Anket

Dünya dışı yaşam?

Evet vardır.
Hayır yoktur.

Gönderen Konu: Dünya dışı yaşam, Uzaylılar?  (Okunma sayısı 9449 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Dünya dışı yaşam, Uzaylılar?
« : Şubat 16, 2011, 13:00:48 »
  Selam arkadaşlar.
 Sizler dünya dışı yaşamın varlığına inanıyor musunuz? Eğer inanıyorsanız o yaşam biçimi insanoğlundan gelişmişmidir medeniyet ölçüsünde? İleride insanoğlu dünya dışında yaşam sürdürebilecek mi sizce?

Burada kesinlikle fikir sahibi kişileri değil, fikirleri sorguluyoruz mümkün olan mantık çerçevesinde. Kendi bilgimizin Mutlak Doğru olduğunu düşünmemek, sadece fikrilerimizi güzelce paylaşmak en iyisi bence.

Toyota Club Türkiye

Dünya dışı yaşam, Uzaylılar?
« : Şubat 16, 2011, 13:00:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Dünya dışı yaşam, Uzaylılar?
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2011, 13:22:46 »
aha en nihayetinde Hakan Beyin bu konuyu açacağını biliyordum.....

hayırlı başarılar diliyorum....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 16, 2011, 13:25:27 »
aha en nihayetinde Hakan Beyin bu konuyu açacağını biliyordum.....

hayırlı başarılar diliyorum....

evet ablacım bende beklemedeydim heleki son 1 haftada açtığı başlıklara bakınca otomobil forumundan çok sosyal bir foruma doğru gidiyoruz dedim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #3 : Şubat 16, 2011, 13:37:13 »
  Sizi gidi uzaylılar. Peki Mesut, Otomobil Sohbet bölümündeki yeni konuda paylaşımın yok, yoksa aracının teknik özelliklerini bilmiyormusun? ;) :):):)

Görürüm sizi Toyota Uzay Mekiği çalışmalarının (varsa öyle birşey :) ) fotoğraflarını yayınlarsa. Otomobiller hep 4 tekerlek üzerinde olmayacak herhalde. ;)

Not: Şimdiden iki uzaylıyı gördüm bile. :) Bakınız yukarı. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 16, 2011, 13:54:34 »
abi ben modifikasyon bölümünde moderatörüm birde hobby6 bölümünde gerisine karışmam kim teknik özellik yayınlarsa yayınlaasın artıkın :P :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 16, 2011, 17:22:27 »
şahsen kendim için çok derin 1 konu... üniversite yıllarında bir ara derine inerek  araştırdım, rüyalarıma bile girer olmuştu... beni gelip götürecekler diye  şizofren durumuna kadar götürmüştü... verilmiş sadakamız varmış...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Auris 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Şubat 16, 2011, 17:46:17 »
acaba uzayda da toyota varmıdır :)  varsa ne güzel olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 16, 2011, 17:48:59 »
yahu ben galiba zaten uzaylıyım...!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 16, 2011, 18:52:52 »
İleride insanoğlu dünya dışında yaşam sürdürebilecek mi sizce?

petrol vs. enerji kaynakları tükenince gideriz.

Hakan Abi konu açma kariyerinin altın çağındasın yemin ederim :D

şahsen kendim için çok derin 1 konu... üniversite yıllarında bir ara derine inerek  araştırdım, rüyalarıma bile girer olmuştu... beni gelip götürecekler diye  şizofren durumuna kadar götürmüştü... verilmiş sadakamız varmış...

Muhammet abi fazla takılmamak lazım gelmiyorlarsa bizden korktuklarına gelmiyorlardır :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #9 : Şubat 16, 2011, 21:20:51 »
  :) Geçen bir uzaylı gördüm de o demişti böyle bir anket yap diye. :)

Muhammet, bende çok araştırır ve incelerdim uzayı, hep derdim bunca evren ama sadece dünyada hayat, birşeyler eksik gibi. Hatta zamanında insanoğlu çok ilerlemiş ve uzaya gidip orada da koloni kurmuş olabilir, kim bilir?

Konu açmak değil de asıl önemli olan çevremizi sorgulamamız, farkında değiliz ama çevremizde her an olan o kadar çok mücize ve olay var ki !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Şubat 16, 2011, 21:45:06 »
hakan bey konuyu açtığınız için teşekkür ederim aslında çok önemli bir konu ama tabi bizim insanlarımız bu çok çok önemli konunun öneminin farkında değil ama ABD-RUSYA içlerinde ÇİN de olabilir onu tam bilemiyorum bu konunun öneminin fazlasıyla farkında yarım asırdır farkında.ABD bu konu hakkında inanılmaz ilerledi diyebiliriz ilerlediyse bunun ne önemi var diyebiliriz ama çok önemi var abd düşen ufo enkazlarından ve temasta olduğu uzaylılardan çok büyük teknoloji elde etti bu bize ekomik sömürü teknolojik silah olarak geri döndü esas olay burda başlıyor zaten bir ülkenin teknolojisi yoksa o ülke bir hiçtir o ülkenin varlığı Allah ın lütfuna kalmıştır bununla alakalı hemen bir video paylaşayım devem edelim tabi herkez dicek alıştık artık sahte fotomontaj falan filan ama bu düşünce bize ekonomik sömürü ve teknolojik silah olarak bize geri dönüyor bunuda unutmayalım...

ALIENS ARE REAL!!! Proof of Alien Existence!
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 16, 2011, 22:21:11 »
hakan bey konuyu açtığınız için teşekkür ederim aslında çok önemli bir konu ama tabi bizim insanlarımız bu çok çok önemli konunun öneminin farkında değil ama ABD-RUSYA içlerinde ÇİN de olabilir onu tam bilemiyorum bu konunun öneminin fazlasıyla farkında yarım asırdır farkında.ABD bu konu hakkında inanılmaz ilerledi diyebiliriz ilerlediyse bunun ne önemi var diyebiliriz ama çok önemi var abd düşen ufo enkazlarından ve temasta olduğu uzaylılardan çok büyük teknoloji elde etti bu bize ekomik sömürü teknolojik silah olarak geri döndü esas olay burda başlıyor zaten bir ülkenin teknolojisi yoksa o ülke bir hiçtir o ülkenin varlığı Allah ın lütfuna kalmıştır bununla alakalı hemen bir video paylaşayım devem edelim tabi herkez dicek alıştık artık sahte fotomontaj falan filan ama bu düşünce bize ekonomik sömürü ve teknolojik silah olarak bize geri dönüyor bunuda unutmayalım...
Bir söz vardı ya
    ''Bir Gün Bütün Dünya Türklerin olacak...''
    (Herkes uzaya gidecek, Dünyada Türklere kalacak :P )

Şaka bir yana ABD uzaya gitse orayıda karıştırır hea :D

Hatta dur bi dakika  :-\ :blink:    İşin içinde Çinliler varsa  uzaya gidip dünyanında çakmasını yapar o adamlar hea :D

Hepsi iyide  ,  dediğiniz gibi Ruslar uzaya giderse , bizim türk erkekleride onların kadınlarının peşinden gider yaf   :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Şubat 17, 2011, 23:17:44 »
Mustafa Beyin videolarını heyecanla ve beğeniyle takip ediyorum :) Hatta ailecek severek izliyoruz :)
CUMHURİYET ... SONSUZA DEK !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 18, 2011, 09:46:35 »
Mustafa Beyin videolarını heyecanla ve beğeniyle takip ediyorum :) Hatta ailecek severek izliyoruz :)
ibretlik paylaşım, subhanallah
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 18, 2011, 10:19:19 »
dünya dışında yaşamın dolayısı ile uygarlıgın varlıgına bende inanıyorum ancak videodakiler sadece bir film arkdaşlar...Zira bu kareleri daha önce görmüştüm filmin adını bulayım buradan yazarım.
Şu anda bizlerin sahip olduğu fizik ve kimysal özelliklerimizi göz önünde bulundurduğumuzda ancak ışık hızına eşit bir hızla hareket eden bir araç yaparsak zaman durur ancak ışık hızını ne kadar aşarsak o oranda zamanda yolculuk yapma imkanımız olur.Tabi işin teori kısmı.İşin asıl önemli noktası ise bu inanılmaz yuksek hızlarda oluşcak C kuvvetini nasıl absorbe edecekler İncan vucudu bu kadar yuksek ivmeye nasıl karşı koyacak kendini tek parça halinde koruyacak?
Başka galaksilere gitmeyi başarırsak bende diger canlılara ulaşırız...

Bazen insanlar gördükleri halisünasyonları ya cin yada uzaylı diye de adlandırmıştır.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Şubat 18, 2011, 11:31:55 »
barış bey ailecek izliyoruz derken you tube de çok sayıda video var benim video eklememi beklemenize gerek yok.Mehmet bey sizde beim eklediğim videonun hangi filme ait olduğunu yazın ben gidip cd sini alıcam baştan sona izlicem ve forum daki herkezden arkadaşlar ben bilip bilmeden araştırmadan sinemadan alıntı olan bu videoyu ekledim sizleride yanılttım diyerek hepinizden tek tek özür dileyeceğim peki ben kazanırsam siz benden özür dileyecekmisiniz mehmet bey ?
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Şubat 18, 2011, 11:42:25 »
REAL ALIEN SIGHTING! Spooky Original Video/sighting   buyrun bir sahte video daha ben böyle sahte videoları izlemeyi çok seviyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Şubat 18, 2011, 12:59:41 »
mustafa bey
Önecelikle şunu söyleyim kimseyi yalancılıkla yada bilgizislikle itham edecek değilim öyle anlaşıldı ise özür dilemesinide bilirim.Ancak size ŞOK isimli bir tv programını hatırlatırım.
Uzayda hayat olduğuna bende inanıyorum ama bununda film olduğuna da inanıyorum ha hafızam beni yanıltıyorsa oda benim kabahatim olur....
Güzel ve barış dolu günlere...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Şubat 18, 2011, 13:04:08 »
ikinci videoda uzaylı, kedi, oldukça zengin küfürden başka şey yok.Valla bana sanki koşunun güzel bir şakası gibi geldi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 18, 2011, 13:11:30 »
istatistik olarak bakacak olursak ve evrenin sonsuz büyüklükte olduğunu varsayarsak herhangi birşeyin bulunma ve var olma olasılığı 100% oluyor. :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler