0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gecen gün mobeseden 70km lik 3 şeritli sahil yolunda 98 yaptığım için 290TL radar yedim eve geldi yaa bazı düzenlemeler değişmeli , ya da araçları bizim trafik kurallarına göre değiştirmeliyiz.gecenın 02,00 sinde 3 şeritlik bomboş yolda 70le gitmek ne kadar mantıklı, ki bilmiyordum bilseydim orda oldugunu mobesenin ( yenı konmus ) en azından dereyi geçinceye kadar....
............................ karadenizde radara kafadan giren sarhoş kardeşimizin yaptığı bile etik...............................
yok artık tunç ya..üçkuyular-konak aralığında mı yedin? izmirde 2009 u kullanmak farz oldu, 98le dayanamıyorum basıyorum, 2009la 60 sabit ooh yeşil dalga
otobanlarda hala hiçbirşey yok türkay, hele aydın otobanında , çeşme de zaman zaman seyyar radar var , Dikkat !
valla erol kardeşim bazı yollarda tabela bile yok inan,ya bide radar nedir yani,şu yolda şu km den fazla hız yapamazsın,tüm sürücüler araçlarının kapasitesine ve yolun durumuna göre hızını ayarlar,şimdi bana desler şu yolda 200 km serbest ben o hızda gidemem zaten aracımın kapasitesi kaldırmaz o hızı.
aydın otobanında olmaz mıı söke çıkışına gelmeden önceki düzlükte hani en uzun düzlük kamera var sonuna yakın.. yokuştan iniyorsun kaptırıp tam son sürat görüyorsun hop kamera
90 olan yerde 93 ile ceza kesemez, itiraz edebilirsiniz, %10 hata payı var. 99'a kadar ceza kesemez.