0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkay kardeşim alper beyde internetten bir bilgi bulup link veriyor bana söylediklerinin aynısını neden alper bey e de söylemiyorsun biraz objektif olmanı öneririm taraflı olmanı değil.Ben başka kaynakta bulurum merak etmeyin ABD o uçakları envanterinden kaldırmadı.2007 tarihi çok mu eski 4 sene önce 2011 tarihli bir bilgi bulsam onada başka bir kulp takarsınız eminim.Hem bir ordu f-22 üretildi diye f-117 gibi milyon dolarlık uçaklarını çöpe atar mı bu nasıl mantık anlamak mümkün değil.Bizim ordumuzda f-16 lar kullanılmaya başlanınca f-5 ler çöpemi atıldı hala kullanımda.
Ayrıca ne demek F22 çıktı diye F117 kalkmaz? Dediğiniz mantık ile yürüseydi dünya daha hala ok ve sopalar ile ceylan avlıyor olurduk Daha modern ve iyi bir ekipman çıkınca eskisinin emekliye ayrılması kadar doğal başka ne olabilir?İngilizceniz varsa verdiğim linki okuyun, niye emekliye ayırdıklarını orda ayrıntıları ile yazıyor.
şu internette yazan her bilgiye gözü kapalı nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum ya?
Alper bey buyrun ABD nin uçak envanteri sizin yüzde yüz eminim dediğiniz uçak sıralamada 2.sırada ve hala kullanımdahttp://alimuraterbil.blogcu.com/iste-abd-nin-askeri-gucu-hava-kuvvetleri/1705753
Uzaylılar akıllı olsun.
onu bunu boşverin de yüce rabbim en güzel de bizi yaratmış... onlar ne öyle Allah günah yazmasın......
Mustafa bey F-16 ların envantere girmesiyle F-104 ler kalktı. F-5 ler değil. Ayrıca F-5 lerin kullanım konsepti ayrı. Şu anda hangi amaçla kullanıldığını biliyor musunuz? Biraz inceleyin. Uzaylılara da sorabilirsiniz. Mustafa Topaloğluna da
barış bey siz benim anlatmak istediğimi anklayamadınız heralde ben diyorum ki tsk f-16 ları aldığı zaman f-5 leri emekliyemi ayırdı tabiki hayır dedim abd de f-22 ler çıktı diye f-117 leri emekliye ayırmadı hurdalığa göndermedi dedim iyi okuyuz biraz yazdıklarımı.Flying UFO - Humanoid - Creature - Rare Footage - Read Description!
Bu arada yanlışlık olmasın benim cümlemdeki "sindirmek"ten kasıt kavramak değildi ...