0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada Almanya'da arayip radyoya bildiriyorsun. Radyolar 15-20 dakikada bir nerde radar var diye anons yapiyorlar. Ve legal.
ben şahsen ankarada belli başlı radar noktalarını öğrenmeye başladım, o noktalara yaklaşırken trafiğin hızlı akmasını engelleyecek şekilde soldan yavaş gidiyorum, orta şeride de yavaş giden birini alıyorum arkamdakilerin radara yakalanmamasını sağlıyorum..
onunda çaresini buldular türkayşimdi mesafe kontrollü radarlar kurdular, artık hiç bi yerde hız yapaayacaksın
Bana göre ülkemizde radarlar ceza kesmek için kullanılıyor sürücülerin hızlı araç kullanmalarını engellemek için değil. Gerçekten de öyle yerlere radar koyuyolar ki. Amaç apaçık ortada. Radara karşı değilim sadece amacına uygun kullanılmasını istiyorum.
Toplu tasima Turkiye'de bircok ulkeye gore( Amerika da dahil) cok cok ileri duzeyde. Istediginiz yere toplu tasima araclariyla gitme imkaniniz var, kara+deniz.
ahmet bey ben bunu gelişmişlik olarak görmüyorum açıkçası...zira birçok ülkede(özellikle amerika) araç sahibi olmak ve arabaya binmek bir lüks değil, doğal bir durum, toplu taşımayı fakirler ve öğrenciler kullanıyor çoğunlukla, siz de bunu sık sık gözlemliyorsunuzdur...ayrıca 24.00'da sonlanan bir toplu taşıma sistemi bence bir çeşit utanç belgesidir...
Yurdum insanı öyle yardım severdir ki yolda çevirme, radar vs. kontrol olsa birbirimize hemen defalarca selektör yaparak ikaz ederiz. Bazı arkadaşlar eliyle kağıt kalem yaparak ceza yazıyorlar mesajı verir bize. Ey gidi TÜRKİYEM.