0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dizelde anladıkta chip box ıle 30 hp alındıgını.... benzınlı arabadan bu kadar kolay 25 hp ıyıymıss
Şimdi yanından geldim 28 ile 30 arasıymış, beyin sökme olayı yok.
Abi benzinli araçla hele corolla gibi bir aracın beyniyle yada motoruyla oynamak böyle ucuz şekilde hiç sağlıklı gelmedi ama hayırlısı olsun...
adamlar EvoS bayii'si ve senın beynin üzerinde işlem yapmıyor direk beynini almanyaya gondererek orada ayarlar yapılıp test ediliyor diye biliyorum şuanda şehir içi ulaşım araçları hızla yaptırıyor.
maliyetine kadar bu ısın....almanya kargosu bızdenmı
-Yer G.M.K. Bulvarı menderes mah. akıncılar sitesi b-blok no:771 Mezitli, 33330 Mersin, Turkey-Saatler Pzt - Cum: 08:00 - 19:00Cts: 08:30 - 17:30-Hakkında Tüm Dizel ve Benzinli araçlar Ağır Vasıtalar ve marine motorlarına orjinal lisanslı yazılımlar ile %40 güç artışı %35 tork artışı %20 yakıt tasarrufu sağlanmaktadır.... yazılımlarımız lisanslı olup 24 Ay Garantilidir...-Açıklama Tüm Dizel ve Benzinli araçlar Ağır Vasıtalar ve marine motorlarına orjinal lisanslı yazılımlar ile %40 güç artışı %35 tork artışı %20 yakıt tasarrufu sağlanmaktadır.... yazılımlarımız lisanslı olup 24 Ay Garantilidir...-E-posta ve telmpowerperformance@hotmail.com - iskenderakcay@hotmail.com - ocalm8@hotmail.com - 0324 3595152
SELAM ARKADAŞLAR İST/ ÇEKMEKÖY AKLINIZDA BULUNSUN ...Turbo Dizel ve Turbo Benzinli Araçlar için Özel Geliştirilen Yazılımlar ile Aracınızın Turbo Motorundaki Gizli Gücü Keşfedin..!Motorunuza Bu Yazılımlar Sayesinde En Az %25 Güç ve Tork kazandırabilirim...Unutmayın, GÜÇLÜ MOTOR AZ YAKAR..! Ne kadar Doğru Kullanırsanız O Kadar Yakıt Tasarrufu Elde Edersiniz..! Yüklediğim Yazılım Servisler Tarafından Farkedilemediginden Aracın Garantisi Kesinlikle Riske Girmez..Hemen Her Turbo Benzinli ve Turbo Dizel Araca CHIPTUNING işlemi yapabiliyorum.Kendi Aracınız İle Test Sürüşü İmkanı Sunmaktayım..! 10 Gün Boyunca Arabanızı Test Edip Beğenmezseniz İade Edebilirsiniz..! Servisimizden yapacağınız her türlü ticarettinzden, Tam Müşteri Memnuniyeti Sağlamaktayım.ERKAN TOKTAŞ0535 885 30 67
Servisler tabiki salak değiller ama standart bakıma gittiğinizde son konrol esnasında cihazla kontrol edildiğinde arac ben chipliyim diye bağrmıyor eskiden ise belli oluyordu bu aşamada. Fakat serviste ya ben buna chip uygulaması yaptım bir bakarmısınız dersen ozaman çıkar tabi oda yol testinde belli olur ben bundan bahsediyorum.garanti vermem konusuda ERCÜMENT bey 2005 yılında yaptığım arabalar bile halen yollarda ve daha henüz motorları açılmadı. Ben bu müşterilerimle halen görüşmekteyim.iyigünler size.
Çekmeköye yolun düşerse bir gün servisime bir gelde kahvemi iç canım kardeşim.