Gönderen Konu: 92-98 model efsane kasalara chıp uygulaması !!!!!  (Okunma sayısı 17056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 92-98 model efsane kasalara chıp uygulaması !!!!!
« Yanıtla #80 : Mayıs 03, 2011, 10:01:20 »
dizelde anladıkta chip box ıle 30 hp alındıgını.... benzınlı arabadan bu kadar kolay 25 hp ıyıymıss

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Mayıs 03, 2011, 10:01:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corollove
    • Security Lab.
« Yanıtla #81 : Mayıs 03, 2011, 18:29:33 »
dizelde anladıkta chip box ıle 30 hp alındıgını.... benzınlı arabadan bu kadar kolay 25 hp ıyıymıss
Şimdi yanından geldim 28 ile 30 arasıymış, beyin sökme olayı yok.
Security Staff

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Mayıs 06, 2011, 14:19:08 »
Şimdi yanından geldim 28 ile 30 arasıymış, beyin sökme olayı yok.

Abi benzinli araçla hele corolla gibi bir aracın beyniyle yada motoruyla oynamak böyle ucuz şekilde hiç sağlıklı gelmedi ama hayırlısı olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corollove
    • Security Lab.
« Yanıtla #83 : Mayıs 10, 2011, 18:16:02 »
Abi benzinli araçla hele corolla gibi bir aracın beyniyle yada motoruyla oynamak böyle ucuz şekilde hiç sağlıklı gelmedi ama hayırlısı olsun...
adamlar EvoS bayii'si ve senın beynin üzerinde işlem yapmıyor direk beynini almanyaya gondererek orada ayarlar yapılıp test ediliyor diye biliyorum şuanda şehir içi ulaşım araçları hızla yaptırıyor.
Security Staff

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Mayıs 11, 2011, 09:32:55 »
adamlar EvoS bayii'si ve senın beynin üzerinde işlem yapmıyor direk beynini almanyaya gondererek orada ayarlar yapılıp test ediliyor diye biliyorum şuanda şehir içi ulaşım araçları hızla yaptırıyor.

maliyetine kadar bu ısın....almanya kargosu bızdenmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Mayıs 11, 2011, 13:59:57 »
bülent arkadaşım şu yerin adresi telefonu falan yok mu bizde faydalansak..
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Corollove
    • Security Lab.
« Yanıtla #86 : Mayıs 11, 2011, 20:42:13 »
maliyetine kadar bu ısın....almanya kargosu bızdenmı
Almanya kargosu sizden değil Maliyet araca göre değişiyor.

-Yer   

G.M.K. Bulvarı menderes mah. akıncılar sitesi b-blok no:771 Mezitli, 33330 Mersin, Turkey

-Saatler   

Pzt - Cum:    08:00   -   19:00
Cts:    08:30   -   17:30

-Hakkında   

Tüm Dizel ve Benzinli araçlar Ağır Vasıtalar ve marine motorlarına orjinal lisanslı yazılımlar ile %40 güç artışı %35 tork artışı %20 yakıt tasarrufu sağlanmaktadır.... yazılımlarımız lisanslı olup 24 Ay Garantilidir...

-Açıklama   

Tüm Dizel ve Benzinli araçlar Ağır Vasıtalar ve marine motorlarına orjinal lisanslı yazılımlar ile %40 güç artışı %35 tork artışı %20 yakıt tasarrufu sağlanmaktadır.... yazılımlarımız lisanslı olup 24 Ay Garantilidir...

-E-posta   ve tel
mpowerperformance@hotmail.com - iskenderakcay@hotmail.com - ocalm8@hotmail.com -        0324 3595152     
Security Staff

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 97 GLİ 1.6 16 v stock 114 hp (o0)
« Yanıtla #87 : Mayıs 12, 2011, 01:11:25 »
araştıran biliyor yazılım işi yapılıyor artık yaygın bi şekılde şaşrımayın duyunca ..
97 GLİ 1.6 16 v stock 114 hp corolLasq (o0)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Mayıs 12, 2011, 09:48:38 »

-Yer   

G.M.K. Bulvarı menderes mah. akıncılar sitesi b-blok no:771 Mezitli, 33330 Mersin, Turkey

-Saatler   

Pzt - Cum:    08:00   -   19:00
Cts:    08:30   -   17:30

-Hakkında   

-Açıklama   

-E-posta   ve tel
mpowerperformance@hotmail.com - iskenderakcay@hotmail.com - ocalm8@hotmail.com -        0324 3595152     
teşekkür ettim
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Mayıs 12, 2011, 17:36:57 »
Bunun dizellere çok rahat yapıldığını biliyordum hatta bir abimiz vardı sitede dizel 1.4 corollayı 120hp 290tork yapmıştı ve yakıtta artmamıştı 800tl civarıydı bütün maliyeti yanlışım yoksa ve oda beyin bilgileri direk yurt dışına gönderiliyor dyno verileriyle yazılım yapılıyor burda yüklenip tekrar test ve sorunsuz devammış ama bunun benzinli araçlara uygulandığını bilmiyordum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Mayıs 13, 2011, 12:48:06 »
tesekkurler....

dızel arac veya benzınlı araclara benım arkadasımda chıp uygulaması yapıyor.. hatta kendısı mehmet gazıhanın ıs ortagı...istanbuldakı arkadaslarımız ıcın konusabılırım kendısı ıle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • GÜÇLÜ MOTOR DAHA AZ YAKAR
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Mayıs 14, 2011, 00:43:12 »
 SELAM ARKADAŞLAR            İST/ ÇEKMEKÖY
 AKLINIZDA BULUNSUN ...
Turbo Dizel ve Turbo Benzinli Araçlar için Özel Geliştirilen   Yazılımlar ile Aracınızın Turbo Motorundaki Gizli Gücü Keşfedin..!
Motorunuza Bu Yazılımlar Sayesinde En Az %25 Güç ve Tork kazandırabilirim...Unutmayın, GÜÇLÜ MOTOR AZ YAKAR..! Ne kadar Doğru Kullanırsanız O Kadar Yakıt Tasarrufu Elde Edersiniz..!
Yüklediğim Yazılım Servisler Tarafından Farkedilemediginden Aracın Garantisi Kesinlikle Riske Girmez..
Hemen Her Turbo Benzinli ve Turbo Dizel Araca CHIPTUNING işlemi yapabiliyorum.
Kendi Aracınız İle Test Sürüşü İmkanı Sunmaktayım..! 10 Gün Boyunca Arabanızı Test Edip Beğenmezseniz İade Edebilirsiniz..! Servisimizden  yapacağınız her türlü ticarettinzden, Tam Müşteri Memnuniyeti Sağlamaktayım.
ERKAN TOKTAŞ
0535 885 30 67

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Mayıs 14, 2011, 10:41:58 »
SELAM ARKADAŞLAR            İST/ ÇEKMEKÖY
 AKLINIZDA BULUNSUN ...
Turbo Dizel ve Turbo Benzinli Araçlar için Özel Geliştirilen   Yazılımlar ile Aracınızın Turbo Motorundaki Gizli Gücü Keşfedin..!
Motorunuza Bu Yazılımlar Sayesinde En Az %25 Güç ve Tork kazandırabilirim...Unutmayın, GÜÇLÜ MOTOR AZ YAKAR..! Ne kadar Doğru Kullanırsanız O Kadar Yakıt Tasarrufu Elde Edersiniz..!
Yüklediğim Yazılım Servisler Tarafından Farkedilemediginden Aracın Garantisi Kesinlikle Riske Girmez..
Hemen Her Turbo Benzinli ve Turbo Dizel Araca CHIPTUNING işlemi yapabiliyorum.
Kendi Aracınız İle Test Sürüşü İmkanı Sunmaktayım..! 10 Gün Boyunca Arabanızı Test Edip Beğenmezseniz İade Edebilirsiniz..! Servisimizden  yapacağınız her türlü ticarettinzden, Tam Müşteri Memnuniyeti Sağlamaktayım.
ERKAN TOKTAŞ
0535 885 30 67

Afedersiniz ama servisler bu kadar salak mı ? Adamlar aracınızı bilgisayara bağladığında anlaşılmıyacak mı ? Sonuçta bu araçların hepsi fabrikadan aynı beyin ayarı ile çıkıyor ve bu ayarın bozulduğunu gayet iyi anlayabilirler bu konuda garanti vermeniz çok saçma bence. Zaten bu modifikasyonu yaptıran kişi garanti olayınıda göze almış demektir.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
SAYIN ERCÜMENT BEY merabalar
« Yanıtla #93 : Mayıs 14, 2011, 11:54:03 »
Servisler tabiki salak değiller ama standart bakıma gittiğinizde son konrol esnasında cihazla kontrol edildiğinde arac ben chipliyim diye bağrmıyor eskiden ise belli oluyordu bu aşamada.  Fakat serviste ya ben buna chip uygulaması yaptım bir bakarmısınız dersen ozaman çıkar tabi oda yol testinde belli olur ben bundan bahsediyorum.
garanti vermem konusuda ERCÜMENT bey 2005 yılında yaptığım arabalar bile halen yollarda ve daha henüz motorları açılmadı. Ben bu müşterilerimle halen görüşmekteyim.
iyigünler size.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #94 : Mayıs 14, 2011, 12:07:17 »
Servisler tabiki salak değiller ama standart bakıma gittiğinizde son konrol esnasında cihazla kontrol edildiğinde arac ben chipliyim diye bağrmıyor eskiden ise belli oluyordu bu aşamada.  Fakat serviste ya ben buna chip uygulaması yaptım bir bakarmısınız dersen ozaman çıkar tabi oda yol testinde belli olur ben bundan bahsediyorum.
garanti vermem konusuda ERCÜMENT bey 2005 yılında yaptığım arabalar bile halen yollarda ve daha henüz motorları açılmadı. Ben bu müşterilerimle halen görüşmekteyim.
iyigünler size.

"Normal şartlarda belli olmadığı" diye belirtirseniz çok daha doğru olur açıkçası.

Aramızda 17 yaş var bey demeyin lütfen küçüğüm sizden.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Mayıs 14, 2011, 12:14:16 »
 :) Çekmeköye yolun düşerse bir gün servisime bir gelde kahvemi iç canım kardeşim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #96 : Mayıs 14, 2011, 12:57:13 »
:) Çekmeköye yolun düşerse bir gün servisime bir gelde kahvemi iç canım kardeşim.

Yolum düşerse uğrarım teşekkürler  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Mayıs 16, 2011, 14:09:09 »
iyigünler size.

Servis üç kağıtçı beş kağıtçı bir servisse doğru kontrol etmiyor ama bizim bundan 4yıl önceki yörük plazadaki recep ustam gibiyse aracı saatlerce inceliyor her defasındada bilgisayara bağlıyor ve yol testi yapıpta teslim ediyordu :D ama o ustadan sonrada arabaya adam gibi bakan usta olmadı hatta değiştik diyipte değişmedikleri parça bile oldu...Ama yanlış bilmiyorsam benzinli motorlar standarttan üst güçlere pekte tahammül edemiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Mayıs 16, 2011, 21:55:12 »
 :) SELAM ARDA BEY
 Hiç farketmez benzinli yada diesel yapmasılnı bildikten sonra yada o ince hassas noktayı kaçırmadıktan sonra hepsi tahammül ediyor hatt yıllarca sorun çıkarmadan yollarda günlük kullanımda kullanabiliryorsun.
 saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #99 : Mayıs 18, 2011, 13:38:23 »
arkadaşlar size kısaca bilgi vereyım
92 98 arasındakı toyota larınız eger aracınz special degilse yanı 105 beygir ise performansı 10 beygir artırmak için öncelikle 421 header egsoz yaptırın veya bi 99 model toyota dan98 special toyotadan alabılırsınız  yaklaşık 10 beygirlik artiş olacaktır vıtes aralıklarının daha performanslı oldugunu göreceksiniz ve aracınıza bıde 60 mm çapında performans hava filitresi ve içinede türbülans oluşturacak bi pervane koacaksınız 18 beygir güç alırsınız
GÜÇLÜ OTOMOTİV KAYSERİ TOYOTA ÖZEL BAKIM SERVISI

AE86 LEVİN COROLLA YIILARIN DRİFT KRALI:)