0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eyvallah dostum atıyorum şimdi ama o fotoları paylaşmazsan sevinirim ben ilerleyen günlerde daha düzgününü çekip eklemeye çalışırım
mahmut yine süper bilgiler vermişsin bana aldım inceledim 201 liraya düşmüş bak bende çok sewindim valla bunu da almayı istiyorum, ahh kardeşim ahh derdimi ufaktan anlatayım sana bu malzemeleri neden böyle gec aldığımı sen anla.. Yılbaşı hediyesi sevgililer günü ardından doğum günü herhalde 15 marta kadar hiç bişe alamicam gibi görünüyorr Valla o 200 liralık çok hoşuma gitti bende gündüz farla gezerim ne olacak eğer muanede sorun çıkarmicaksa alırım ben onu monza'dan. Nede olsa iyi marka.. Bu arada sende anlasaydın be kardeşim bende mitsubishi carisma mı diye sormak istedim zaten
Mahmut bide şey sorcam kardeşim ya. Hani ön far da dış tarafta kısa far iç tarafta uzun far olur ya. Bu mıknatıslı xenon takıldığı zaman bu içerde ki uzun halojen farlar tümden iptal mi olcak boş mu kalacak orası ??
mahmut iyi hoş güzel diyorsun da farın içinde 2 tane ampül var ama biri kısa biri uzun içe doğru olan bölme de uzun farlar var dışa doğru olan bölme de ise kısa farlar var. Ondan dolayı kafam karıştı benim.. Yarın servise gidecem zaten bi kaç şikayetm var onları söylicem bide bu xenon konusuna girerim zaten çok samimiyim açık açık söylerim sizden almicam xenonunu ama bilgi verin diye
Yani bunlara bakarak kafam karıştı benim kardeşim biliyorum çok çok masraflı oldum ama
Yok be kardeşim ne dert ediyorsun Ben de işin sonuna doğru anladım işin aslını. Sende 2001 deyince dedim kesin makyajsız civic'ten bahsediyor dedim ki sen yazmışsın zaten Bırak kafamı karıştırmayı asıl ben seni yordum be kardeşim kusura bakma en baştan söylemem gerekliydi makyajlı kasa olduğunu. Ee bu makyajlı kasaya ne diyorsun elektromıknatıslı olur mu ?? Olursa da uzunlar ne olacak ?
Evet zaten bende tek o bakımdan düşündüm bi sorun çıkarsa hiç olmazsa servise yaptırırım diye düşündüm ama o elektromıknatısı sevmiştim ya Mahmut bide usta dedi ki senin bu sarı uzun farlara çok ihtiyacın olacak kışın dedi xenon da uzunlar önünü göstermez ki diyor sarı halojen lazım kışları dedi. Sakın öyle bi hataya düşüpte xenon taktırtma uzunları diyor... Sadece kısalar xenon olsun diyor. ama ben maalesef kaç kelvin olduğunu sormadım...
Sadece 6000k var gözümde ama ondan önce ses sistemine ihtiyacım var pioonera ihtiyacım var ses berbat