0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beyler ilk standart ayarları ile yaptı onu sonra düzeltildi hemen makaraya sarın ne adamsınız ya size birdaha koz vermem
beyler ilk standart ayarları ile yaptı onu sonra düzeltildi hemen makaraya sarın ne adamsınız ya size birdaha koz vermem Tuncay bu bilgileri LPG ciniz size vermiyormu kardeşim ya bana söylediler yüksek devir çevirme LPG de arabayı zorlama diye bizim araçların Subapları alaşım olduğu için yüksek LPG ısısında eğilip bükülüp deformasyona uğruyorlarmış haberin olsun bu arada süpablarında sorun çıkarsa 800 TL yi gözden çıkar
gel gel bizim burdaki opette 2,25 Tl. adama sordum ne zaman geldi indirim dedim 3-4 gün oldu dedi..
Ben geçen rolanti oynuyor diye boğaz kelebeğini temizledim. Biraz gitti sonra gene hafiften zıplamaya başladı. Subapları ölçtüler, aralıklar çok azalmış, üst kapağı söküp subapları rektefiyeciye gönderdiler. İçindeki pimleri taşladılar ve olması gereken boşluğa ulaştı, nedenide benzinden daha şiddetli patladığı için, subapları çok az itiyormuş, boşluk kalmayıncada 2bin civarı masraf çıkarıyormuş. Şuan rolanti çok stabil. Nerdeyse rahatsız olacam .
dayanabildiğim kadar benzine devam baktım olmuyoro corollaya bye bye...
Sizin iş Fatmagülün suçuna dönmüş Corolla'nın ne suçu var benzin pahalı Mert
Metin abi bu yaz eskişehire gelicem ozaman bi görüşelim seninle bu arada bankadan illa LPG kredisi almana gerek yok ihtiyaç kredisi al 1500 TL 24 ay taksitle akü konusunda mutluda kampanya vardı hala devam ediyormu bilmiyorum ama ben 60 Amperlik bakımsız Mutlu aküyü eski akümü verip 115 TL ye almıştım
corolla ya ceza çektirmiyorum ki ben şuan tek ceza çeken benim corolla benzinli mutlu mesut geziyor.. gaz la kullanmıyacağım içinde dayanamadığım yerde satarım..
Alan kişi taktırır gazı merak etme
Ben gelebilirim dimi Konuyu dağıttım birazcık ama olsun
Ercü sensiz olurmu ? Mesut gelecekte
eskişehirde kim varsa toplanırız ama kumru isterim
ouuww mutlu oldum zaten eskişehirde bensiz buluşma olmaz
kaç bin km 'den sonra oldu bu durum ?
nasıl yahu bizim araçların genel özelliğidir rolantide titreme , başına iş açıcaksın gibi geliyor bana Vedat , ama sen sürat yapıyormuşsun sıkıştırıyormuşsun LG de ben daha takalı 200km yol yaptım ve 110'u hiç geçmedim
Kumru için söz vermeyim, ama çibörek yersen Olmamalı Ercü
Kumru için söz vermeyim, ama çibörek yersen
49bin civarı oldu. Bostancı'da ri-car var. Corolla taksilerin mekanı . Kime sorduysam, yaptırmış .Valla zamanında 2-3 kere çok sıkıştırdım arabayı. Şimdi sakin gidiyorum ama şu filtreyi taktım takalı araba sıcakken aragaz yapıyorum, otomatik vites elimde kalacak .