0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,4 hafta önce 97 Model Carina E aldım. Aracı İstanbul'dan aldım, bir süredir forumu takip ediyorum. Çok güzel bilgiler var. Ben de aracımla ilgili bazı bilgiler paylaşmak isterim;araç 175 km'de. 3 parça değişeni var ve komple boyalı (satan adam sadece etek altı boya var demişti ve bendeniz saftirik adama inanıp bizrazda acil araç ihtiyacım olduğundan göstermeden aldım, verdiği parayı yazmıyorum bile...)Aldıktan sonra rotil ve z rot'ları değiştirildi. Sol ön camın krikosu arızalı idi onu değiştirdim. Teybin olduğu bölümü kendim çıkarıp havalandırma ayarlarının arkasındaki yeşil led'leri değiştirdim, ayrıca hava yönlendirme ayar anahtarı cam konumuna kadar dönmüyordu, daha önce diş atlatmışlar onu da düzelttim. Polen filtresi yerine saçma sapan bişey sokuşturmuşlar onu da değiştirdim. Bu şekilde nasıl binmişler anlayamıyorum. Sizlere bir sorum olacak, Ankara'ya gelirken aracı tanımadığım için fazla sürat yapmadım ve km'de 22 krş civarında yaktı. Şehir içinde ölçtüğümde ise 25 - 26 kuruş yakıyordu. Hafta sonu lpg filtresini değiştirdim, eski filtre iyice dağılmış durumdaydı. Değişiklik sonrası çekişin artacağını düşünüyordum fakat pek fark hissedemedim üstelik yakıt sarfiyetı da 32 - 33 kuruşa çıktı Sizce normal mi bu durum???
filtreleri değiştirmişsin güzel bi ayar yaptırmanı öneririm.aracını almazdan önce takip etseydin forumu bu tuzağa düşmezdin, millet satıyor işte, kaça aldığını bilmiyorum ama 4 hafta önce aldım demişsin, benim aracım 3 aydır satılık ve istediğim fiyatı vermediler diye satamadım, kimseye de yalan söylemedim. aracım 98 model ve 266 bin km olmak üzere, imzamda link var inceleyebilirsin.
çok haklısınız murat bey hem iyi istiyorlar hem değerinin altında fiyata almak istiyorlar. malesef ki araçlarımızın piyasası çok düşük aynı model efsane kasa corolla için istenilen fiyatların çok altında değer biçiyorlar anlaması zor bir durum
olurda aracınızı satmak isterseniz beni çok daha iyi anlayacaksınız, şu forumdaki carina sahipleri ben dahil eminim 12500 tl den aşağı almamistir, ona ragmen türlü sorunlarda kendim yasamasamda herkese yardimci olmaya çalıştım, sadece ben degil buradaki herkes biribirine yardımcı olmaya çalışıyor. ben kullanici olarak aracima kefil oluyorum ekstradan birde sorun yasadiginda destek vereceğimi söylüyorum teklif edilen fiyat 12000 tl, ne diyim ben simdi siz karar verin, sırf 85 bin km de diye 15000 tl gozden cikaranlar var, bizim aracin km si fazla geliyor. gercekten 85 bin ise tamam ama piyasa kandırıkcı kaynıyor. bir tane ilan vardı bulup ekleyecegim araba görsünler. Mesaj Birleştirildi: Nisan 10, 2014, 11:22:19http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-temiz-bakimli-fulll-fulll-98-toyota-carina-e-159104033/detaybuyrun, memletimden bir carina. toplanışına şahit oldum, tarlaya uçmuş bir araba. nasıl toplandığını biliyorum, işçilik iyi belki ama parça işi sıkıntı, az cok orjinalide yan sanayiyide fiyatlarinida biliyoruz. aciklama yok, büyük resim yok, arka spoilerin sol kısmı ve stoplara dikkat, kısacası 10000 tl ye aldiginizi düşünseniz, neyse yorum carina severlerin
Murat Bey Carina sonunda gitmiş, hayırlısı olsun, özlersiniz artık..!
teşekkür ederim, malesef gitti ama ederine değil. 6 yılı geçkin keyifle kullandım, özleyeceğim tabiki ama satarken beni bu kadar yoracağını hiç düşünmemiştim, alan hayrını görsün, adamlar bir carina ile geldiler iki carina ile gittiler, aralarında baya bi fark vardı, kilometresine göre daha sağlıklı olduğunu bir kez daha kanıtladı bizimkisi
Arkadaşlar merhaba;3 aydır carinaya biniyorum. şimdiye kadar gayet memnunum arabamdan. fakat bazı yedek parçaları bulmakta zorlanıyorum. o da sanırım aradığım parçaların yedek parça kategorisinde pek olmadığından herhalde.. antende sorun var, bagaj kolu kırık, radyo tep konsolu kırık. acaba aramızda bu tip problemleri olan arkadaş var mı? ya da daha önce bu tip problem yaşayıp da çözen biri?önerilerinizi bekliyorum.yetkili serviste bazı parçalar yok. olan da çok pahalı..