Gönderen Konu: MesutAkın Corollası satılık (Tartışma ve yorum başlığı)  (Okunma sayısı 30671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Navigasyon var Melik :D Mertere kadar gelirim ordada MC Donalds sorarım artık :D

ya çok kolay merter mc. e-5 ten gelince sag tarafta yan yolda topkapı cevizli bağı geçince ;) çok kolay ? ben işten 6 da çıkıcam 8 de orada olurum. Jantları boşver maksat birkaç foto çekelimde anı olsun ;) Sinan sende gel güzel işte :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
Navigasyon var Melik :D Mertere kadar gelirim ordada MC Donalds sorarım artık :D

Abi düşündüğün şeye bak ya.. Sen merter Mc'e gir ben orda olur karşılarım seni :)
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
ya çok kolay merter mc. e-5 ten gelince sag tarafta yan yolda topkapı cevizli bağı geçince ;) çok kolay ? ben işten 6 da çıkıcam 8 de orada olurum. Jantları boşver maksat birkaç foto çekelimde anı olsun ;) Sinan sende gel güzel işte :)

Gelicem abi allah'tan birşey çıkmazsa.. Ama sizinkilerin arasına girmek pek mantıklı gelmiyor :P heheehhe

Birde ;

O gün haberleşelim bence abi. Telfn numarası vs gerçi o saatte ben orda olurum seni görürsem atlarım senin arabanın üstüne anlarsın benim oldugumu :P :) :)
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat hoş, gerisi boşşşş
Gelicem abi allah'tan birşey çıkmazsa.. Ama sizinkilerin arasına girmek pek mantıklı gelmiyor :P heheehhe

Birde ;

O gün haberleşelim bence abi. Telfn numarası vs gerçi o saatte ben orda olurum seni görürsem atlarım senin arabanın üstüne anlarsın benim oldugumu :P :) :)

kardeşim sen gir aramıza sorun yok! Marka yeter TOYOTA ;) yarın akşam 7:30 gibi inşallah merter mc.de olucam.ok? arabaya atla ama yavaş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
evet arkadaşlar yaklaşık bir saat önce mesut abinin yanındayım ve o efsane e12 yi yakından gördüm canlı canlı :D bu kadar el emeği ve göz nuru dökülmüş bir aracı satmadığı için mesut abiye burdan tekrar saygılarımı sunuyorum :) gerçekten çok sade ve yakışıklı bir araç arkadaşlar.. :D mesut abi biraz pasaklı bırakmış jantları yok diye amaa... :D hadi neyse.. ;) :)
ama gönlüm efsaneden yana...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
ben o arabayı ilk gördüğümde heyecanlanmıştım be :D kesinlikle fotoğraflardakinden çok daha yakışıklı çok daha diri :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 284000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür edildi
evet arkadaşlar yaklaşık bir saat önce mesut abinin yanındayım ve o efsane e12 yi yakından gördüm canlı canlı :D bu kadar el emeği ve göz nuru dökülmüş bir aracı satmadığı için mesut abiye burdan tekrar saygılarımı sunuyorum :) gerçekten çok sade ve yakışıklı bir araç arkadaşlar.. :D mesut abi biraz pasaklı bırakmış jantları yok diye amaa... :D hadi neyse.. ;) :)

Bende bende :D yaz gelsede bir buluşmada görüşsek artık :D :D
2003 Corolla 1.6 Hb SoL  81 BB 888

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
valla çok iyi olur arkadaşlar ya toplanalım bir de güzel mangal püff püfff  :D mesut abi mangaldan iyi anlıyomuş o pişirsin :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
ben o arabayı ilk gördüğümde heyecanlanmıştım be :D kesinlikle fotoğraflardakinden çok daha yakışıklı çok daha diri :D

Aynen Geçen yaz istanbul bostancı buluşmasında hiç yoksa 10 tane toyota arasında kendını gösteriyordu hıc yoksa 10 dk etrafında dönüp incelemiştim Gerçekten çok güzel araba bee :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Aynen Geçen yaz istanbul bostancı buluşmasında hiç yoksa 10 tane toyota arasında kendını gösteriyordu hıc yoksa 10 dk etrafında dönüp incelemiştim Gerçekten çok güzel araba bee :D
maşallah diyin arkadaşlar.. araba çok güzel olduğu için ufak ufak nazar değiyo bence :) tamponu eccuk çizdirmiş mesut abi :) nazarrr nazarrrr :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
jantlarıda bana sat abi :D
Benim babam toyota gibi adam ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi

Mehmedim yüz yüze görüştüğümüze çok sevindim :) butarafla geldiğinde arada birdahakine çay çorbada içelim bugün biraz yoğundum biryere oturamadık :) iltifatın içinde teşekkür ederim :)

Türkayım bugüne kadar duyduğum en şık iltifat :) çok teşekkür ederim :)

Bende bende :D yaz gelsede bir buluşmada görüşsek artık :D :D

Hasan gelsene kardeşim sana gelme diyenmi oldu Butarafa gelince kesinlikle ara yada haber ver önceden ;)

valla çok iyi olur arkadaşlar ya toplanalım bir de güzel mangal püff püfff  :D mesut abi mangaldan iyi anlıyomuş o pişirsin :P

Mehmet mangal yapılıcaksa istanbulparka toplanırız benim yeni helikopteride uçururm mangalda yaparız ;) mangaldanda acayip anlarım her hafta yapıyorumda istanbulparkta :D :P

Taylancım Hyundai ile takas edemedik ama :D teşekkür ederim kardeşim yortumun için ;) nezaman buluşucaz bidaha bu aralar çok ara verdik bu işe ;)

maşallah diyin arkadaşlar.. araba çok güzel olduğu için ufak ufak nazar değiyo bence :) tamponu eccuk çizdirmiş mesut abi :) nazarrr nazarrrr :)

evet Nazara çok inanırım ben Mehmet :) olsun bu yaz tamponu tekrar boyatıcam kafamda bikaç ufak değişiklik yapmak var ön tamponda :D :D

Ahmet janları satmıyorum :D bu yaz afilli bi boya yapıcam onlara ben ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Mesut abi sen takas de hemen hyundaiyi kapıp geleyım :D şubatta 1 haftalığına istanbula gelmeyi düşünüyorum o zamanlar bir buluşma yapalım tct olarak gerçekten çok ara verdik abi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi

Heyyyyy

jantların sahibi var kardeşim :)

Ön protokol imzaladık, yaza kadar yarise takılacaklar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Jantlar benim :D :D :D vermem kimseye :D :D

Taylanım gelicein zaman haber ver bişeyler mutlaka yapalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi

Ben sadece heyecanlanıcağımı zannetmiyorum kucağımda Eskişehire kadar koşarım :D Hiç abartısız koşarım :P :P  Mesut abi arkada ben önde elinde levyeyle kovalar herhalde beni :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
Ben sadece heyecanlanıcağımı zannetmiyorum kucağımda Eskişehire kadar koşarım :D Hiç abartısız koşarım :P :P  Mesut abi arkada ben önde elinde levyeyle kovalar herhalde beni :D
daha tanışmadığın belli :D arka cepte mikrofiber bezle dolaşıp toz zerreciği üzerine daha düşmeden havada yakalayan bir mesut abiden bahsediyoruz :D nerde kucaklayıp kaçırcan :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
daha tanışmadığın belli :D arka cepte mikrofiber bezle dolaşıp toz zerreciği üzerine daha düşmeden havada yakalayan bir mesut abiden bahsediyoruz :D nerde kucaklayıp kaçırcan :D

Abi valla bu zze121 başka bi dünyaaa :D yaparım :D  :nija:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı

Mehmedim yüz yüze görüştüğümüze çok sevindim :) butarafla geldiğinde arada birdahakine çay çorbada içelim bugün biraz yoğundum biryere oturamadık :) iltifatın içinde teşekkür ederim :)

Mehmet mangal yapılıcaksa istanbulparka toplanırız benim yeni helikopteride uçururm mangalda yaparız ;) mangaldanda acayip anlarım her hafta yapıyorumda istanbulparkta :D :P

evet Nazara çok inanırım ben Mehmet :) olsun bu yaz tamponu tekrar boyatıcam kafamda bikaç ufak değişiklik yapmak var ön tamponda :D :D

bende çok sevindim abi yolum düşünce uğrarım mutlaka yine ;) valla mangal olayı gerçekten güzel olur ama biraz kalabalık olursak daha güzel olur, yani anlayacağınız bir buluşma düzenlersek güzel olabileeerr :D :D

projelerini merakla bekliyoruz abi ben yazın senin yanında biraz staj göreyim olmazsa :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
açık arttırma ile jantları satalım :D
Benim babam toyota gibi adam ;)