0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güven bey bir yıldır atiker sıralı sitem kullanıyorum aracım corolla hb sol 2003 model rolenti dengesiz sorun neden kaynaklanıyordur sizce ?
Ben yine de resimleri çektim.Akşam düzenleyip paylaşabilirim sanıyorum
Ama mecedesin her şeyinin şahinden kaliteli olduğunu gördüklerimize güvenerek biliyoruz. Mercedesin benzin enjektörlerinin şahin inkinden kaliteliolduğunu söylemekiçin görmeye gerek bile yok. Ama dediğiniz gibi lpg sisteminin bileşenlerinin kalitesini, görmeden algılayamıyoruz. Amerikan otomotiv endüstrisinin çöküşünün mimarı japon otomotiv endüstrisi. Amerikalılar japon markalarının kalitesinde otoyu çok daha pahalıya mal edince işleri bitti.Bu her sektörde böyle oluyor. Yani fiyat tek başına kalitenin göstergesi değil. Ama tersi de doğru. Yani fiyatı ne olursaolsun her ürünün kalitesi de aynı değil; farklı marketlerin maliyetlerini göz önüne alarak düşünmek lazım.Üretim maliyetinin en yüksek olduğu ülkeler Amerika ve Avrupa ülkeleri. Yani üretim maliyeti daha düşük olan uzak doğu ülkeleri teorik olarak aynı kalitede ürünü daha ucuza mal edebilirler; ya da daha kalitelisini aynı fiyata maledebilirler. Bu söylediğim yanlış gelmiyordur.Ben de bundan hareketle, kaliteli her ürünün hakkını vermekle birlikte, içlerinden birini fiyat - kalite ilişkisi açısından diğerlerinden önde görüyorum.Aman yanlış olmasın; ben de sadece tek marka yok. Koyacağım resimlerdeki tüm ürünleri satıyorum ben... yahu bu adam kendi malını övüp diğerlerini kötülüyor diye içinizden geçirmeyin lütfen
Bu sitede mesaja resim nasıl ekleniyor diye sorsam...
Yok yok geçirmiyorum en azından ben Mercedes'in kalitesini neden herkes bakmadan onay veriyor söyleyim marka 1900 yılından beri çınar gibi büyümüş ve nam salmış, o günlerden bugünlere kadar kalitesi ile namını devam ettirmiş, halen adam gibi otomobil üretici denince akla ilk gelen marka olmayı tüm insanlığa benimsetmiş diyebilirim. Her marka kendi yolunda ilerliyor Bunu insanlar araştırarak, fiyatıyla, sağlanan imkanlarıyla, özellikleriyle, görünümüyle, işlevselliikleri ile, kullanım amacına göre bir sürü araştırmanın ardından marka ve modelde karara varıyor. LPG işi de bu şekildedir bence detaya inersek. Ama şu var çoğumuz önce araba alırken tasarımına bakıyoruz daha sonra motor kaputunu açıyoruz bakıyoruz, taşıdığı özelliklere bakıyoruz ve aralarında elemeler yapıyoruz. Bazı özellikler artı alırken bazıları eksi alıyor. Her araçta fren çok önemlidir ama şimdi mercedes'in freni iyi diye onu alacak halimiz yok gönül neler istemiyor ki biz burda 200-300 tl'ların, benzinden kuruş kâr için beyin patlatıyoruz Tek istediğim sizden, tüketicinin doğru LPG marka modelini seçmesi için neye bakması, nereden bileceğiz kalitesini. En az 10-15 adet marka var piyasa
Haklısınız tabii Nasreddin Hocanın söylediği geldi aklıma ''sen de haklısın'' Zaten kim haksız ki
şu an yepyeni bir şey öğrendim. anahtar yeşilken devir çok yüksekken benzin mi yakıyor yani.. ben çokça yüksek devirlere çıkarım. ancak çok kez benzine geçerdi sesli uyarıp. uyarmadan da geçer mi yani?