Bu arada garanti devam ediyor, o yüzden şimdilik servise gidiyorum.Bu benim 2. servis deneyimim olacağı için bir kaç sorum olacak.Sakarya Sandıkçı ile görüştüm. Motor yağı,filtre,polen filtresi ve enjektör temizleyici : 470 tlKocaeli Kaya ise; motor yağı,filtre,polen filtresi, karter tapa contası : 490 tl fiyat verdiBu arada forever kart vs. indirimi var mı diye sorduğumda; "gelin bişeyler yaparız" gibi muğlak bir ifade kullandılar. Ahmet ATALAY beye 360 tl fiyat vermeleri de kafamı karıştırdı.Ayrıca muhtemelen ekstra da çıkarırlar değil mi ? Balata vs.Tecrübeli arkadaşlar ne tavsiye ederler acaba ?
Gökhan bey yapılan işlemleri ve fiyatlarını detaylı yazmanız mümkünmü benimde otuzbinbakımı yaklaşıyor kocaeli kayanın bana verdiği fiyat frower kart ile 420 tl civarıydı
Arkadaşalar 2004 avensis 1,6 vvt-i arabamın yağ değişimi geldi kaç litre yağ alır hangi marka yağ önerirsinizsaygılar...
Bugün bakım için kocaeli kayayı aradım fiyat olarak 460 tl dediler en son ne olur dedim gelin yardımcı oluruz dediler bakalım extra ne kadar masraf çıkartacaklar.
400 yada daha altına kapatabilirsiniz. ilaveleri istemeyin ( enjektör temizleyici fln ) aslında istersenizde hava filtresinide değiştirin