0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
memnun oldum mahmut. farlarin karsidakini rahatsiz etmiyorsa, demekki karsidan gelen surucuye saygisi yuksek birin, bu konuda seni kutlarim. far ayari onemli tabi. sariya yakin xenon far, yagmurlu havalarda gorusu oldukca iyilestiriyor.
valla mahmut çok güzel açıklamışsın kardeşim. Senin dediklerini bende biliyorum honda civiclerde mercek yok ama xenon var ve de oto. ayarlı mehmet beyin dediği gibi otomatik ayarlı yokuşta kendi kendine aşağı iniyor. Bende taktırmak istiyorum benm hondaya ileride. Servis 200 liraya takıyor far ayarı da yapıyordur herhalde. bana fiyat baya cazip geldi toyotaya göre.
tamam da o toyotaydı kardeş bu honda belki farklıdır diye tekrar sordum Sen fiyata ne diyorsun sadece kısa 200 lira nasıl iyi mi !! Bence iyi. Ama bilgi almadım işte kaç K olduğuna dair ya da marka olarak dedim nede olsa servis malı garantilidir falan. Ama xenondan önce araca yapacağım daha farklı şeyler var. gittim jant aldım mis gibi sıra spoiler'da
Merhaba arkadaşlar bu ayın 24'ü teslim alacağım Corolla'ma serviste xenon taktırmak istiyorum.Farlarda mercek olmadığı için görüntü çok mu dağılıyor? Korna selektör gibi şikayetler alıyor musunuz? Kelvin derecesi 6000k takıyorlar galiba markası hakkında bilgisi olan var mı?
Son birşey daha bizim kısa ve uzun farlaın tipi nedir acaba? Ampulleri Philips Xtreme power yapsam garantiden çıkar mı acaba?
çok teşekkürler tamam sorarım
Senin Corolla'da da galiba bayiiden alınma jantlardan var bende bunlardan aldım markasını biliyo musun?
Servis 6000k takmıyor, 4300k takıyor orjinal.Ben de 2 ay kadar önce taktırdım, uç noktalarda biraz dağılmalar oluyor. Sellektor yapan olmadı şu ana kadar.Taktırmadan önce servise telefonla sormuştum, 6000k demişlerdi.Taktırmaya gittiğimde de net bilgi verememişlerdi.Taktıktan sonra kutuya baktım, kodu şekilde 4300k yazıyırdum, marka da belli değil.