0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Carina almayı düşünüyorum ve 14 bin TL ye daha iyi bi araba alamam gibi geliyor önerileriniz neler arıza verir mi masraflı mıdır tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok sevinirim... Teşekkürler...
"murat oslu" bey,emin olun bayaa bi zamandır çıkmacıları takip ediyorum ama aradığım, - sağ sis farı - teyp çerçevesibulamadım. bagaj açma kolunu buldum taktırdım. gayet iyi çalışıyor. "fatih şenokut" bey,anteni düzelttirdim, antenin içindeki anteni yukarı aşağı hareket ettiren kalın plastik tel kopmuş, yeni bi antenin içindekini söktürüp benim antene taktırdım, sıkıntısız çalışıyor."özkan tavlı" bey,direksiyon hidrolik yağı kaçırıyordu, "direksiyoncu"ya götürdüm, bağcılar-güngören sanayi sitesinde, hakem direksiyon. oraya yaptırdım, 400 tl masraf çıktı, işçilik dahil.şu an için hiçbir sorun yok direksiyonda. bu konuda sana erkenden bilgi veremediğim için üzgünüm.Ayrıca;265000'de tüp bakımı yaptırmıştım, 10000 km sonra tekrar ötmeye başladı lpg göstergesi, yine gitmek gerekecek, bakım masraf toplam 100 tl.son olarak;triger kayışını da değiştirmek istiyorum. sebebi de, benden önceki sahibi ne zaman değiştirildiğini bilmiyor, kendisi de 6 ay kadar binmiş ve bana sattı. işin kötüsü, kendisinden önceki sahibinden de konu ile ilgili bir bilgi edinemedi, böylece triger bende muamma oldu. doğal olarak ne kadar km kaldı ya da ne kadar geçti bilmemekle beraber değiştirmeye karar verdim.triger değişimini bir ustaya sordum, işçilik dahil 300 tl çekti.sizce nasıl? daha uyguna yapma şansım var mı?teşekkürler.
murat bey ilginiz için sağolun.ben de aradım yetkili servisi aynı dediğiniz fiyatı söylediler. işçilik için de 265 tl dediler. Açıkçası toplayınca çok geldi... bir de şu var bir başka ustayı aradım, bana trigerle birlikte bazı keçelerden bahsetti, onların da değişmesi gerekebilir dedi, yağ keçesi mi ona benzer birkaç keçeden bahsetti. bunlar için 100-110 tl tutar dedi. bu keçeler hariç 450 tl'ye yaparız dedi, keçe dahil 550'yi geçiyor. yalnız bu 450 tl içinde direksiyon kayışı ve "V" kayışı da var.birkaç bilgi edindim paylaşmak istedim.