0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende çok uğraştım bu farlarla depo alarak sonunda kurtulduğumu düşünüyorum
bencede en iyisi depo al-tak-kullan uğraşma:D bu arada otomatik yükseklik ayarınıda tatile giderken denemiş oldum depo farlar çok uyumlu çalışıyor...
Sayın Arkadaşlar , Arabayı Bostancıya götürüp oradaki arkadaştan far merceklerini aldım. Far temizliği yapan başka bir arkadaşa götürerek bu mercekleri benim kararmış olanlar ile değiştirmesini istedim. Tamponum sökülüp far çıktıktan sonra arka atölyesinde ön camı açtığında far merceklerinin sıfır gibi temiz ve parlak olduğunu gördük. Elimdekinin değişmesi için gerek olmadığını anladığım için farlara hiçbir işlem yapmadan arabayı toplattım. Gözlemlerim şu şekilde,- 2007 executive araçlarda D2S far var ve orjinal xenon farları problemli. Servis bunu kabul ediyor gibi..- Sıradan sanayi ustaları aracınızı iyi tanımıyor ve kıymetli aracınızın ekipmanı hakkında detaylı bilgiye sahip olamayabiliyorlar , uydurmasyon da olsa H7 , D2s , XENON değişimlerini yapan ustalara giderek farları açtırmak ileriki dönemde işçilikteki problemler nedeni ile sıkıntı yaratabiliyor. Mevcut durumda ne yaptım,- Aracımın farı orjinal olarak bir kez değiştirilmiş fakat beyin boxlarının içerisinde beyinler çalınmış ve veya yok bulunmuyor, orjinal hale getirmek için 2 beyin + 2 xenon ampil 600-700TL tutuyor ki tekrar sönükleşmesi olası , dandik bir zenon seti takıldığı için berbat olan aydınlatma bu kitin sökülerek atılması sonrası kaliteli ampül ile H7 sisteme geri dönülerek giderildi.- Aracınız önünü göremiyor fakat çok yüksek güçlü xenonlar da karşıdaki insanın görüşünü engelliyor. H7'ler zayıflık gösterene kadar mevcut kullanıma devam...