0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
16. Cam kilit düğmesi basılınca, şöför kapısından arka camlar açılmıyor, mantıksız bir kısıtlama.Yazmış olduğunuz eksiklere katılıyorum, gerçekten ince detaylar kaçırılmış.17. Dizel modellerde cruise control(hız sabitleyici) yok, sonradan takılamıyor.Hangi aracın plastik kalitesine göre kıyaslayarak yaptınız bu yorumu?"Berbat" kelimesini ben şu anda yeni çıkan araçlar için kullanmam.Her marka bir seviyeyi tutturabildi.Eğer 96 Reno toros plastik kalitesine de berbat diyecekseniz, toyota da dandik bir marka sizin gözünüzde, neden aldınız o zaman.toyota benim şahsi firmam değil, patronu da babamın oğlu değil, ama yorum yaparken biraz ölçülü olmak gerek.
Direksiyonu tamemen ileri itip koltuğu öyle ayarladınız mı? Dün farkettim, ve 5-10 santim yer kazandım arka tarafta.
Sanırım CVT şanzumanlı civic yok
Yağmu yağdıktan sonra.. yani yağmur dindikten sonra hiç dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama, arabanın üzerinde su damlacıkları kalıyor ister istemez.. ve kapıyı açtığınızda muhakkak içerdeki koltuğa su damlıyor.. Bakın yağmur dindikten sonra diyorum yağmur yağarken mutlaka girer bunu kabul ediyorum.. Ama araba ıslak olsun kapıları açtığınızda koltuğa en az bir damla su damlıyor.. ee bide açık renk olduğunu düşünün hele bide arabanızın kirli olduğunu düşünün damlayan suyun koltukta bırakacağı leke kaçınılmaz.. Ama diğer markalarda yok bu.. 2010 model focus arabam vardı daha önce hiç böle bişi yoktu.. Daha önceki arabalarımdada.. Acaba kapı fitillerinin sadece kapıda olmasından kaynaklanıyor olabilirmi..? Dikkat ettim arkadaşımda 2005 corolla var aynı olay ondada oluyor..
11.Hıdrolıklı bagaj ve on kaput12.Sık tasarımlı bır kontak anahtarı13.On konsolda gızlenmıs cekmecelı bardaklık