0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben şöyle yorumlarım;Sıradan LPG markalar kullanıldığında ya da ideal olmayan montajlarda bir çok etkenden kaynaklanan bir güç düşmesi yaşanıyor. Büyük motorlu araçlarda güç fazla olduğundan ve tamamına genellikle ihtiyaç duyulmadığından bu aksaklıklar bir tasarruf kaybına sebep olmuyor. Ancak küçük motorlu araçlarımızada güç kaybı, daha çok gaz pedalına yüklenmek anlamına gliyor. Bu da tasarrufu baltalıyor.Bu yorum size de mantıklı gelir mi bilemiyorum.
arkadaşlar teleflex'ten şaşmayın derim ben biraz pahalı ama süper corolla verso aracıma taktırdım tek kelime ile harika
Anladım, servisi ve bayi ağıda yaygın olsaydı
Eskişehir'e de gelecekmisiniz arızada yaparsa, ayar içinde ? bu büyük bir sıkıntı şuan için
http://www.bmdgas.com/saving_calculator.aspBir de INKAGAS BMD nin orjinal sayfasındaki tasarrufu deneyin isterseniz.
Ankara ve Konya'da bayi var şu anda. Ama çok yakında Eskişehir'de de olur. Ben de Eskişehir'e gelirim yemek ısmarlarsanız Zaten İZCİ programının çekimleriiçin çok yer geziyoruz.
Ayıp ettin yemeğin lafımı olur buyur gel. Ayrıca aklıma gelmişken siz bu işin içindesiniz diye soruyorum. Yabancı marka lpg sistemlerinin fiyatlarının diğer markalara göre yüksek oluşunda ithal edildiği için nakliyeyimi yediriyorlar fiyatlara
Güven bey bir yıldır atiker sıralı sitem kullanıyorum aracım corolla hb sol 2003 model rolenti dengesiz sorun neden kaynaklanıyordur sizce ?
Hasan sibopların başını yemiş olabilirmisin ? Benzinde durum nasıl ?
Nasıl baktılar bilmiyorum ama aynı sorun benim önceki ae101'imde vardı rolanti titriyordu bazen motor soğukken devir 200'lere kadar düşüp neredeyse stop edecek duruma kadar geliyordu. Egzoz subaplarında kirlenmeden dolayı sıkışmalar vardı, servis bir baktı güzelce kapak açıldı ve temizlendi, değişmesine gerek kalmadan taşlandı ve basit bir operasyonla eski sağlığına geri dönmüştü
Sen gitme artık o servise Hatta bilmiyosanız bu işi kapatın dükkanı falan diyecektin ki bak nasıl ayağına kadar geliyorlardı Boşuna vakit kaybetmişsin