0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buhar sorununu çözdüm. Ustanın adını artık söyleyebilirim.Şirinevler de öz sound isimli dükkan tamiri yaptı. Aydınlatma olumlu yönde değişti. Bununla ilgili fotoları da koyacağım. Yaptırmayı düşünenler fotolardan sonra bu doğrultuda hareket etsin.
Uploaded with ImageShack.us eski farların aydınlatmasıbize göre sağ far depo sol far eskiyeni depo marka farsorunlu fardepo marka farda balast için pencere açtıkdepo marka farın aydınlatmasısağ far biraz yüksek gibibeyaz park lambalarıarkadaşlar bugün farları depo marka farlar ile değiştim.. ilk fotolar eski farların görüntüleri ve aydınlatma derecesini gösteriyor. orjinal d2s philips xenonları taktırdım. bornova 3 ncü sanayide tüm aramalarıma rağmen h7 4300 k uygun fiyata bulamadım. biryerde 200 tl fiyat çekti yanılmıyorsam space marka fara ki hepsiburada da 114 tl, philips marka h7 xenonana da 425 lira dedi elemanlar, uzun süredir internetten alışveriş yaptığımdan kusura bakmasın esnaf arkadaş varsa aranızda ama kime ne kadar kakalarsam mantığı var galiba 200 dediği farı 150 demeye başladı ben de ardıma bakmadan çıktım, hepsiburada da 99 lira bilemedin en fazla 114 liraya uygun h7 bulmuştum ama sanayide bulurum düşüncesi ile spariş vermedim. neyse farları takan arkadaşım benim d2s leri depo marka farların balastın girdiği cebi maket bıçağı ile keserek ve d2s in kablolarını da eski farlardan çıkararak depo marka farların içinden geçirip depo marka farlara adapte etti. zaten depo marka farlarda balastın girdiği cepte pencere yok. kablolar orjinallerde o cepten balasta ve ordan da farlara bağlanaıyor ve farın içinde kalıyor tüm bağlantı kabloları. biz de depo marka farda balastın yuvasında pencere açarak olayı hallettik. ilk far uzun sürdü. arkadaş daha evvel böyle bir işlem yapmadığından ama 2 nci far daha kolay oldu. d2s in kablolarını balasttan sökmekte o kadar zor olmadı. fara balasttan gelen kablonun ucunda tv antenlerinin tv ye takılı kısmındaki kafaya benzer kabaca benzer kısmından söküp balastı farın içinden çıkardık. depo marka fara da bir tel yardımı ile içinden geçirdik ve taktık. ayriyeten parkları da beyaz yaptım.değişiklik olsun diye. ilerde belki sisleri de beyaz yaparım. aydınlanmam baya değişti. zaten fotolardan da göreceksiniz. eskiden gündüz eğilip farın içine bakabiliyordum şimdi fara bakamıyorum gözümü ağrıtıyor. baya parlak oldu...bu far faslı da burda kapanır inşallah...
O yansıtıcıları kendimiz nerelerden temin edebilirim?internet üzerinden satış yapılıyormu?
internet bi dünya.hangi sitede? link var mı?
Arkadaşımın 2005 Model Avensisi için Arkadaş bugün Yetkili Servisi aradı, karşıdan gelen cevap. Avensislerde orjinalinde xenon far yok doğrumudur? 2005 model avensislerde xenon far sonradan takma mıdır? Ayrıca yetkili servis bakımlı olmadığından garanti kapsamında değişim yapmayız demişler. Bu durum hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar
Bugün oto elektrikcisine götürmüş arkadaş. Yetkili servis bakımlarında gelinmemiş deyip bir şey yapmak istememişti.170 TL para verdi, adam hallettim dedi ama bakalım bu gece kullanacak arkadaş oldumu olmadımı bilmiyoruz. Farların dış plastiklerini parlatmış birde o reflekte yere sprey boya sıkmış. Akçalı Alüminyum mu ne yazıyordu sprey boyada.