0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut, tekrar hayırlı olsun. Vites küçültünce benzine geçmesi anormal. Yetiştirememe gibi durum olmaması lazım. Benimki de 5200 den sonra benzine geçiyordu, deviri yanlış yerden almışlar, birde basınçla biraz oynadı, şimdi 6200 diyor, benzin demiyor .Yanlız taksici abilerin tavsiyesini duydum özel serviste. Dedilerki otoyolda( ) 120 den hızlı gidiyorsan, benzine alki lpg nin oktanı yüksek olduğundan aşırı ısıdan motor zarar görmesin. Ben ikili rakamlara rakam kalmıştı diyincede verilmiş sadakan varmış dediler. Artık lpg de basmıyorum.Birde tam bakımsız akü, jel akü değil mi? Yeni bir akü mü yeni aldığın?
Metin abi bu yaz eskişehire gelicem ozaman bi görüşelim seninle bu arada bankadan illa LPG kredisi almana gerek yok ihtiyaç kredisi al 1500 TL 24 ay taksitle akü konusunda mutluda kampanya vardı hala devam ediyormu bilmiyorum ama ben 60 Amperlik bakımsız Mutlu aküyü eski akümü verip 115 TL ye almıştım
ya sevgili abiler ben bu arada benım lpg ile alakalı dün dikkatimi çeken birşeyi paylaşayım.. dün aracı biraz sıkıştırıp devrine bakayım dedim nerelere geliyo diye.. çok enteresan birşey oldu arabayı çalıştırdım 10 sn sonra lpg ye geçti.. ikinci viteste biraz yüklendim 5500 devirde kesiciye girdi 2-3 sn kaldıktan sonra O/V sistemi devreye girdi ve 2. vites 7500 devire dayandı ( he bu tabiki boş bir yolda idi Eskihisar yolunda, bomboş bir yol olduğu için bu şekilde (yüz)30 u gördü) anlam veremedim ama 5500 de takılmasına
Bende de bir ara vites geçişlerinde sıkıntı olmuştu. Bazen ikiye geçmiyordu, gaza basmasamda devir artıyordu falan. Bir an herby ye sardı sandım . Sonra abs sensörü mü hız sensörü mü ne bozulmuş, değiştirdik düzeldi.
Vedat bu jel aküler ile kafayı bozmuşsun sen ya bakımsız akü tamam oldumu bu arada ben LPG de 110KM ye geçmiyorum hiç gecen gece LPG de unutup arkamdaki araba yüzünden sadece (yüz).. civarında 4. vitese düşünce devir doğal olarak çok yükseldi ve benzine geçti kendisi
Bende olmuyor böyle bişey sende nasıl oluyor mesut abi Lpg deyken benzine ben istemediğim sürece geçmiyor, seninki söz dinlemiyor
katılıyorum... E12 ucuz yakıtı görünce dayanamadı kahroldu bence.. bırakın uleeeynn ben benzın ıçmek istiyorum heeeyyytttt nayııırrr nolamazzzzz nalaaaannnn...
Lpg Çokta ucuz değil mehmet
e benzıne gore ucuz tabıkı hasanım.. dün 2,25 ten aldım opetten ucuzlamış..
mesut sana enzamandan beri taktır diyoruz demi.Taktırdında ne oldu paraların cebinde kalacak.Bu arabaya tüpsüz binilmez bak.Abi ben yandım ozaman otobanda lpg de 5 vites 6800 devire kaadr cıkıyorum.Yakın zamanda motoru kucagıma alırsam şaşırmam yani.Bende araç ısınmadan lpgde yüksek devirlere cıkmak iyi değil diye biliyordum.Ancak bundan sonra otobanda 120 bölünmüş yollarda 110 diger yerlerde 90 töbe diyecemde yaparmıyım bilmiyorum..