0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi bende bişi sorucam bizim 2011 corolla var ben buna xenon taktırmak istiyorum serviste taktırsam kaç paradır yada bugun biyerde monza sordum 4300k orjinaline birebir benzer dediler arbyı satana kadar garanti veriyorlar 160 lira istio sence ne yapmalıyım.
Şimdiden hayırlı olsun Oğuz seste lazım tabi
Yunus dışarıdada taktırsan sorun olmaz ama bence servise taktırsan daha iyi sonuçta arabanız 3-4 yıllık bir araba dil sıfır alyorsunuz gidip başkasının eline emanet etmeyin.
Çok sağol mahmut. Hiç deme gel bi dinle yemin ederim diyarı terkedersin rezillik ya cd çalar ve amfi hazır sadece hoparlör kaldı ama param kalmadı
Kemal amca bu ne acayip bi tasarım böyle. Senin evde mi bu aletler
Sende sağol Oğuz Benim ses konusunda xenon kadar bilgim yok olsaydı ondada yardımcı olmak isterdim.
Biliyorum mahmutum biliyorum sağolasın hiç bilgilerini esirgemiyorsun. Sayende xenon konusunda baya bilgili oldum rahatlıkla kazıklanmadım en güzelini en kalitelisini alabilirim Şöyle bişe var halojen de olsa sonuçta arabada farım var ama maalesef hoparlörler yok denecek derece de kötü o yüzden şimdilik kafayı ve bütçeyi hoparlöre ayırdım Hoparlörden sonra ilk iş ya M çıta spoiler ya da xenon
abicim teşekkur ederim peki serviste kac paradır bilgin varmı acaba
Yunusçum araba herhalde hala garantili sakın serviş dışı xenon kit taktırmayın anında garanti dışı kalır araba... Servistede zannedersem 6000k takıyolar 450 liraya...
Aslında kardeş arabama yaptırmak istediğim çok küçük ve basit şeyler var şahsen isteklerimi de yazmayı isterim. Öncelikle;1. bagaj için M tipi küçük spoiler (Çıta)(fiberden dökme boyama : 90 lira)2. Kumandadan cam kaldırma modülü (30 lira)3. Yeni sistem uzaktan kumanda (aracımın orjinal uzaktan kumandası çok eski yapı gibi aynı 95 model araç kumandası gibi, volkswagen'in kumandasından yaptırmayı istiyorum sustalı ama parası tuzlu geldi bana : 80 lira herşey dahil)4. 4 adet yuvarlak piooner hoparlör istiyorum amfim ve son sistem cd çalarım var subwoofer düşünmüyorum(220 lira)5. Civic amblemli bej kauçuk paspas istiyorum(orjinalinde halı gibi bişe var nette bej civic kauçuk paspas : 45 lira)6. Bide aracımda sürücü için kol koyma aparatı yok uzun yolda zorluk çektiriyor (serviste 150 lira hayatta vermem o parayı) Bide bu kolluğa ihtiyacım var torpidolu torpidosuz farketmez.7. Ve son olarak xenon far düşünüyorum o da serviste 200 lira bana cazip geldi ama en son yaptırmayı düşünüyorum. İSteklerim bunlar arkadaşlar sanırım ortalama 700 lira gibi bi fiyat çıkıyor ortaya (Ancak xenon ve hoparlörlerin çok acelesi yok yakında suriyeye gidecem hem benzin çok ucuza geliyor hemde bulursam hoparlör alıp gelecem )
Serviste 350-450 arası birşey olması lazımSemih bey garanti dışı kalmaz ama serviste takması daha iyi . Serviste 4300k takıyorlar ben serviste taktırdım 4300k çünkü ama isteğe göre 6000k takarlar mı bilmiyorum.
arkadaşlar benim de bir sorum olacak affınıza sığınarak Neden Xenon far neden ? Benim orjinaller bile gayet kuvvetli yanıyor elhamdülillah neden Xenon taktırıyorsunuz ? Uzun yol için mi ? modifiye olsun diye mi ? Neden ?
Oğuz abi sorular çok güzel . Benim nedenim yağışlı havalarda maksimum görüş zaten benimkiler normal farlar gibi sarı yanıyor.
Adana yağışı bol bir yer tabi.. evet anlıyorum..orjinal farları ne yaptın peki ?
Oğuz abi bir yerde duruyor ama Allah bilir nerde
bu maddeler benimde hosuma gitti peki kumandadan cam kaldırma modülünü servis takıyo mu
elinde olması da güzel ... yedek olarak kalsın elinde ..ne olur ne olmaz dünyanın binbir türlü hali var