0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Navigasyon var Melik Mertere kadar gelirim ordada MC Donalds sorarım artık
ya çok kolay merter mc. e-5 ten gelince sag tarafta yan yolda topkapı cevizli bağı geçince çok kolay ? ben işten 6 da çıkıcam 8 de orada olurum. Jantları boşver maksat birkaç foto çekelimde anı olsun Sinan sende gel güzel işte
Gelicem abi allah'tan birşey çıkmazsa.. Ama sizinkilerin arasına girmek pek mantıklı gelmiyor heheehhe Birde ; O gün haberleşelim bence abi. Telfn numarası vs gerçi o saatte ben orda olurum seni görürsem atlarım senin arabanın üstüne anlarsın benim oldugumu
evet arkadaşlar yaklaşık bir saat önce mesut abinin yanındayım ve o efsane e12 yi yakından gördüm canlı canlı bu kadar el emeği ve göz nuru dökülmüş bir aracı satmadığı için mesut abiye burdan tekrar saygılarımı sunuyorum gerçekten çok sade ve yakışıklı bir araç arkadaşlar.. mesut abi biraz pasaklı bırakmış jantları yok diye amaa... hadi neyse..
ben o arabayı ilk gördüğümde heyecanlanmıştım be kesinlikle fotoğraflardakinden çok daha yakışıklı çok daha diri
Aynen Geçen yaz istanbul bostancı buluşmasında hiç yoksa 10 tane toyota arasında kendını gösteriyordu hıc yoksa 10 dk etrafında dönüp incelemiştim Gerçekten çok güzel araba bee
Bende bende yaz gelsede bir buluşmada görüşsek artık
valla çok iyi olur arkadaşlar ya toplanalım bir de güzel mangal püff püfff mesut abi mangaldan iyi anlıyomuş o pişirsin
maşallah diyin arkadaşlar.. araba çok güzel olduğu için ufak ufak nazar değiyo bence tamponu eccuk çizdirmiş mesut abi nazarrr nazarrrr
jantlarıda bana sat abi
Ben sadece heyecanlanıcağımı zannetmiyorum kucağımda Eskişehire kadar koşarım Hiç abartısız koşarım Mesut abi arkada ben önde elinde levyeyle kovalar herhalde beni
daha tanışmadığın belli arka cepte mikrofiber bezle dolaşıp toz zerreciği üzerine daha düşmeden havada yakalayan bir mesut abiden bahsediyoruz nerde kucaklayıp kaçırcan
Mehmedim yüz yüze görüştüğümüze çok sevindim butarafla geldiğinde arada birdahakine çay çorbada içelim bugün biraz yoğundum biryere oturamadık iltifatın içinde teşekkür ederim Mehmet mangal yapılıcaksa istanbulparka toplanırız benim yeni helikopteride uçururm mangalda yaparız mangaldanda acayip anlarım her hafta yapıyorumda istanbulparkta evet Nazara çok inanırım ben Mehmet olsun bu yaz tamponu tekrar boyatıcam kafamda bikaç ufak değişiklik yapmak var ön tamponda