0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam metin kardeşim evet ben yeni bitane uydurdum unutmazsan yarın foto çekerin ve buraya atarım (22:01:2013) decarinayla alakalı olmayan bir sis farı ama bosch marka kaliteli diye ben uydurdum elimden geliyor ve sanayide esnafım benim için zor olmadı yarın resimleri paylaşırım senin için şunuda sana söyleyim örjinali daha iyiydi sana bir teklifim var ya sen bana 100 tl ye sağ ı gönder yada ben sana 100 tl ye solu göndereyim tercih senin saygılar
valla ben söyledim murat kardeşim ya sen bana 100 tl ye sat sağ sisi i yada ben sana satayım sol sis i 100 tl ye dedim ama ben alsam daha iyi olur orjinal her zaman orjinaldir saygılar..şu andaki resmimdeki benim uydurduğum sisler
arkadaşlar meraba aranıza katılalı 2 buçuk ay gibi oldu henüz 1998 carina e aldım yanlız aracım biraz fazla yakıyor gibi brc lpg takılı 2 yıldır ama ayar yapılmışmı hava,yağ filtreleri bujiler değişmi bilmiyorum bide ev ile iş arası 3 km gidiş 3 km dönüş mesafe çok kısa araç lpg ye geçmiyor tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler
185/70/14 aldım ve taktım DUNLOP 185/70 R14 88H Sp Sport LM703 Lastik , hic bir negatif durum söz konusu değil
yüksel bey taban genişliğini arttırırsanız yanak yüksekliğini düşürmeniz gerekir aksi halde tolerans dışına çıkarsınız. ben size 60 yanak öneririm. arabanın yükselmesi demek zaten arabanın yolda iyi tutunmaması demektir çünkü ağırlık merkezi yerden yüksekte olacak. birde lastikte yatmalar olacaktır.http://www.lastiknet.com/icerik.asp?inf=25link size yol gösterecektir, hızla işim olmaz konfor istiyorum diyorsanız belki olabilir bahsettiğiniz ölçüler, bu arada fren de öncekine nazaran zayıflayacaktır bence
selam arkadaşlar lastigimi taktırdım 185x70x14 aldım çokta güzel durdu çamurlgu doldurdu ve araba birazda yükseldi açıkcası hoşuma gitti bir ara resmini payalaşırım sizlerle bir şunu söyleyim yazmışken birde ufak bir kazam oldu ve arka bagajda bulun an sağ iç stop lambası çatladı bildiginiz yerde varsa yardımcı olursanız sevinirim arka sağ bagaj kapagında olan üstü sis altı beyaz geri vites lambası olan lazım bana şimdide tşkrl ve saygılarr