0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
98 model arabaya 19500 vermek akıllı işi değil
Hayırlı uğurlu olsun gardaş, Allâh kaza bela vermesin güle güle bin.
arkadaşlar herkese iyi forumlar.sonunda arabayı aldım.93 model corolla gli.beyaz.klimalı.gerçekten çok güzel bi araba.Allah herkese gönlündeki arabayı nasip etsin.
sen bunada baktın mı abihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-klimalidir-1-6-gli-degisensiz-turkiyede-esi-benzeri-yoktur-47480509/detay/
arabada fx tampon var....
ne yok ki hele cantlar 10 numara olmuş
arkadaşlar herkese iyi forumlar.sonunda arabayı aldım.93 model corolla gli.beyaz.klimalı.gerçekten çok güzel bi araba.Allah herkese gönlündeki arabayı nasip etsin.Allah güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Ekrem abi gözün binlerce defa aydın oldun,gerçekten bulduğuna en az senin kadar sevindimhayırlı uğurlu olsun,güle güle gönlünce kullan,beklediğine değdi bak,buldun sonundae şimdi biz merak ederiz abi yokmu şöyle yakışıklı resimleri?yada ilan linki falan
Arakadaşlar!söylediklerinizin hepsi doğru.1-Corolla gli bana herşeyi unutturdu.2-Alalı bir hafta oldu ama hala doyamadım gezmeye.3- Bence efsaneyi çok az anlatmışsınız.Çok şahane bi araba.İyi dilekleriniz için herkese tekrar teşekkür ederim.