0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o işlere girme bence evet artıyor ne gerek var zaten 115 hp deyılmi koy filitreyi tamam
yok proje aracı falan olmayacak da amacım milletin gözüne corollayı sokmak istiyorum abi piyasadaki çoğu stock aracı elliyor bu bi gerçek kim ne derse desin biraz motor ve dış görünüme modifiye ile milletin dikkatini çekebileceğimi düşünüyorum çünkü kimse bunların böyle gittiğini bilmiyor neden bu araçlar genelde gençlerin eline geçimiyor alan zaten satmıyor yıllarca biniyor benım elimde de fırsat varken yapayım bişeyler farklı olayım istiyorum..
Üzerinde oynama yapmak profösyönellik ve masraf ister ama sonuç mükemmel olur...
Buraya sonuna kadar katılıyorum filtre için ne kadar uğraşıyoruz
Arkadaşlar chip olayını şuanda mersinde yapan bi yer var evimin karşısında,%40 Performans artışı %20 yakıt tasarrufuhelen gelen giden yaptırıyor minibüsler dahil (şehir içi ulaşım minibusleri)beyin sokme olayına girmeyin adam kabloyu yakıyor atıyor ve bitiyor asla chipi söktürmeyin.getz vs. +30 HPtoyota +25subaru +45 diye biliyorum
öyle bişi olsa ben bütün elektirik tesisatını yakıp atmaya razıyım
Yarın başlıyorum tek kablo +25 3-5 tane yaksam yeter
ercü sizin arabada daha falza kablo vardır kafadan +200 beygiri var vallahi ama ilk önce beyine gidenlerden başla bi sakatlık olursa onların tamiratı çok kolay
Pardon ! Kablo yakıp atmakla 25 hp mi ? Ben neden filtreyle uğraşıyorum ki az yaksın performans artsın diye bende kablo yakımlarına başlayayım
Özür dilerim takıyor yazıcaktım hahahaha herkez şimdi makineyi yakıyordur
benzınlı arabadan +25 beygırmı_?
Dün arabaya benzin döktüm yaktım abim naptın ya
Sen baya ümidi kesmişsin be Arda