Gönderen Konu: MesutAkın Corollası satılık (Tartışma ve yorum başlığı)  (Okunma sayısı 30684 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Yok Emre abi bizim d4-d motorlara tüp takılmıyor :D Olmadı 10 numero yağ koyucaz artık :D

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Yok Reis ayçicek yağı düşünüyorum.Ama Çanakkale soğuklarında oda depoda donar yahu :D :D

:D :D :D Alem adamsın Taylan ya :alkis: Çanakkalede ayçiçek yağı bol tabi, sen bi dene randıman alırsan ben de isterim 1-2 ton yağ :P

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Hayırlı olsun Mesut iyi günlerde kullanın, sevindim açıkcası :). Rölantide çalışırken takılan enjektörler ses yapmıyor inşallah ?
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Hayırlı olsun Mesut iyi günlerde kullanın, sevindim açıkcası :). Rölantide çalışırken takılan enjektörler ses yapmıyor inşallah ?
Kaput kapalıyken duyulacağını sanmıyorum. Mesut bu konu ile ilgili basın açıklaması yapacaktır :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
LPG taktırdım diye haftasonu biraz gezdim :D deneme yapmış oldum birazda :) tankı füllettim ve şuana kadar 280KM yol yaptım bakalım tank bittiğinde bu değer ne olucak :) bu km yarısı şehir içi yarısı şehir dışı ve şuan hala tankta 3. ışık yanıp sönüyor tam dolu iken 4 ışık yanıyor. yakında 2 ışığa düşer sanırım

kaput kapalı iken rolantide enjektör sesi çok az duyuluyor ama daha alışıcak ve ses yarı inicek dediler, enjektörlerin 1000km sonra sesi azalır diyorlar abakalım görücez :)

şimdilik çok memnunum hiçbir sorun çıkmadan montaj gerçekleşti, montajdan çok memnunum herşeyi ben nasıl istedi isem öyle yaptılar :) 

1000km de birkez ayar için çağırdılar ozaman ki bilgileride paylaşırım :)

tek bir sorunum çıktı oda LPG göstergesi farklı gösteriyordu tanktaki yakıta göre , onun içinde cumartesi servise uğradım ve baktırdım meğer arkadaki şamandıranın ölçümünü yapan parçayı ters takmışlar :D ters çevirip düzelttiler o sorunumda hemen halloldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
:D çok güzel sorunsuz bir montajla işi bitirmişsin, sorun yaşamamışsın Mesut. Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullan. Depoyu kaça fulledin :D kaç litrelik lpg tankı :) , performansta varmı bir değişiklik :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
LPG taktırdım diye haftasonu biraz gezdim :D deneme yapmış oldum birazda :) tankı füllettim ve şuana kadar 280KM yol yaptım bakalım tank bittiğinde bu değer ne olucak :) bu km yarısı şehir içi yarısı şehir dışı ve şuan hala tankta 3. ışık yanıp sönüyor tam dolu iken 4 ışık yanıyor. yakında 2 ışığa düşer sanırım

kaput kapalı iken rolantide enjektör sesi çok az duyuluyor ama daha alışıcak ve ses yarı inicek dediler, enjektörlerin 1000km sonra sesi azalır diyorlar abakalım görücez :)

şimdilik çok memnunum hiçbir sorun çıkmadan montaj gerçekleşti, montajdan çok memnunum herşeyi ben nasıl istedi isem öyle yaptılar :)  

1000km de birkez ayar için çağırdılar ozaman ki bilgileride paylaşırım :)

tek bir sorunum çıktı oda LPG göstergesi farklı gösteriyordu tanktaki yakıta göre , onun içinde cumartesi servise uğradım ve baktırdım meğer arkadaki şamandıranın ölçümünü yapan parçayı ters takmışlar :D ters çevirip düzelttiler o sorunumda hemen halloldu :)
hayırlı uğurlu olsun mesut abi inşallah memnun kalırsın.. hafta sonu gebzedeydim, sanırım sen istanbul parktaydın, erken dönebilseydim uğrayacaktım yanına ama olmadı ;)
ama gönlüm efsaneden yana...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
:D çok güzel sorunsuz bir montajla işi bitirmişsin, sorun yaşamamışsın Mesut. Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullan. Depoyu kaça fulledin :D kaç litrelik lpg tankı :) , performansta varmı bir değişiklik :)

Metin abi Simit LPG tankı olarak 2 çeşit vardı ,  38 ve 43 LT lik, 38 litreliği denedik ufacık geldi :D 43 LT lik taktık ama inan oda küçük geldi 48 falan olaydı iyi olurdu :D stepne yuvası epey derinmiş dediler :)  fulletirken ben 95TL lik aldım ama bir kısmı ayar yapıp test sürüşünde geçti anlıycağın :) ilk olarak 35 sonrada 60 TL lik almıştım ikinci alışımda fullendi zaten. Performans olarak hiçbir fark göremedim sadece 1 defa bir rampada arabada 5 kişi varken 5. viteste gidiyordum arkadan bir araç sellektör yapınca 4. vitese çekip gazı gökledim :) LPG sistemi o devirde gaz yetiştiremeyince benzine geçti :) ama işte o benzine geçiş anında arkadan biri aracı itiyormuş gibi hissetim ne yalan söyliyim uçuyorum sandım :D

bu arada LPG yi nerden alayım dediğimde OPET'i tavsiye ettiler :)

hayırlı uğurlu olsun mesut abi inşallah memnun kalırsın.. hafta sonu gebzedeydim, sanırım sen istanbul parktaydın, erken dönebilseydim uğrayacaktım yanına ama olmadı ;)

Mehmet cumartesi günü Orhanlıdaydım busefer farklı biryere uçuşa gitim :) birdahaki sefere uğrarsın kardeşim ;) bu arada çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
Metin abi Simit LPG tankı olarak 2 çeşit vardı ,  38 ve 43 LT lik, 38 litreliği denedik ufacık geldi :D 43 LT lik taktık ama inan oda küçük geldi 48 falan olaydı iyi olurdu :D stepne yuvası epey derinmiş dediler :)  fulletirken ben 95TL lik aldım ama bir kısmı ayar yapıp test sürüşünde geçti anlıycağın :) ilk olarak 35 sonrada 60 TL lik almıştım ikinci alışımda fullendi zaten. Performans olarak hiçbir fark göremedim sadece 1 defa bir rampada arabada 5 kişi varken 5. viteste gidiyordum arkadan bir araç sellektör yapınca 4. vitese çekip gazı gökledim :) LPG sistemi o devirde gaz yetiştiremeyince benzine geçti :) ama işte o benzine geçiş anında arkadan biri aracı itiyormuş gibi hissetim ne yalan söyliyim uçuyorum sandım :D

bu arada LPG yi nerden alayım dediğimde OPET'i tavsiye ettiler :)

Valla süpermiş o zaman :) Şuan araç sistem parasını ödemeye başladı bile desene :D :D acil gaza gelmem lazım :P :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
tamam inşallah mesut abi.. abi opette 2,25 e düşmüş lpg dün aldım..cumartesi yine çayırova yanyol opetten aldım ama mogaz vardı oda 2,27 idi.. benim arabanın lpg ayarları iyice gitti aptallaştı iyice.. randıman alamıyorum tekn nokta enjeksiyona çeviricem bu gidişle.. (100-110 km sabit hızla)  0,29 krş yaktı dün.. 20 TL gaza 68 km yaptı yavvv :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 284000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür edildi
Hayırlı olsun mesut abi güle güle gazla :D :D
2003 Corolla 1.6 Hb SoL  81 BB 888

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
Valla süpermiş o zaman :) Şuan araç sistem parasını ödemeye başladı bile desene :D :D acil gaza gelmem lazım :P :D

Metin abi hemen gaza getiriyorum :)  abi accayip korkuyor senin gibi çekiniyordumya bende inan oh be dedim tüpü takınca vllahi ne iyi ettimde taktırdım, ha gönül isterki benzin ucuz olsunda bunlara gerek kalmasın ama şuan accayip rahatım LPG nin fiyatıan bile bakmadım inan alırken :D benzinden çok daha ucuz olduğunu biliyormya o bile pisikolojik olarak epey rahatlatıyor beni :D :D

tamam inşallah mesut abi.. abi opette 2,25 e düşmüş lpg dün aldım..cumartesi yine çayırova yanyol opetten aldım ama mogaz vardı oda 2,27 idi.. benim arabanın lpg ayarları iyice gitti aptallaştı iyice.. randıman alamıyorum tekn nokta enjeksiyona çeviricem bu gidişle.. (100-110 km sabit hızla)  0,29 krş yaktı dün.. 20 TL gaza 68 km yaptı yahuv :(

Mehmet çok yakıyormuş yahu neki markası seninkinin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
Hayırlı olsun mesut abi güle güle gazla :D :D

Teşekkür ederim Hasan :D LPG bitince tanka NOS doldurucam :P :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 284000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür edildi
Teşekkür ederim Hasan :D LPG bitince tanka NOS doldurucam :P :P

Olur abi onuda denemek lazım Litresi ne kadar :D :D
2003 Corolla 1.6 Hb SoL  81 BB 888

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
Metin abi hemen gaza getiriyorum :)  abi accayip korkuyor senin gibi çekiniyordumya bende inan oh be dedim tüpü takınca vllahi ne iyi ettimde taktırdım, ha gönül isterki benzin ucuz olsunda bunlara gerek kalmasın ama şuan accayip rahatım LPG nin fiyatıan bile bakmadım inan alırken :D benzinden çok daha ucuz olduğunu biliyormya o bile pisikolojik olarak epey rahatlatıyor beni :D :D
Doğru diyorsun onun psikolojisi illaki rahatlatmıyor değildir tahmin edebiliyorum :) Ama işte benim biraz daha beklemem gerekiyor, çok yüklü ödemelerim var, ayrıca fenni muayeneyede birazcık daha var ;) onuda kurtarayım diyorum. Muayene işini ne yaptın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Metin abi hemen gaza getiriyorum :)  abi accayip korkuyor senin gibi çekiniyordumya bende inan oh be dedim tüpü takınca vllahi ne iyi ettimde taktırdım, ha gönül isterki benzin ucuz olsunda bunlara gerek kalmasın ama şuan accayip rahatım LPG nin fiyatıan bile bakmadım inan alırken :D benzinden çok daha ucuz olduğunu biliyormya o bile pisikolojik olarak epey rahatlatıyor beni :D :D

Mehmet çok yakıyormuş yahu neki markası seninkinin

npl diye bir marka abi italyanmış oda.. bir önceki efsanedede aynı marka vardı memnunduk, yok yok nazar değdi araca abi ondan kesin.. lpg sisteminde bir tek ecu kaldı değişmeyen birde onu değiştircekler.. işin garip tarafı bilgisayara bağladıklarında bütün değerler normal görünüyo.. ecu yu da bi değiştirsinlerde bakalım sonuca.. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
Doğru diyorsun onun psikolojisi illaki rahatlatmıyor değildir tahmin edebiliyorum :) Ama işte benim biraz daha beklemem gerekiyor, çok yüklü ödemelerim var, ayrıca fenni muayeneyede birazcık daha var ;) onuda kurtarayım diyorum. Muayene işini ne yaptın :)

Metin abi ödemelerin bitince hiç düşünme derim gerçekten :) muayeneyi 1 2 ay bekleticem para kalmadı :D  muayene 125 TL + Ruhsata işletme 80 TL + sızdırmazlık 25 TL = 230TL ye o iş halloluyor :)

npl diye bir marka abi italyanmış oda.. bir önceki efsanedede aynı marka vardı memnunduk, yok yok nazar değdi araca abi ondan kesin.. lpg sisteminde bir tek ecu kaldı değişmeyen birde onu değiştircekler.. işin garip tarafı bilgisayara bağladıklarında bütün değerler normal görünüyo.. ecu yu da bi değiştirsinlerde bakalım sonuca.. :(

Mehmet önce beyni değiştirticektin sen yanlış yapmışsın :) ellerindeki bir beyinle denerlerdi hala aynı ise diğer ekipmanlara bakarlardı senin servis tersten gitmiş :)

bunlarda montaj aşamalarından bikaç kare :)

bu arada orjinal jant ve lastikleri kışın kullanmak için taktım :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
valla abi bilmiyorum tanıdık manıdık hikaye artık benım için.. eğer bu son şanslarınıda değerlendiremezlerse senın taktırdıgın yere bı gıderız abı ( bu arada jantlar nerde :D )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
valla abi bilmiyorum tanıdık manıdık hikaye artık benım için.. eğer bu son şanslarınıda değerlendiremezlerse senın taktırdıgın yere bı gıderız abı ( bu arada jantlar nerde :D )

Gidelim Mehmedim sen yeterki gel ;) jantları söktüm kış için :D 17 lere zincir takamıyorum :D kar yağar diye sökmüştüm 3 hafta önce ama kar falan yok baksana :D birde kışın yolda derin çukurlar oluyor ama yağmur yağınca içi su doluyor ve göremiyorsun öyle bi çukura düşersem hem janta hem lastiğe yazık :( böyle olunca lastik daha etli olduğu için kurtarma şansı daha yüksek :D birde 17 lastiklerimin tanesi 250 TL bunlar ise 80 90 TL :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
:D anladım abi en iyisini yapmışsın kışın mahvolmasın güzelim lastikler.. bi takımda bende olsaydı değiştirirdim ama yok maalesef.. benım lastıklerinde tanesi 120 vardır rahat.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
Valla Mesut doğru diyorsun bende taktıracamda bu iş için kredi alasım yok bankadan, zaten vermezlerde :D Birde galiba benim aküde zayıflıyor bu aralar :( dışarıda bırakırsam basmamasından da korkuyorum :) o yüzden sesimi çıkarmadan bir süre seve seve beklemem gerekiyor :) Gökten para yağarsa ayrı tabi :)