0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih kardeşim,boğaz kelebeğindeki otomatik jikle relanti ayar vidasını gevşetmeyi denedinmi onun kontra somundan 3mm daha dışarda olmasına dikkat et.sanıyorum senin jikle devresi civarı bir şeylerin var.izine filan gidersen Araç a uğrarsan kontrol ederiz.
Fatih senin eski boşaz kelebeğini eline al sonra yazışalım.
fatih bey rolantide dalgalanma vardı şimdi boğazı değiştirince kesti demişsiniz.eğer eksoszdan çıkan gazda kesiklik varsa sizin sorununuz sibobta kasmadır.sibobtaki çim dedikleri pullar var onlar zamanla kurum bağlayıp kalınlaşıyor ve olması gereken ölçülerin dışına çıkıyor.eğer öyleyse size yardımcı olabilirim.
tama Ufuk Bey parçayı anladım.şimdi ne yapmam gerekir.biraz anlatırsanız hemen aşağıya arabanın yanına gidip deneyeceğim.
Aracın başına giderek şu an yapabileceğiniz birşey yok,ama öncelikle aracınızı ilk aldığınız şekline (kelebek gövdesini geri takıp,vakum hortumlarını yerlerine takın) getirin,çalıştığınız çıkmacıya parçayı tarif edin ve üzerindeki parça numarasını (muhtemelen DENSO 89420-12120 yazar) vererek aynısını isteyin ve değişimini yaparak deneyin (değişimi çok basit, kontak kapalı iken soketini çıkarın, ince hortumu sökün, 10 lokma tornavida yardımı ile göğüs sacından parçayı ayırın ve yenisini yerine takın,ince hortumu yerine sıkıca oturtun,soketini takın ve marşa basın).Parçayı bulamazsanız benim ile özel mesaj yolu ile irtibata geçebilirsiniz.Kolay gelsin.