0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut abicim çibörek yeriz Hande ablayıda alırız zaten o Papağan çiböreği dağıtıcaktı acısını çıkartır Evet çibörek Olmasın zaten
Ercü ACD oralarda olurmu acep o tarihlerde çiböreğe hertürlü varım
Bayılırım abi ozaman sendeyim bu yaz (eşimin arkadaşı var ona ziyarete gelicez bu yaz )
Buyurun gelin Mesut Tabi tüp varya artık seni kimse tutamaz olduğun yerde bir orda bir burda bir şurda
Valla Melik bu benzin fiyatları artık TR de benzinli araçların satışlarını etkiler , böyle gitmez bu iş nasıl olucak oda ayrı bir konu, inşallah istediğin aracı alırsın Melik arabayı satmadan bi buluşma mutlaka yapalım ama bak, ben bu hafta sonu avrupa yakasına gelicem cumartesi pazar ordayım
Melik dün akşam konuştuğumuz gibi Cumartesi akşam biryerlerde bi kapalı otoparkta 1 2 saat lik fotoğraf buluşması iyi olur Cüneyt vallaha karşıya geçip tekrar geriye gelememki en geliversene karşıya yada 2 hafta daha sabredersen 2 hafta sonra bursaya geliyorum ben
Mesut benim fotoları çektiğim Kapali otopark olabilir. Hem sakin ve musait. Merter'de buluşuruz mc donalts ta. Sen biliyormusun Merteri?
Anadolu yakasında oturan varsa onun peşine takılıp gelebilirim, diğer türlü kaybolurum.Kayınpederin evi göztepe köprüsünün hemen yanı istanbulu oraya kadar biliyorum Ufak bi buluşma ayarlayak heves ettim yav
Melik dün akşam konuştuğumuz gibi Cumartesi akşam biryerlerde bi kapalı otoparkta 1 2 saat lik fotoğraf buluşması iyi olur Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ocak 12, 2011, 13:29:39Navigasyon var Melik Mertere kadar gelirim ordada MC Donalds sorarım artık Cüneyt navigasyon yokmu ? arkadaşında falan varsa 2 günlük rica et alıver Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ocak 12, 2011, 13:29:39Navigasyon var Melik Mertere kadar gelirim ordada MC Donalds sorarım artık Cüneyt navigasyon yokmu ? arkadaşında falan varsa 2 günlük rica et alıver Cüneyt vallaha karşıya geçip tekrar geriye gelememki en geliversene karşıya yada 2 hafta daha sabredersen 2 hafta sonra bursaya geliyorum ben
Navigasyon var Melik Mertere kadar gelirim ordada MC Donalds sorarım artık Cüneyt navigasyon yokmu ? arkadaşında falan varsa 2 günlük rica et alıver
Sinan olur elbette bekleriz ama ben şunu unuttum arabanın jantlarını kış dolayısı ile kar yağar diye sökmüştüm şuan arabada orjinal kapaklı jant var