0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
para olarak ortalama o değerlerde ama (172 kmde 44 TL LPG tüketimi oldu) bu cümlede bir yanlışlık var gibi
Arkadaslar , Dalaman- Marmaris ve dönüş Marmaris Dalaman arası yaptığım LPG yakıt tüketimi kontrolünde 0,255 TL 1 kmdeki tüketimi olarak hesapladım , 172 kmde 44 TL LPG tüketimi oldu ,1 litre LPG 2,49 TL , szilerin yakıt tüketimi değerleri ne kadar ??
pardon pardon, yusuf bey bir algılama hatası olmuş, ben 172 km 44 LT olarak algıladım özürdilerim, dediğiniz hesap doğru. benim değerlerimde o civarlarda ve ama her zaman o fiyatlara lpg bulamıyoruz
birde arkadaşlar grçrngünde yazmıştım bidaha yazayım benimcarinanın arka stop çatladı arka sağ ve bagaj kapagında olan anahtar delikli olan altı beyaz geri lambası üstü arka sis yanan bilginize şimdiden teşekürler..
selam arkadaşlar metin kardeşim yeni sis lerin hayırlı olsun allah kaza vermesin sağ sis e satlık demişsinde bir de fiyatını yazsan iyi olur belki lazım olanlar olur bende düşüne bilirim benimde sol sağlamdı hatırlarsan bir ara konuşmuştuk saygılar..