0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyler ben aracimi ozel servise goturecegim.servislerin ucreti cok abarti.bugun ismini vermeyecegim e- 5 uzerinde bulunan bir servisin onunde durwkta indim.ustanin biri simsiyah cikmis filtreyi havayla temizliyordu.servis kaydi olsun diye milyonlari dokmek icime sinmiyor.
Rica ederim ancak bosuna kendinizi yipratmayin zira servisin size soyleyecegini ben simdiden soyleyebilirim "bu urunlerin kullanilmasini bize Toyota ! (distributoru ise karistirmazlar) soyluyor ve numarasini verdiginiz urunler artik temin edilemiyor (dikkat ederseniz edilmiyor degil edilemiyor) yada numarasini verdiginiz urunun eski numarasi bu urun artik gelmiyor.Kisacasi fazla ugrasmayin, sorun ciktigi takdirde garanti hakkinizi kullanin.
Optifit urunde sorun var mi Can bey?Ozellikle fren balatasinda.
Bujileri 40.000 km değiştirir servis.hava filtresi yağ-yağ filtresi sorun yoksa yaklaşık 140-180 tl tutar.
Aynen öyle, o araca 10/40 konulmamalı. 0/40,5/30 gibi tam sentetikler olabilirdi.
arkadaşlar bugün arabanın yağını suyunu değiştirdik 1.8 otomatik izmit baydar oto.dayag filitresi 10/40 yag hava filitresi polen filitresi 200 tl ödedim diskleri balatalrı kontrol etti günlük fiyat bilgisi açısından ihtiyacınız olur diye yazıyorum özel servistiryine geçen gün balatacıya gittiğimde bunun ön balatalar ne kadar trw marka 110 tl dediler daha ucuzlarıda varmış