0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Flash dan in gli ye bin doğru seçim
kim miş o ?
benim hakkı bey.bir zamanlar flash alacağım diye tutturmuştum aldım o kadar tepkiye rağmen, aldım 7 senedir biniyorum ve hiç de pişman değilim.şimdi de nasipse corolla gli almayı düşünüyorum.iyi dilekleriniz için çok sağolun.
sen canını sıkma sabrın sonu selamettir bulacaksın...
Valla bulsa bile artık efsaneler yıpranmaya başladı buralarda hiç adam akıllı güzel corolla yok
hakkı bey siz nasıl buldunuz aradığınız corolla yı.internette çok da hani araba "al beni" demeyince olmuyor sanki .haksız mıyım?valla sınırları zorluyorum. yolda gördüğüm her corolla ya baka baka geçiyorum.bir gün bir corollanın yanından geçerken 93 veya 94 sanıp sonra geri geri gidip sahibine "satlık mı" dedim.adam tebessüm ederek " değil" dedi.sanki böyle durumlara alışık gibiydi.
bir gün bir corollanın yanından geçerken 93 veya 94 sanıp sonra geri geri gidip sahibine "satlık mı" dedim.adam tebessüm ederek " değil" dedi.sanki böyle durumlara alışık gibiydi.
mükemmel temiz gözüküyor fikret bey nerdesin bu arabayı kaçırma bence o fiyatıda hak ediyor...
Teşekkür ederim arkadaşlar o araçtan da haberim var. Şu altaki arabaya 19 dan aşağı inmedi adam. ((((Oysa bayağı niyetlenmiştim. Siz ne diyorsunuz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-limited-special-gli-turkiye-de-58-tane-45534048/detay
Abi hiç kaçırma derim 19 eder o araç tüpü ne markaymış peki merak ettim zaten 4-5 bin liralık sırf aksesuar var üstünde uzun yıllar satmadan binerim diyosan hiç kaçırma...Ben 2009 da kendi aracımı 15 e aldım ben aldığımda 49 bindeydi aracım herkez kazıklanmışsın dedi ben ne aldığımı neye para verdiğimi biliyordum...önemli olan benim içime sinmesiydi...seninde içine siniyorsa al hiç kaçırma...
Hocam yapmayın etmeyin, 19-20 Bin TL verilir mi yahu