0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Normaldir, normal
Abi hiç kaçırma derim 19 eder o araç tüpü ne markaymış peki merak ettim zaten 4-5 bin liralık sırf aksesuar var üstünde uzun yıllar satmadan binerim diyosan hiç kaçırma...Ben 2009 da kendi aracımı 15 e aldım ben aldığımda 49 bindeydi aracım herkez kazıklanmışsın dedi ben ne aldığımı neye para verdiğimi biliyordum...önemli olan benim içime sinmesiydi...seninde içine siniyorsa al hiç kaçırma...
Tüp sıralı değil malesef ayrıca fazladan hiç bir aksesuarı yok hepsi fabrikasyon. 19 bana epeyce fazla geldi benim vereceğim dediği şartlarda ise,o arabaya en fazla 17 idi ama adam 19 dan aşağı inmedi.
en iyisi karşıma çıkan en temiz arabayı almak herhalde.ille de corolla gli deyince bulamıyoruz.2.0 avensis almak daha mantıklı olabilir. 1-daha güçlü2-daha konforlu.3- lpg li olursa daha az yakar.sizin fikriniz nedir arkadaslar?
15.000 tl ye bulabilir miyim acaba?sıralı sistem lpg li.ben arabada en çok güce önem veririm.
97 GLi kaç para eder, bi bakarmısınız ? http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=33001.msg441116;topicseen#msg441116
arkadaşlar!bizim insanımız niye bu kadar sahtekar lık yapıyor:1- telefonda soruyorum "motor sıfır , çok sağlam" diyor. gidip baktırıyorum motorun 1.500 ile 2.000 tl arası masrafı var.2-"12.500 den bir kuruş inmem" diyor, daha ben pazarlık etmeden arbada arıza çıktıkça 200 tl, 300 tl inmeye başlıyor.3-"klima var" diyor klima çalışmıyor.4-93 model diyor ,motora bakıyorum üzerinde " 16 valve efi -- 4 afe " yazmıyor.5- araç tescil tarihi 1996 yazıyor.6-"çalışmayan hiçbir fonksiyonu yok" diyor ,çalışan fonksiyonunu göremedim.Mehmet Akif Ersoy Avrupa'yı gezip Türkiye'ye geldiğinde sormuşlar: "Avrupalılar nasıl" diye, şöyle demiş: "İşleri var bizim dinimiz gibi, dinleri var bizim işimiz gibi"