0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok fatih servis takmıyor. Ama dışarıdan çok cüzzi bi miktara takılıyor. 30 lira gibi bi fiyat hem bunu honda servisi kendisi öneriyor...
Oğuz abi bende yedek xenon ampul var o yönden ben tedbirimi almışım herkesede almasını tavsiye ederim dediğin gibi dünyanın bin bir türlü hali var.
ampul yedeği de lazım tabiki ama far olarakda düşün bence
Ne demek yeter ki elimden birşey gelsin yardımcı olurum .Yaptığın xenon veya ses sistemi farketmez aceleye getirme iyice düşün kafanda tasarla senin hoşuna en çok hangisi gidiyorsa onu yap .Yalnız aracının bitmiş halinin detaylı fotolarını bekliyoruz ona göre.
Sen hiç merak etme resimleri paylaşacam tabi aslında arabanın eksiği yok dıştan tek eksik spoiler o da daha sonra. Ama araç inanılmaz kirli malum havalar kötü ben onu temizletince en kısa zamanda resimlerini çekip atarım buraya Dediğin gibi aceleye getirmemeye çalışıyorum yarın pioneercıya gidip fiyat bilgisi ve montaj bilgisi alacam bildiğim çok iyi bi yer var antakya'da. Tüm antakya ona yaptırıyor hep lüx lüx arabalar...
Farın komple yedeğini ne yapacam Oğuz abi Umarım yanlış anlamamışımdır
öncelikle şunu sorayım ..sanırım xenon far taktırmak demek komple farın değişimi demek oluyor doğrumu Mahmutcum? modifiye fakiri birisi olarak benmi yanlış biliyorum ?toyota bu Mahmutcum ömürlük değilmi ? xenon biter ama toyota bitmez
Yok Oğuz abi sadece içindeki ampul değişiyor bide o ampulu yakmak için balast ekleniyor evdeki florasan ampulle normal ampuller gibi düşünebilirsin.
kaç para bu ampül ? ve neden montaj olarak adlandırılıyor ? desem gece yarısı soru konusunu abartmış olmam inşallah Mahmutcum ...
Oğuz abi serviste 350-450 arası dışarıda 200 tl civarında bu arada gece yarısına 5 dakika var ama gece yarısıda olsa önemli dil yeterki online olim cevaplamaya çalışrım sorularını.
Allah cc a emanet ol Mahmut.. bende şarja geçicem sabahın 06 sında kalkacam ...teşekkürler
Oğuz cam motorlarını seviyorsan taktırdığın modülün termik korumalı olmasına dikkat et.
Valla çok seviyorum mahmut ama yazın taktıracam ya kışın zaten cam açtığım yok.. Hımm bunu not aldım termik korumalı olacak.. Bu termik koruma şey mi camlar oto. kapandıktan sonra elektriği kesen alet mi yani zorlamıyor doğal olarak cam kaldırma motoruna zarar vermiyor..
Evet camların önüne engel geldi mi motorlara giden elektiriği keser aynı zamanda camın arasında birinin elinin sıkışmaması için önlemdir.
hmm evet abi araştırdım biraz ucuz gercekten beni süphelendiren de bu
konu biraz sapmış galiba cam konusuna burdan devam edelim http://www.toyotaclubtr.com/aku-ve-elektrik-sistemi/camlar-otomatik-kapatilabilir-mi/40/
Bende taktırdım 4300k daha bugune kadar karşıdan sellektör yemedim mercek olayına gelirsekte her mercek xenon için değil yani mercekli olup göz alan xenonda var aynı zamanda fabrikasyon merceksiz xenonda var örnek corollanın 1.6 A/T elegant modelinde opsiyonel sonra honda civic te daha birkaçtane model var ama aklımda değil