0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aha en nihayetinde Hakan Beyin bu konuyu açacağını biliyordum.....hayırlı başarılar diliyorum....
İleride insanoğlu dünya dışında yaşam sürdürebilecek mi sizce?
şahsen kendim için çok derin 1 konu... üniversite yıllarında bir ara derine inerek araştırdım, rüyalarıma bile girer olmuştu... beni gelip götürecekler diye şizofren durumuna kadar götürmüştü... verilmiş sadakamız varmış...
hakan bey konuyu açtığınız için teşekkür ederim aslında çok önemli bir konu ama tabi bizim insanlarımız bu çok çok önemli konunun öneminin farkında değil ama ABD-RUSYA içlerinde ÇİN de olabilir onu tam bilemiyorum bu konunun öneminin fazlasıyla farkında yarım asırdır farkında.ABD bu konu hakkında inanılmaz ilerledi diyebiliriz ilerlediyse bunun ne önemi var diyebiliriz ama çok önemi var abd düşen ufo enkazlarından ve temasta olduğu uzaylılardan çok büyük teknoloji elde etti bu bize ekomik sömürü teknolojik silah olarak geri döndü esas olay burda başlıyor zaten bir ülkenin teknolojisi yoksa o ülke bir hiçtir o ülkenin varlığı Allah ın lütfuna kalmıştır bununla alakalı hemen bir video paylaşayım devem edelim tabi herkez dicek alıştık artık sahte fotomontaj falan filan ama bu düşünce bize ekonomik sömürü ve teknolojik silah olarak bize geri dönüyor bunuda unutmayalım...
Mustafa Beyin videolarını heyecanla ve beğeniyle takip ediyorum Hatta ailecek severek izliyoruz