0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben orjinal farlarin mercek tasini yenisiyle degistirdim soylediklerine gore depo marka farin ici kaliteli degilmis daha cabuk karariyormus ama illa takdiricam diyosaniz bence h7 taktirin ampullri daha ucuz cunku. Ama bence orjinaline benim yaptirdigim islemi yaptirmaniz daha iyi cunku farin acildigi bile belli olmuyor farlar simdi mersedesler gibi aydinlatiyor.
çok memnun kaldım, yan sanayi far, açtırma falan hepsi hikaye en iyisi depo bence, h7 xenon kiti aldım değişmişken balastlarıda değiştirdim.
Hayırlı olsun Sefa bey iyi günlerde kullanın.Farlar kasaya tam uyum sağladımı acaba? Sağdan soldan vs çıkıntı felan oldumu?Yoksa birebir aynımı?
Hayırlı olsun Sefa bey iyi günlerde kullanın.Farlar kasaya tam uyum sağladımı acaba?Sağdan soldan vs çıkıntı felan oldumu?Yoksa birebir aynımı?
abi senin araç makyajlı kasa benimki makyajsız ama birebir oturdu. bende bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.
Yakinda cikar emre bey merak etmeyin 2-3 senelikse arac yakindir. Cozumu. Www.fartemizligi.net bilginiz olsun. Aracin orjinalligini bozmadan yapiyor burasi isin ustasi yani. [/quote Anladım çok teşekkürler.
hayırlı olsun dünyan aydınlanmıştır:D ben şimdi de uzunlarıda xenon yaptırmayı düşünüyorum kısa çok aydınlattığından uzunlar çok fazla aydınlatmıyor gibi geliyor bana:D
Sefa bey hayırlı olsun çok güzel olmuş.Artık farında açık yolun da
o alttaki depo yazısı da olmasa orjinal gibi, hatta dah iyi )....ben de hafta içi taktırtacağım, bakalım nasıl olacak. uzun ömürlü kullanmanız dileği ile hayırlı olsun sefa bey....ben de sorayım h7 xenon kiti marka -fiyat ve far montaj bedeli?
Sefa bey farlar gercekten cok guzel olmuss. Güle gule kullanin. H7 xenon kiti ne marka aldiniz.