0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onu bunu boşverin de yüce rabbim en güzel de bizi yaratmış... onlar ne öyle Allah günah yazmasın......
Uzaylılara daha çok var yaa Evrim teorisini sindiremedik daha ülkemizde
Alper bey buyrun ABD nin uçak envanteri sizin yüzde yüz eminim dediğiniz uçak sıralamada 2.sırada ve hala kullanımdahttp://alimuraterbil.blogcu.com/iste-abd-nin-askeri-gucu-hava-kuvvetleri/1705753
Evrim teorisini, avrupa bile sindiremedi ülkelerinde
evrim teorisini Darwin bile sindiremedi
laboratuar şartlarında bile ispatlandı evrim biraz okursanız.... kaynak olarak "neredeyse bir balina" isimli kitabı öneririm.fazla bilimsel dille yazılmamış ...
hocam tavsiyelerini maymunlara sakla. neden acaba insana dönüşüp, okuma yazma öğrenmiyorlar? maymunluklarından pek mi memnunlar? o kitabı da maymunlara ya da diğer canlılara öner, belki fikir değiştirip yeni bir form kazanırlar.Not: kişilerin ne okuyup ne okumayacağını kendi beğenilerimize göre şekillendirecek olsaydık/olsaydım, tüm öğrencilerime Kur'an-ı Kerim'i önerirdim
Alper bey o yüzden mi ırak savaşında kullanıldı bu uçakları abd ordusunun kullanmadığına eminmisiniz özellikle f-117 ve b-1 b-2 uçakları abd ordusu tarafından kullanımdan kaldırıldımı yapmayın alper bey f-117 dediğiniz hayalet uçak sadece 1 kez düştü o da yugoslavya da düştü böylesine üst teknolojik uçakları abd kullanmıyor artık öylemi.Ben daha ne deyim ne söyleyim.
abim güzel abim, canım abim, referans verdiğin internet sitesi pentagon değil! ali murat erbil denen bir adamın blog'u.. açayım mı bir blog? saçma sapan şeyler yazayım mı? şu internette yazan her bilgiye gözü kapalı nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum ya? ansiklopedi değil google!
Ayrıca lütfen tarihe bakın. 2007 yılından kalma. O sayfadaki her 2 uçaktan 1i artık uçak çöplüğünde